caillou çadırı sayfa 1 .7
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Oyunlar & Oyuncaklar
Forum Tanımlaması: Oyunlar & Oyuncaklar
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27596
Tarih: 02 May 2025 Saat 09:23
Konu: caillou çadırı sayfa 1 .7
Mesajı Yazan: yasemin
Konu: caillou çadırı sayfa 1 .7
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:27

-------------
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:27

-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:28

-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:28

-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:29

-------------
|
Mesajı Yazan: SELİN2
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:33
 ayy çok guzelllmiş gule gule kullansınnnnn
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:34
SELİN2 Yazdı:
 ayy çok guzelllmiş gule gule kullansınnnnn | sagol canimmmmmm 
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:42
Caillou Çadır
Caillou Yelpaze
Caillou Kum Kovası
Caillou 6 Adet Maske
Caillou Basket Potası
Caillou Tamir Çantası
Caillou Askılı Oyuncak Sepet geldiler 50 euro yu da ödedik
-------------
|
Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:50
Güzel günlerde kullansın yavrularım 
------------- http://www.glitterfy.com/">
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 17:57
acimiyomki    icim ciz edi 
-------------
|
Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 18:12
Güle güle kullanın sonunda gelmiş valla, 1 ay oldu mu kız isteyeli  hemen 50 euroyu da söylüyon heee hele buna 50 euro verdin diye camiden pide yiyon pideye bari para vermeyim diye ben bimden aldıydım şimdi kaldırdım, fazlalıktan başka bişey değil, oynamıyo hiiççç 
|
Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 18:49
SEham da ne zamandır istiyor yaaa,zengin hatun hayırlı olsun
------------- Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 18:58
hiloş hiç güleceğim yoktu sağol bacım
yasmin güle güle oynasın çocukların 
------------- KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
Mesajı Yazan: kerem-irem
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 19:01
Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 20:28
çok güzelmış güle güle oynasınlar
------------- Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 21:55
Kevser-Şevval Yazdı:
Güle güle kullanın sonunda gelmiş valla, 1 ay oldu mu kız isteyeli  hemen 50 euroyu da söylüyon heee hele buna 50 euro verdin diye camiden pide yiyon pideye bari para vermeyim diye ben bimden aldıydım şimdi kaldırdım, fazlalıktan başka bişey değil, oynamıyo hiiççç 
| turkiyeden gelmesi uzun sürdu sonra parasini yatirmadan gelmiyor mus bizde bos bos bekliyormusuz     parasini ödemeden vermi bu yumurcakcilar kiz vallahi fazlalik bitti bir gunde olan oldu heves meves kalmadi bizde kaldirirz íz bir hafta sonraaaaaa dedigine katiliyom fazlalikdan fazla bir sey degil   tavsiye etmim bende buradan heves ettimdi pisman oldum lahmacun yeseydim acimazdim    
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 21:56
hilal Yazdı:
SEham da ne zamandır istiyor yaaa,zengin hatun hayırlı olsun
| sende al niye catladin ses duydum sankimeeeeeeeeee .     cadirin ici yayla gibi hecde bile sigabiliyom hemde haccak haccak    hem benimle neden oynacaklar iki kisi oyni zaten puhaaaaaaa dokunmadiki dediklerin dokunmadiki pehhhhhhhhhhh    

-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 21:57
sagol mersi
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 21:57
kerem-irem Yazdı:
güle güle oynasınlar | tesekkur ederim
-------------
|
Mesajı Yazan: Aslı
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 21:59
    bende karnımı doyurmak için verdiğim paralara hiç acimiimmmmm yasmiş  güle güle oynasın kuzucukların
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:00
ifakat Yazdı:
çok güzelmış güle güle oynasınlar | sagol hemsom getti paraaaaaa
-------------
|
Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:12
gule gule oynasinlar :)
------------- ">
http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: hüseyin can
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:14
yasmincim güle güle oynasın tusem.alper büyüdü ya artık pek bunlarla uğraşmaz gibime geliyor:)
------------- http://www.glitterfy.com/">
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:21
serencigim ve ebus tusem oynuyor zatennnnnn ama kaldircam sanirsam hevesi bitti attarim bir ka gun sonra eskilerin yaninaaaaaaaaaaaa  
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:22
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:26
Aslı Yazdı:
    bende karnımı doyurmak için verdiğim paralara hiç acimiimmmmm yasmiş  güle güle oynasın kuzucukların | oy aslim arada kaynamissss   pc cok yavas gurbanim idare et korku filimi acdim izlecem simdik     aslim bende verdigim paraya aciyom yalanmi degil  ama yemeye acimiyom biz sneinle kardes olabiliriz      
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:26
Aslı Yazdı:
yasmiş beni görmdin    | siskom uzulme göremedim di
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:34
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:36
aradaki farka bak    ben cocukmuyum da oynam puha benimle arandaki fark budurrrrrrr    
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:49
sen orda burda gezmekten çocuklarına vakti harcamıyonki ben oğlumla evcilikte oynuyom saklambaçta se nin gariplerim aç karınlarını doyurduğun gün şükrediyorlar  
------------- Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:53
para ile degilmi seni satin aliyom gel bize yemek yap        euro ile calisacaksin ac kalmat zsin kendin ye kendin pisir ceksin benden iyi ev sahibi bulamazsin oglunu da al gel    
-------------
|
Mesajı Yazan: demrem
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 22:56
bende alacagım bundan sırf oyuncak sepetı ıcın cok hoşuma gıttı. gule gule kullanın
|
Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:01
oyyy oyyyyy ne güzel çadırı varmışşş kuzularınnn çok hoşuma gitti yaseminnnn kız ne acıyon 50 euroya ayıp ayıp sende ondan çok sen zengin hatunsun sana dokunmazzzz     havan batsınnn  bende almayı düşündüm ama madem heveslik çabuk geçiyo almaya gerek yok zaten sıkıntı çok bende dünya bir oyuncak at araba amannn nereye ne koyacağımı şaşırdım bide çadır olursa kafayı yerimmmm   güle güle oynasın kuzuların
-------------
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:05
Mesajı Yazan: şefo
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:08
güle güle kullansın ne güzel oynuyor
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:15
demrem Yazdı:
bende alacagım bundan sırf oyuncak sepetı ıcın cok hoşuma gıttı. gule gule kullanın  | bak o cok guzel iste tavsiye edecegim sadece o canim digerleri fazlalik inanki
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:19
Ayşegül Yazdı:
oyyy oyyyyy ne güzel çadırı varmışşş kuzularınnn çok hoşuma gitti yaseminnnn kız ne acıyon 50 euroya ayıp ayıp sende ondan çok sen zengin hatunsun sana dokunmazzzz     havan batsınnn  bende almayı düşündüm ama madem heveslik çabuk geçiyo almaya gerek yok zaten sıkıntı çok bende dünya bir oyuncak at araba amannn nereye ne koyacağımı şaşırdım bide çadır olursa kafayı yerimmmm   güle güle oynasın kuzuların | kiz vallahi alma al bak iki gunde bitiyor heves ben hevesi sadece o odada kalir dedim bana ihtiyaci olmaz dedimdi ama cok az surdu kaldir bilr duiyor odadan artik   gerisi ile oynuyor onlarda heryerdeeeeee      bir iste oyuncak sepeti harika gerisi fasa fiso  parayi ben yerdemi buldum ne guzel lahmacun yerdim  
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:19
kanimca sen giresunca yazin artik bilinmi   sonunda koptum ama sen en iyisimi selam ver sen selam verdikce ben sana dokunmam vallahi     
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:21
şefo Yazdı:
güle güle kullansın ne güzel oynuyor | iste bende hep oynacak sandimdi sabahdi o zaman kahvalti ediyorduk zil caldi calmadan önce yerini aradik biz parayi yatirdik sizin cadir nerde dedik dakika sonra geldi onlarda ya bugun ya pazartesi gelir demisti o kahvalti bile etmedne gitti oraya onu o halde son kez görecekmisim dahada görmedim cadirdaaaa    
-------------
|
Mesajı Yazan: _bilge_
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:25
yasmin kız güle güle kullansın yavrucak
pintilik etmeyip aldığın iyi olmuş   bizimkide dün çalışma masası sandalyesi aldırmış kayyulu ama heves çabuk geçecek gibi 
------------- bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:27
ay kiz hemen geci bak bizimki simdik sizin o masayi isti    kiz ekle topic ac görek yaaaaa bakam iyimi aliriz belki  
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:27
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:30
oda olabilir yazin iyi olur aha kisin sacmalik oldu dene al gör sendeee maske dedigin gibi ise yaramaz digerleride ben sadece oyuncak sepetini sevdimee
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:32
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:33
puhaaaaaaaa kiz acima parya al paylas bizimle bak bekliyom fiatini ögren bakalim turkiyede ne kadar sen alirsin alirsin  
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:41
79 lıramı ne bıseydı bugun gordum. esım alalım dıyordu bende aman bı o eksık demı demıstım    . alalım desem dengesız dermıkı bana 
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:48
demez ya ayipsin eniste sana kiyamaz al gitsin ne varki o parami al al ben izin veriyom    
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:52
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:54
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:54
bizimkindenmi     
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:55
cocuk gördukce istiyor de herkesin karilari almis cocuklarina de benim neyim eksik deeeeeeeeeee bizde alak ne ne olcakki bak gör alacaksiniz     
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:55
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:56
anam ne guzelmissss niye kaldiriyorsun bak kucagimdaki kizim nerde bu bizdemi diyorrrrrrrrr   
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:57
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:57
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:59
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:00
yasemin Yazdı:
anam ne guzelmissss niye kaldiriyorsun bak kucagimdaki kizim nerde bu bizdemi diyorrrrrrrrr     |
-------------
|
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:02
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:05
-------------
|
Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:07
Ayşegül, o masa-sandalye bizde de var. masayı kapattım kenarda duruyo ama sandalye hep ortada. şevval çok kullanıyo onu, şevvalin kankası diyebilirim ışık açmak için, elini yüzünü yıkamak için, ben mutfaktayken bişeylere maydanoz olmak için hep sandalye taşıyo oraya - buraya ordan artan zamanlarda da tv karşısına koyup oturuyo, tv yi ordan seyrediyo çoğu zaman
|
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:12
allahim hava atam dedim kayu ile ama bendne önce alan zenginler cogaldi    
-------------
|
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:13
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:14
bir sen bir ben almamisiz kayuyu bak elin hatunlarina almislar eskitmisler bilem    
-------------
|
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:18
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:23
bu resimleri silme bende kalsin ama sen yine benim ekledigim yere topic ac ,gec kalmisin beaaaaaa     yaniy eni bir topic hak ediyor onlar cok guzeller kiz zamaninda niye eklemedin 
-------------
|
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2010 Saat 00:42
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 18:15
Caillou Yazı Tahtası bugun geldi siparis vermistik resimleri eklicem yarin su an isim vardaaaa Caillou Ayaklı Yazı Tahtası - Faaliyet Önlüğü Hediyeli

Caillou Ayaklı Yazı Tahtası
Faaliyet Önlüğü
68 Parça Plastik ve Mıknatıslı Harf & Rakam Seti
Süsleme Stikırları
Whiteboard Kalem (toplam 50 euro)
-------------
|
Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 18:23
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 18:23
aysegul turkiyede bu nun fiati nedir   yazin almayi dusunuyom turkiyeden emeeeee
-------------
|
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 18:24
bende ondan korkuyom     bacim onla yatip kalkiyoz biz      
-------------
|
Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 19:10
Kızlar Ege'de çok istiyor bunlardan. Çadırını almıştım 35 tl. idi. masa sandalyesi 59 tl., Yazı tahtası 69 tl. Masa sandalye Ege için küçük sanırım bende yazı tahtasını alıcam.
------------- SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 19:12
masa sandalyesi geride aysegul eklemis ezom ama ben tavsiye etmem bizimkiler icin cok kücük o masa gereksiz.ama yazi tahtasi al ben aldim ama kuramadim daha esimi bekliyom hazir olunca cekecem resmini.tavsiyem budur ögretici sey al masayi almaaaaa. cadir icinde pismanim SIKILDIM kaldircam onu ben yaaaaaa
-------------
|
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 19:17
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 19:19
yasemin Yazdı:
Caillou Yazı Tahtası bugun geldi siparis vermistik resimleri eklicem yarin su an isim vardaaaa Caillou Ayaklı Yazı Tahtası - Faaliyet Önlüğü Hediyeli

Faaliyet Önlüğü
Süsleme Stikırları
|
bu gerçekten güzelmiş kızlar masa sandalye gerçekten küçük bizimkine şimdi iyi ama bir sene sonra oturamaz minyatür bişey ama yazı tahtası çok güzel bende ilerde düşünürüm artık nasip olursa hele bir anaokuluna başlasın kuzum inşalllah ondan sonra masayı zaten kaldırdım açmıyorum boşa verilen para işte acıyom valla otursa gam yeneyecem    
-------------
|
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 19:24
aysegul beni gören 25 yapar o oyuncagi kismet gelirsem alacagim o calliodan da bir o eksik      masa kucuk ama seninkine göre sen niye kaldirdin masada yemek yesin yazi yazsin vs.. kizim simdik adini babasini herkesin adini yaziyor diye aldim bende bir kabiliyet gördum yazi tahtasinda daha cok yazar simdik
-------------
|
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2011 Saat 21:48
valla bacım haklısın hele avrupadan geldiğini duyarlarsa sana 50 euro derler  ya bacım masasına ilk heveslendi oturdu yemek yedi şimdi illa bizimle masaya oturmak istiyor masada öyle kaldı yer kaplıyor bende kaldırdım dayadım bir yere ama sandalye geziyor tuğşatla beraber hiç durmuyor   resim falan yapıyo ama parkelerimi çiziyo sıpam   
-------------
|
Mesajı Yazan: johnny
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2011 Saat 16:26
Caillou yu benden daha çok gören insan varmıdır bilmiyorum, nereye baksam artık orada o yüzü o gülümsemeyi görüyorum ve görmekten sıkıldım artık, Caillonun tüm tasarımları ve ürün bazlı çalışmaları bize ait olduğu için normal olarak karşılıyorum artık =))
|
Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2011 Saat 17:21
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2011 Saat 17:26
duvar yapıştırmalarını unuttum
-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2011 Saat 17:30
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2011 Saat 17:32
Ayşegül Yazdı:
[QUOTE=yasemin]

Faaliyet Önlüğü
Süsleme Stikırları
|
------------- http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">
<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
|
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2011 Saat 17:35
[QUOTE=Ayşegül][QUOTE=yasemin] [QUOTE=Ayşegül]
|
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2011 Saat 08:04
Gamze Yazdı:
[QUOTE=Ayşegül][QUOTE=yasemin] [QUOTE=Ayşegül]
|
Hiç bilmeseymiş keşke Gamzem. Ben sinir oluyorum artık 
-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2011 Saat 15:04
Gamze Yazdı:
Ayşegül Yazdı:
[QUOTE=yasemin]

Faaliyet Önlüğü
Süsleme Stikırları
|
|
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28089&title=caillou-yazi-tahtasi-bugun-geldi - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28089&title=caillou-yazi-tahtasi-bugun-geldi bende resimler görunmuyor ama hic tavsiye etmiyom gamzem biz bakmiyoz bile artik o yazi yazdinmi kalemle cikmiyor hic tavsiye etmiyom almayin önlugk bile enrde bilmiyom ise yaramaz parana yazik
-------------
|
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2011 Saat 15:27
sağol canım söylediğin iyi oldu almam bende, zaten yaşı uygun değil daha ama çocuk işte reklamlara çıkan herşeyi istiyor bende devamlı alırım diyorum 
|
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2011 Saat 15:30
yuk yuk almayin bak ben diyom bakilmiyor bile modasi iki gun surdu gecdi o tahtanin boyasi bitti baska aldik mecbur aman aldigimiz tahtanin anasini aglatti silinmiyor bilr camasir suyu bile kurtaramaz.kitaplarina bakilmiyor bile sadece heves inan buna almayin gidin baska alin bunu almayin
-------------
|
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2011 Saat 15:40
almam kız almam artık zaten kayuyu hiç sevmiyorum   yum...cak tv açıyor orda görüyor  eskiden uydudan açamıyordu şimdi evde tele.ünya da var oradan rahat açıyor gördü öğrendi sıpa ama ilgisini hemen başka yöne çekebiliyorum mesela sünger bobu seviyor onu gösteriyorum unutuyor  
|
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2011 Saat 15:48
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2011 Saat 17:17
valla bizde de kablo tv ve uydu vardı yeni geçtik teledü..aya Şehnazım memnunum sd olarak aldık kablo tv de olan kanallara ek olarak çizgi film kanalları çoğaldı iki sinema kanalı var uyduyu attık arka odaya hem kablolardan da kurtulmuş oldum kampanya vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum ama bir bak türks.ta, sd de kutu ücreti almıyorlardı
Aman bana Dora adlı çizgi filmden bahsetme 220 voltla çarpılmış gibi oluyorum  sayesinde erkek ismi olan Dora'yı kızlara koymaya başladılar hep onun yüzünden
Açıkcası ben T.T çocuk'u beğeniyorum yapımları ve çizgi filmler daha kaliteli vurdulu kırdılı çizgi filmler yok  benim şansım Dora tutturan bir çocuk değil hemen ilgisini başka yöne çekebiliyorum  Pooh ayıyı, sünger bobu çok seviyor mesela 
|
Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 12:59
Yasemin, senin sarı şeker memnun mu setlerinden?
Yaza ben de almayı düşünüyorum.
------------- Sofra'ya buyurun...!
http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/
|
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 14:19
nesibecgim alma demem kimseye sadece gamzeye demistim ya ben hic mennun degilim kalabalikdan baska bir sey degil aldiklarimin.yazi tahtasi bile silincek duruyor kac gundur ,ben sevmiyom artik kaldir bile diye .cadirda aynen ..iki gun hevesli idi sonra bitti herseyyyyy sen bilirsin cocukdan cocuga degisir ama belki elif sever
-------------
|
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 15:00
Hevesini alınca yüzüne bile bakmamak bütün çocukların huyu zaten :))
Sadece bir çadır alırım belki uygunundan, başına bir iş geldiğinde içim yanmaz hiç değilse di mi 
|
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 15:06
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 15:07
callio yaziyordu ilk geldigi gun ben onu ogun den sonra oturmus görmedim nesibem       cadiri al yakin olsa koye bile göturmek isterdim.bahcesi olanlara iyi cok iyi......onu alabilirsin al izinde verdim
-------------
|
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 15:12
Çadırı da onun için dusundum zaten, piknik gibi yerlerde ya da evimizin balkonu var oyun alanı gibi orada oynamak için, diye düşündüydüm 
|
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2011 Saat 15:14
nesibem onu iyi dusunmusun.evin icinde nyer kapliyor.ben yaz gelsin kaldircam cadiri diye dusunuyom.yada koye göturcemeeeeee
-------------
|
|