gelişim
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39620
Tarih: 24 Eki 2025 Saat 19:03
Konu: gelişim
Mesajı Yazan: dilay
Konu: gelişim
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2013 Saat 01:45
öncelikle vaktinizi ayırıp sizin gibi değerli doktorların biz annelere böyle güzel bilgiler verdiğiniz için sizlere minnettalarımı sunmak isterim benim kızım haziranda 4 yaşını bitirdi 3150gr doğdu ilk 6 ayına kadar kilo alımı güzeldi 6 aydan sonra kilo almamaya başladı ayda 100 150 gr gibi kilo alıyordu şuan 14 kilo boyu 100 cm iştahlı bir çocuk değil götürmediğim doktor kalmadı vitaminler balıkyağları pediasure sütler vs hiç biri fayda etmedi en son götürdüğüm doktor motilium şurup kullanmamı önerdi hazmedip yemek yemesi için kilosu normale dönünceye kadar kullanmamızı söyledi bir faydasını görmedik henüz bize beslenme ile ilgili neler önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2013 Saat 10:13
|
Ben; iştahsızlığa değil, "kilo kaybına" ilaç veririm. Sizde de 2 kilo eksik olduğundan, Sipraktin deneyebilirsiniz. Günde;2x1 ölçek, 1 hafta kullanın, 3 gün ara verip sonucu yazın. Siprakin, %5 çocukta tam aksi bir davranış ve sinirlilik hali yapabilir, öyle bir durum olursa, hemen ilacı kesin. Çok uyuması normaldir. Çok uyuduğu içinde kilo alması kolay olur.
|
Mesajı Yazan: dilay
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2013 Saat 15:31
ilginiz için teşekkür ederim doktor bey bu ilacı daha önce bir doktorun tavsiyesi ile kullanmıştık fakat bizde çok hırçınlık ve baygınlık şeklinde uyku hali yaptı ve ilacı sinirlilik yaptığı için kesmiştim yan etkileri çok fazla olduğunu bile bile bunu göze alıp içirmiştim fakat yan etki gösterince bırakmak zorunda kaldım önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2013 Saat 10:24
|
Bu durumda maalesef, işi zamana bırakmaktan başka bir şey yok, idare edeceksiniz. Merak etmeyin, öylede büyüyorlar, böylede. Kesin soyda var böyle birisi ona çekti...
|
|