Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

rotarix

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37673
Tarih: 30 Eyl 2025 Saat 17:43

Konu: rotarix
Mesajı Yazan: nurgül aziz
Konu: rotarix
Mesaj Tarihi: 12 Şub 2013 Saat 19:17
kadir bey bugun 2. ay aşılarımızı olduk 2bacagından 1kolundan yaptı saglık ocağı ,oradakı kız ben daha once rotarixsi hıc vermedım ben veremem dedı ozele goturun dedı bende ordan cıkıp hemen yandakı eczaneden bır rotarix alıp eczacıyla beraber içirdim şimdi sormak ıstedıgım bırdaha nezaman 2.sını alıp ıcırmem gerekıyor.bırde dun gece hıc uyumadık sabaha kadar gazı vardı heralde cıkardık sureklı ama bıtmıyor anlamadım gunduzde hıc uzun uyumadı yanı sızın anlıcanız ben ruh gıbı dolasıyorum sankı karnı sureklı gaz uretıyor bıtmıyor

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Şub 2013 Saat 21:19
Ayni bacaktan iki asi olmaz. Bunu hala yanlis yapiyorlar... Ondan sonra da bunce senedir cocuklara, Kizamik asilari yapildigi halde, nasil oluyorda kizamik Salgini cikiyor diye hayret ediyorlar.
Bundan sonraki Rotarix asisi icin en az 1 ay gecmesi gerekir. 4. ay asilari ile birlikte yaptirmaniz en uygunudur.
Goruyorsunuz; basit bir Rotavirus asisini bile icirmekten aciz, kisiliksiz, beceriksiz saglik calisanlari ile Reformlar yapmaya kalkiyorlar...
4 ayi bitip, donmeye baslayana kadar gaz sancilari devam eder.. Gaz cikarmakla ilgili mailleri iyi okuyun.

Mesajı Yazan: nurgül aziz
Mesaj Tarihi: 12 Şub 2013 Saat 21:43
yok 2sını aynı bacaga vurmadılar ben yanlış yazmışım.cok tesekkur ederım kadır beyClap

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat