Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kürdan yuttu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=95745
Tarih: 06 Ağu 2026 Saat 16:01

Konu: Kürdan yuttu
Mesajı Yazan: Glsrnglmzz
Konu: Kürdan yuttu
Mesaj Tarihi: 05 Tem 2026 Saat 23:13
Hocam 24 aylık cekmeceden kürdanları bulmuş onu buldugumda gözleri kıpkırmızı cok kötüydü öğürür gibi yaptı kendi küçük ekmek parçalarının iç kısımlarından ortalarına kurdan takmış öyle ağzına atmıs yuttu galiba ne yapalım hocam çok telaşlıyım onu buldugumda gozlerinden yaşlar akmıştı internette kürdan belli olmuyormuş röntgende falan diyor hocam ve çok tehlikeli yazıyor bagırsak mideye iki tarafi sivri diye ve çok kötü haberler var off

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2026 Saat 05:07
Hocam siz cevap yazana kadar ne yerdeyim ne gökteyim derler ya cok kötü haberlerde var yuttuğu kürdan kalbinden çıktı yok bagırsaga zarar verdi yok akciğerde takılı kaldi ben nasıl anlıycam ne yapacagım hocam çok kücük daha soruyorum cevapta vermiyor yuttun mu diyorum evet diyor kafa sallayıp ağız içini parmağıyla gösterip bana sarılıyor 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Tem 2026 Saat 08:45
Hiç "kürdan" yutan duymadım.
 İlaçlı Röntgen çekilebilir. 
Çocuk Cerrahı ile görüşün. 

Mesaj Tarihi: 06 Tem 2026 Saat 20:36
Sevgili hocam bugün cocuk cerrahına gittik özellikle devlet hastanesi istedim röntgende gözükmedigini bilsede çekildi baktım kendimde çekmeyi unutmuşum size film cok netti bir şey yoktu ben bir şey göremedim dedi doktorda ciğerler boğaz çok netti filmde baska bişeye gerekli görmedi eve geldik 3 kezde kakayı kontrol ettim hocam bir şey göremedim peki hocam cerraha sormayı unuttugum icin soruyorum sizlere bir sıkıntı olsa bağırsakta falan nasıl anlarım ne olur ateş karın ağrısı kusma vb mi olur hocam çok teşekkür ederim sizden okuduğun kadarıyla da muz patates haşlanmış yedirdim hocam 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2026 Saat 08:48
Saçmalıyorsunuz. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat