Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

caillou çadırı sayfa 1 .7

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Oyunlar & Oyuncaklar
Forum Tanımlaması: Oyunlar & Oyuncaklar
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27596
Tarih: 02 May 2025 Saat 09:23

Konu: caillou çadırı sayfa 1 .7
Mesajı Yazan: yasemin
Konu: caillou çadırı sayfa 1 .7
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:27

-------------

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:27

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:28

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:28

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:29

-------------

Mesajı Yazan: SELİN2
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:33
ClownApproveayy çok guzelllmiş gule gule kullansınnnnn

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:34
Orjinalini yazan: SELİN2 SELİN2 Yazdı:

ClownApproveayy çok guzelllmiş gule gule kullansınnnnn
sagol canimmmmmm Approve

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:42

Caillou Çadır

Caillou Yelpaze

Caillou Kum Kovası

Caillou 6 Adet Maske

Caillou Basket Potası

Caillou Tamir Çantası

Caillou Askılı Oyuncak Sepet

geldiler 50 euro yu da ödedikLOL

-------------

Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:50
Güzel günlerde kullansın yavrularım ClownClown
Sende verdiğin 50 euroya acımaLOLLOLLOLLOLLOL

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:57
acimiyomkiLOLLOLLOLLOLLOLicim ciz ediLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 18:12
Güle güle kullanın Big smile sonunda gelmiş valla, 1 ay oldu mu kız isteyeli LOL
hemen 50 euroyu da söylüyon heee Tongue hele buna 50 euro verdin diye camiden pide yiyon LOL LOL LOL pideye bari para vermeyim diye LOL LOL
ben bimden aldıydım LOL şimdi kaldırdım, fazlalıktan başka bişey değil, oynamıyo hiiççç Confused

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 18:49
SEham da ne zamandır istiyor yaaa,zengin hatun hayırlı olsunLOL
Güle güle oynasınlar kuzularım içinde,çok güzelmiş valla bende girerim o çadıraLOLLOLsığarımda çok şükür şişko olmadığımdanLOLLOLçocuklar çok severler annelerinin oyunlarına katılmalarını,ee yavrum tusemim anne gel oynalayım diyecek sen hangi yü<zle ben çadıra sığamıyom diyecen yasinnnnnnnnnnnnnnLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 18:58
hiloş hiç güleceğim yoktu sağol bacım
yasmin güle güle oynasın çocukların Clown

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesajı Yazan: kerem-irem
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 19:01
güle güle oynasınlar

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 20:28
çok güzelmış güle güle oynasınlarBig smile

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 21:55
Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

Güle güle kullanın Big smile sonunda gelmiş valla, 1 ay oldu mu kız isteyeli LOL
hemen 50 euroyu da söylüyon heee Tongue hele buna 50 euro verdin diye camiden pide yiyon LOL LOL LOL pideye bari para vermeyim diye LOL LOL
ben bimden aldıydım LOL şimdi kaldırdım, fazlalıktan başka bişey değil, oynamıyo hiiççç Confused
turkiyeden gelmesi uzun sürdu sonra parasini yatirmadan gelmiyor mus bizde bos bos bekliyormusuzLOLLOLLOLLOLLOLLOLparasini ödemeden vermi  bu yumurcakcilarLOLLOLkiz vallahi fazlalik bitti bir gunde olan oldu hevesLOLmeves kalmadi bizde kaldirirz íz bir hafta sonraaaaaaLOLdedigine katiliyom fazlalikdan fazla  bir sey degilLOLLOLLOLLOLtavsiye etmim bende buradan heves ettimdi pisman oldum lahmacun yeseydim acimazdimLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 21:56
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

SEham da ne zamandır istiyor yaaa,zengin hatun hayırlı olsunLOL
Güle güle oynasınlar kuzularım içinde,çok güzelmiş valla bende girerim o çadıraLOLLOLsığarımda çok şükür şişko olmadığımdanLOLLOLçocuklar çok severler annelerinin oyunlarına katılmalarını,ee yavrum tusemim anne gel oynalayım diyecek sen hangi yü<zle ben çadıra sığamıyom diyecen yasinnnnnnnnnnnnnnLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
sende al niye catladin ses duydum sankimeeeeeeeeeeLOL.LOLLOLLOLLOLLOLLOLcadirin ici yayla gibi hecde bile sigabiliyom hemde haccak haccakLOLLOLLOLLOLLOLhem benimle neden oynacaklar iki kisi oyni zaten puhaaaaaaaLOLdokunmadiki dediklerin dokunmadiki pehhhhhhhhhhhLOLLOLLOLLOLLOL
LOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 21:57
Orjinalini yazan: nurten... nurten... Yazdı:

hiloş hiç güleceğim yoktu sağol bacım
yasmin güle güle oynasın çocukların Clown
sagol mersiLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 21:57
Orjinalini yazan: kerem-irem kerem-irem Yazdı:

güle güle oynasınlar
tesekkur ederimBig smile

-------------

Mesajı Yazan: Aslı
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 21:59
LOLLOLLOLLOLLOLbende karnımı doyurmak için verdiğim paralara hiç acimiimmmmm yasmişLOLLOLLOLgüle güle oynasın kuzucukların

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:00
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

çok güzelmış güle güle oynasınlarBig smile
sagol hemsom getti paraaaaaaLOL

-------------

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:12
gule gule oynasinlar :)

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: hüseyin can
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:14
yasmincim güle güle oynasın tusem.alper büyüdü ya artık pek bunlarla uğraşmaz gibime geliyor:)

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:21
serencigim ve ebusLOLtusem oynuyor zatennnnnn ama kaldircam sanirsam hevesi bitti attarim bir ka gun sonra eskilerin yaninaaaaaaaaaaaaLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:22
yasmiş beni görmdinTongueTongueTongueTongue

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:26
Orjinalini yazan: Aslı Aslı Yazdı:

LOLLOLLOLLOLLOLbende karnımı doyurmak için verdiğim paralara hiç acimiimmmmm yasmişLOLLOLLOLgüle güle oynasın kuzucukların
oy aslim arada kaynamissssLOLLOLLOLLOLpc cok yavas gurbanim idare et korku filimi acdim izlecem simdikLOLLOLLOLLOLLOLLOLaslim bende verdigim paraya aciyom yalanmi degilLOLLOLLOLama yemeye acimiyom biz sneinle kardes olabilirizLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:26

yasmiş beni görmdinTongueTongueTongueTongue
siskom uzulme göremedim diLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:34
LOLLOLhee yasmin lafım sana hiç dkunmamıiş belli olmuşLOLLOLLOLLOL
bide ikisi oynuyo demişin bacım seha oyunlarına mutlaka alır beni ondan dediydimLOLLOL

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:36

LOLLOLhee yasmin lafım sana hiç dkunmamıiş belli olmuşLOLLOLLOLLOL
bide ikisi oynuyo demişin bacım seha oyunlarına mutlaka alır beni ondan dediydimLOLLOL
aradaki farka bak LOLLOLLOLLOLben cocukmuyum da oynam puha benimle arandaki fark budurrrrrrrLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:49
sen orda burda gezmekten çocuklarına vakti harcamıyonkiLOLLOLben oğlumla evcilikte oynuyom saklambaçtaLOLLOLse nin gariplerim aç karınlarını doyurduğun gün şükrediyorlarLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:53
para ile degilmi seni satin aliyom gel bize yemek yapLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLeuro ile calisacaksin ac kalmat
zsin kendin ye kendin pisir ceksin benden iyi ev sahibi bulamazsin oglunu da al gelLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: demrem
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:56
bende alacagım bundan sırf oyuncak sepetı ıcın cok hoşuma gıttı. gule gule kullanın Smile

Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:01
oyyy oyyyyy ne güzel çadırı varmışşş kuzularınnn çok hoşuma gitti yaseminnnn kız ne acıyon 50 euroya ayıp ayıpLOLLOL sende ondan çok sen zengin hatunsun sana dokunmazzzz LOLLOLLOLLOLLOLhavan batsınnnLOLLOLLOLbende almayı düşündüm ama madem heveslik çabuk geçiyo almaya gerek yok zaten sıkıntı çok bende dünya bir oyuncak at araba amannn nereye ne koyacağımı şaşırdım bide çadır olursa kafayı yerimmmmLOLLOLLOLLOLgüle güle oynasın kuzularınApprove

-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:05
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

para ile degilmi seni satin aliyom gel bize yemek yapLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLeuro ile calisacaksin ac kalmat
zsin kendin ye kendin pisir ceksin benden iyi ev sahibi bulamazsin oglunu da al gelLOLLOLLOLLOLLOL
bak bu konuda asla guru yapmam,kız biliyon senin kiracın olmayı ne çok isterdim,şuralardan gitmeyiTongueLOLLOL
yasmin bak bu linl tehlikeli oliiiiLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: şefo
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:08
güle güle  kullansın ne güzel oynuyor

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:15
Orjinalini yazan: demrem demrem Yazdı:

bende alacagım bundan sırf oyuncak sepetı ıcın cok hoşuma gıttı. gule gule kullanın Smile
bak o cok guzel iste tavsiye edecegim sadece o canim digerleri fazlalik inankiBig smile

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:19
Orjinalini yazan: Ayşegül Ayşegül Yazdı:

oyyy oyyyyy ne güzel çadırı varmışşş kuzularınnn çok hoşuma gitti yaseminnnn kız ne acıyon 50 euroya ayıp ayıpLOLLOL sende ondan çok sen zengin hatunsun sana dokunmazzzz LOLLOLLOLLOLLOLhavan batsınnnLOLLOLLOLbende almayı düşündüm ama madem heveslik çabuk geçiyo almaya gerek yok zaten sıkıntı çok bende dünya bir oyuncak at araba amannn nereye ne koyacağımı şaşırdım bide çadır olursa kafayı yerimmmmLOLLOLLOLLOLgüle güle oynasın kuzularınApprove
kiz vallahi alma al bak iki gunde bitiyor heves ben hevesi sadece o odada kalir dedim bana ihtiyaci olmaz dedimdi ama cok az surdu kaldir bilr duiyor odadan artikLOLLOLLOLLOLgerisi ile oynuyor onlarda heryerdeeeeeeLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLbir iste oyuncak sepeti harika gerisi fasa fisoLOLLOLLOLparayi ben yerdemi buldum ne guzel lahmacun yerdimLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:19

bak bu konuda asla guru yapmam,kız biliyon senin kiracın olmayı ne çok isterdim,şuralardan gitmeyiTongueLOLLOL
yasmin bak bu linl tehlikeli oliiiiLOLLOL
kanimca sen giresunca yazin artik bilinmiLOLLOLLOLLOLsonunda koptum ama sen en iyisimi selam ver sen selam verdikce ben sana dokunmam vallahiLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:21
Orjinalini yazan: şefo şefo Yazdı:

güle güle  kullansın ne güzel oynuyor
iste bende hep oynacak sandimdiLOLsabahdi o zaman kahvalti ediyorduk zil caldi calmadan önce yerini aradik biz parayi yatirdik sizin cadir nerde dedikLOL dakika sonra geldi onlarda ya bugun ya pazartesi gelir demistiLOLo kahvalti bile etmedne gitti oraya onu o halde son kez görecekmisim dahada görmedim cadirdaaaaLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: _bilge_
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:25
yasmin kız güle güle kullansın yavrucak
pintilik etmeyip aldığın iyi olmuş LOLLOL bizimkide dün çalışma masası sandalyesi aldırmış kayyulu ama heves çabuk geçecek gibiConfused

-------------
bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:27
Orjinalini yazan: _bilge_ _bilge_ Yazdı:

yasmin kız güle güle kullansın yavrucak
pintilik etmeyip aldığın iyi olmuş LOLLOL bizimkide dün çalışma masası sandalyesi aldırmış kayyulu ama heves çabuk geçecek gibiConfused
ay kiz hemen geci bak bizimki simdik sizin o masayi istiLOLLOLLOLLOLLOLkiz ekle topic ac görek yaaaaaLOLbakam iyimi aliriz belkiLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:27

bak o cok guzel iste tavsiye edecegim sadece o canim digerleri fazlalik inankiBig smile
yelpaze sacma geldı bana. maskelerde oyle. ama alet edevatla belkı oynar emre
aman bızdekıde heves ıste cadırını alayım yazın denız kenarına gotururuk belkı

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:30
oda olabilir yazin iyi olur aha kisin sacmalik oldu dene al gör sendeeeBig smilemaske dedigin gibi ise yaramaz digerleride ben sadece oyuncak sepetini sevdimee

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:32

oda olabilir yazin iyi olur aha kisin sacmalik oldu dene al gör sendeeeBig smilemaske dedigin gibi ise yaramaz digerleride ben sadece oyuncak sepetini sevdimee
he cok katlı otopark gıbıLOLLOLLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:33
LOLpuhaaaaaaaaLOLkiz acima parya al paylas bizimle bak bekliyom fiatini ögren bakalim turkiyede ne kadar sen alirsin alirsinLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:41
79 lıramı ne bıseydı bugun gordum. esım alalım dıyordu bende aman bı o eksık demı demıstım  LOLLOLLOLLOL. alalım desem dengesız dermıkı banaLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:48
demez ya ayipsinLOLeniste sana kiyamaz al gitsin ne varki o parami al al ben izin veriyomLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:52

bizdede var çadır ipek oyuncaklarını dışarı çıkarıp çadırın dışında oynuyo LOLLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:54

baktı baktı suraıma sende bı acayıpsın dedı bende nıyekı dedım oda suratını cevırdı mac ızlıyorErmmErmm sabah alalım bısey degılmıs dıyorduLOLLOLLOLLOLLOLLOL

reklamını gorunce alalım der busefer seslenmeyım barıLOLLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:54

bizdede var çadır ipek oyuncaklarını dışarı çıkarıp çadırın dışında oynuyo LOLLOLLOLLOL

bizimkindenmi LOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:55

baktı baktı suraıma sende bı acayıpsın dedı bende nıyekı dedım oda suratını cevırdı mac ızlıyorErmmErmm sabah alalım bısey degılmıs dıyorduLOLLOLLOLLOLLOLLOL

reklamını gorunce alalım der busefer seslenmeyım barıLOLLOLLOLLOL
cocuk gördukce istiyor de herkesin karilari almis cocuklarina de benim neyim eksik deeeeeeeeeeeLOLLOLbizde alak ne ne olcakki bak gör alacaksinizLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:55
yaseminnn bak kız ben yükledim bacım kayyunun masa takımı hiç bi işe yaramıyo kaldırırsam ortadan istiyo yoksa bakmıyo sıpaaaaLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:56
anam ne guzelmissss niye kaldiriyorsun bak kucagimdaki kizim nerde bu bizdemi diyorrrrrrrrrLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:57

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:57

ivetttLOLbimden almıştık o kesmedi ikinci çadırı aldık LOLLOLoyuncak sepeti gerçekten işe yarıyo

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:59
yaseminnnn buda karadenizli kayyuuuuu kolbastı söylüyo kolabastı oynuyoooLOLLOLLOLyanındakide kankasııııııLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:00

anam ne guzelmissss niye kaldiriyorsun bak kucagimdaki kizim nerde bu bizdemi diyorrrrrrrrrLOLLOLLOLLOLLOL

bacımmm kız sandalyesini araba gibi sürüyo otursa tamam da bakmıyo ki hevesi çoktan geçtiiii ama ben kadırınca yada bir çocuk gelince kıymete biniyoLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:02
o kankanın ınek olanından var rokcı gıbı kafa sallıyorlar. kayu bebegıde mı alsakLOLLOLLOLLOLLOLLOL
basket potası bızde var ama kayyusuz alet cantasıda var kayusuz sadece cadırı nekadara verırlerkıLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
aldırırım yasemın merak etme cıksında reklamı

Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:05

o kankanın ınek olanından var rokcı gıbı kafa sallıyorlar. kayu bebegıde mı alsakLOLLOLLOLLOLLOLLOL
basket potası bızde var ama kayyusuz alet cantasıda var kayusuz sadece cadırı nekadara verırlerkıLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

bu kanka da kafa sallıyo bacım çok komik ama bozdu sağolsun tuğşattLOLLOLLOLLOLbir dakikalık böyle işte kayyuda bozulmuştur belki hiç denemedim pili bitmişti en son LOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:07
Ayşegül, o masa-sandalye bizde de var. masayı kapattım kenarda duruyo ama sandalye hep ortada. şevval çok kullanıyo onu, şevvalin kankası diyebilirim LOL LOL ışık açmak için, elini yüzünü yıkamak için, ben mutfaktayken bişeylere maydanoz olmak için hep sandalye taşıyo oraya - buraya LOL LOL ordan artan zamanlarda da tv karşısına koyup oturuyo, tv yi ordan seyrediyo çoğu zaman  LOL LOL 

Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:12

ivetttLOLbimden almıştık o kesmedi ikinci çadırı aldık LOLLOLoyuncak sepeti gerçekten işe yarıyo
allahim hava atam dedim kayu ile ama bendne önce alan zenginler cogaldiLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:13

bacımmm kız sandalyesini araba gibi sürüyo otursa tamam da bakmıyo ki hevesi çoktan geçtiiii ama ben kadırınca yada bir çocuk gelince kıymete biniyoLOLLOLLOLLOLLOLLOL
aysegul hepsi cok guzel ayri topic ac kaynanamasin onlar bir baskasinada fikir olur ben bayildim kankalaradaLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:14

bir sen bir ben almamisiz kayuyu bak elin hatunlarina almislar eskitmisler bilemLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:18

aysegul hepsi cok guzel ayri topic ac kaynanamasin onlar bir baskasinada fikir olur ben bayildim kankalaradaLOLLOLLOLLOL
bacım  nereye açayım topiği açayımda taşıyım ama bu bölümemi açayım yineeLOLLOLsen bide kankaların oynamasını gör resmen kolabastı oynuyo LOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:23
bu resimleri  silme bende kalsin ama sen yine benim ekledigim yere topic ac ,gec kalmisin beaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOLLOLyaniy eni bir topic hak ediyor onlar cok guzeller kiz zamaninda niye eklemedinLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:42

bu resimleri  silme bende kalsin ama sen yine benim ekledigim yere topic ac ,gec kalmisin beaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOLLOLyaniy eni bir topic hak ediyor onlar cok guzeller kiz zamaninda niye eklemedinLOLLOLLOL

bacımmm ne bilim yav aklıma gelmediki o zaman yarın açarım bir topik bu resimler burda kalsın ben yarın nasip olursa açarım LOLLOLLOLLOLtekrar yüklerim resimleriiiLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 18:15

Caillou Yazı Tahtası bugun geldi siparis vermistik resimleri eklicem yarin su an isim vardaaaaBig smile

Caillou Ayaklı Yazı Tahtası - Faaliyet Önlüğü Hediyeli

Caillou Ayaklı Yazı Tahtası

Faaliyet Önlüğü

68 Parça Plastik ve Mıknatıslı Harf & Rakam Seti

Süsleme Stikırları

Whiteboard Kalem (toplam 50 euro)

-------------

Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 18:23
Sen yakında damat diye caillou yu alacaksın iç güveysi LOLLOLLOLLOLLOL
Güzel günlerde kullansın kuzum Big smile

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 18:23

yaseminnnn buda karadenizli kayyuuuuu kolbastı söylüyo kolabastı oynuyoooLOLLOLLOLyanındakide kankasııııııLOLLOLLOL
aysegul turkiyede bu nun fiati nedir Big smileBig smileBig smileyazin almayi dusunuyom turkiyeden emeeeeeLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 18:24
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Sen yakında damat diye caillou yu alacaksın iç güveysi LOLLOLLOLLOLLOL
Güzel günlerde kullansın kuzum Big smile
bende ondan korkuyomLOLLOLLOLLOLLOLLOLbacim onla yatip kalkiyoz bizLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 19:10
Kızlar Ege'de çok istiyor bunlardan. Çadırını almıştım 35 tl. idi. masa sandalyesi 59 tl., Yazı tahtası 69 tl. Masa sandalye Ege için küçük sanırım bende yazı tahtasını alıcam.

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 19:12
masa sandalyesi geride aysegul eklemis ezom ama ben tavsiye etmem bizimkiler icin cok kücük o masa gereksiz.ama yazi tahtasi al ben aldim ama kuramadim daha esimi bekliyom hazir olunca cekecem resmini.tavsiyem budur ögretici sey al masayi almaaaaa.Big smilecadir icinde pismanim SIKILDIM kaldircam onu ben yaaaaaa

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 19:17

aysegul turkiyede bu nun fiati nedir Big smileBig smileBig smileyazin almayi dusunuyom turkiyeden emeeeeeLOL
bacım biz giresundan bir kırtasiye var deniz lokantasının arka sokağı sanırım ordan aldık 15 tl idi yanlış değilsem ama sen gelene kadar 20 olurLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 19:19

Caillou Yazı Tahtası bugun geldi siparis vermistik resimleri eklicem yarin su an isim vardaaaaBig smile

Faaliyet Önlüğü

Süsleme Stikırları

bu gerçekten güzelmiş kızlar masa sandalye gerçekten küçük bizimkine şimdi iyi ama bir sene sonra oturamaz minyatür bişey ama yazı tahtası çok güzel bende ilerde düşünürüm artık nasip olursa hele bir anaokuluna başlasın kuzum inşalllah ondan sonra Big smilemasayı zaten kaldırdım açmıyorum boşa verilen para işte acıyom valla otursa gam yeneyecem TongueLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 19:24
aysegul beni gören 25 yapar o oyuncagiLOLkismet gelirsem alacagim o calliodan da bir o eksik LOLLOLLOLLOLLOLLOLmasa kucuk ama seninkine göre sen niye kaldirdin masada yemek yesin yazi yazsin vs..LOLkizim simdik adini babasini herkesin adini yaziyor diye aldim bende bir kabiliyet gördumLOLyazi tahtasinda daha cok yazar simdik

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 21:48
valla bacım haklısın hele avrupadan geldiğini duyarlarsa sana 50 euro derlerLOLLOLLOLya bacım masasına ilk heveslendi oturdu yemek yedi şimdi illa bizimle masaya oturmak istiyor masada öyle kaldı yer kaplıyor bende kaldırdım dayadım bir yere ama sandalye geziyor tuğşatla beraber hiç durmuyor LOLLOLLOLresim falan yapıyo ama parkelerimi çiziyo sıpam LOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: johnny
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2011 Saat 16:26

Caillou yu benden daha çok gören insan varmıdır bilmiyorum, nereye baksam artık orada o yüzü o gülümsemeyi görüyorum ve görmekten sıkıldım artık, Caillonun tüm tasarımları ve ürün bazlı çalışmaları bize ait olduğu için normal olarak karşılıyorum artık =))

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2011 Saat 17:21
Ben kendime acır durumdaydım. Ama maşallah herkesin evinde bu fırtına varmış. Yani bizde sizden eksik değiliz, Yorgan, yastık kılıfı, bebek, hikaye kitapları, battaniyeTongueŞimdide Ayşegülün eklediği masayı alacağız onu gördü anne Caillou diyor sanki hiç yok.  
Bu fırtına ne zaman geçerki ?

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesaj Tarihi: 22 Şub 2011 Saat 17:26
duvar yapıştırmalarını unuttumTongue

-------------

Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2011 Saat 17:30
bizde yok şükür derken geçenlerde yum..cak TV de reklamlarında duydu anne bende istiyorum diyorConfusedLOLLOLLOL bakalım unutturmaya çalışacağız artık çünkü ne kayuyu ne de keloğlanı severimTongue
sünger bob yastığı aldık onun yerineBig smileLOLLOLLOL ama tutturursa boynumuz kıldan ince alacağız paşamı kıramayızApprove

-------------
http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b

Mesaj Tarihi: 22 Şub 2011 Saat 17:32

[QUOTE=yasemin]

Faaliyet Önlüğü

Süsleme Stikırları

işte bunu gördü istiyorLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Şub 2011 Saat 17:35
[QUOTE=Ayşegül][QUOTE=yasemin] [QUOTE=Ayşegül]

bunun biraz daha değişik bir modeli var dans ediyor Dora kayuyu bilmiyordu o zamanlar babası almış gelmiş LOLLOLLOLLOL 

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Şub 2011 Saat 08:04
Orjinalini yazan: Gamze Gamze Yazdı:

[QUOTE=Ayşegül][QUOTE=yasemin] [QUOTE=Ayşegül]

bunun biraz daha değişik bir modeli var dans ediyor Dora kayuyu bilmiyordu o zamanlar babası almış gelmiş LOLLOLLOLLOL 

Hiç bilmeseymiş keşke Gamzem. Ben sinir oluyorum artıkConfused

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Şub 2011 Saat 15:04

[QUOTE=yasemin]

Faaliyet Önlüğü

Süsleme Stikırları

işte bunu gördü istiyorLOLLOLLOL

http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28089&title=caillou-yazi-tahtasi-bugun-geldi - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28089&title=caillou-yazi-tahtasi-bugun-geldi
bende resimler görunmuyor ama hic tavsiye etmiyom gamzem biz bakmiyoz bile artik o yazi yazdinmi kalemle cikmiyor hic tavsiye etmiyom almayin önlugk bile enrde bilmiyom ise yaramaz parana yazikBig smile

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Şub 2011 Saat 15:27
sağol canım Approvesöylediğin iyi oldu almam bende, zaten yaşı uygun değil daha ama çocuk işte reklamlara çıkan herşeyi istiyor bende devamlı alırım diyorumLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Şub 2011 Saat 15:30
yuk yuk almayin bak ben diyomLOLbakilmiyor bile modasi iki gun surdu gecdiLOLo tahtanin boyasi bitti baska aldik mecbur aman aldigimiz tahtanin anasini aglattiLOLsilinmiyor bilr camasir suyu bile kurtaramaz.kitaplarina bakilmiyor bile sadece heves inan buna almayin gidin baska alin bunu almayinLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Şub 2011 Saat 15:40
almam kız almam artık zaten kayuyu hiç sevmiyorum LOLLOLLOL yum...cak tv açıyor orda görüyorLOLLOLLOLeskiden uydudan açamıyordu şimdi evde tele.ünya da var oradan rahat açıyor gördü öğrendi sıpa ama ilgisini hemen başka yöne çekebiliyorum mesela sünger bobu seviyor onu gösteriyorum unutuyorLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Şub 2011 Saat 15:48

almam kız almam artık zaten kayuyu hiç sevmiyorum LOLLOLLOL yum...cak tv açıyor orda görüyorLOLLOLLOLeskiden uydudan açamıyordu şimdi evde tele.ünya da var oradan rahat açıyor gördü öğrendi sıpa ama ilgisini hemen başka yöne çekebiliyorum mesela sünger bobu seviyor onu gösteriyorum unutuyorLOLLOLLOL

nasıl başka çizgi filmi sevdirdin. Aslında şu an irfan pek callio bakmıyor Dora diye bir çizgi film ona bakıyor ama çok fazla bakıyor nasıl başka çizgi film açtırabilirim ki kızıyor illa dora anne diye ağlıyor. 

bu arada tele.ünya memnunmusunuz bizede geçen sene söylediler bizde kablo tv var ona geçin diye bizde yok demiştik. Nasıl sence geçsek mi?

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Şub 2011 Saat 17:17
valla bizde de kablo tv ve uydu vardı yeni geçtik teledü..aya Şehnazım memnunum sd olarak aldık kablo tv de olan kanallara ek olarak çizgi film kanalları çoğaldı iki sinema kanalı var uyduyu attık arka odaya hem kablolardan da kurtulmuş oldumSmilekampanya vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum ama bir bak türks.ta, sd de kutu ücreti almıyorlardıSmile

Aman bana Dora adlı çizgi filmden bahsetme 220 voltla çarpılmış gibi oluyorumAngry sayesinde erkek ismi olan Dora'yı kızlara koymaya başladılar hep onun yüzündenAngry 

Açıkcası ben T.T çocuk'u beğeniyorum yapımları ve çizgi filmler daha kaliteli vurdulu kırdılı çizgi filmler yokSmile benim şansım Dora tutturan bir çocuk değil hemen ilgisini başka yöne çekebiliyorumSmile Pooh ayıyı, sünger bobu çok seviyor meselaSmile

-------------

Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 12:59
Yasemin, senin sarı şeker memnun mu setlerinden?
Yaza ben de almayı düşünüyorum.

-------------
Sofra'ya buyurun...!

http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 14:19
nesibecgim alma demem kimseye sadece gamzeye demistimBig smileya ben hic mennun degilim kalabalikdan baska bir sey degil aldiklarimin.yazi tahtasi bile silincek duruyor kac gundur ,ben sevmiyom artik kaldir bile diye .cadirda aynen ..iki gun hevesli idi sonra bitti herseyyyyyLOLsen bilirsin cocukdan cocuga degisir ama belki elif severBig smile

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 15:00

Hevesini alınca yüzüne bile bakmamak bütün çocukların huyu zaten :))

Sadece bir çadır alırım belki uygunundan, başına bir iş geldiğinde içim yanmaz hiç değilse di mi Big smile

-------------
Sofra'ya buyurun...!

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 15:06
----------

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 15:07
callio yaziyordu ilk geldigi gun ben onu ogun den sonra oturmus görmedim nesibemLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLcadiri al yakin olsa koye bile göturmek isterdim.bahcesi olanlara iyi cok iyi......onu alabilirsin al izinde verdimLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 15:12
Çadırı da onun için dusundum zaten, piknik gibi yerlerde ya da evimizin balkonu var oyun alanı gibi orada oynamak için, diye düşündüydüm Big smile

-------------
Sofra'ya buyurun...!

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 15:14
nesibem onu iyi dusunmusun.evin icinde nyer kapliyor.ben yaz gelsin kaldircam cadiri diye dusunuyom.yada koye göturcemeeeeeeBig smile

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat