Astım
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43538
Tarih: 17 Ağu 2025 Saat 22:53
Konu: Astım
Mesajı Yazan: nazlıgüneş
Konu: Astım
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2014 Saat 20:47
Hocam iyi akşamlar size komşumla ilgili sormak istiyorum aslında eski maillerinizi okuduğum için biliyorum ama arkadaşa göstermem lazım komşumun 2 tane çocoğu var ikisinede astım teşhisi konulmuş ve 15 yaşına kadar kullanıcakları ilaçları vermişler. çocuklar oğlu 3.5 yaşında teşhis konulmuş burun tıkanıklığı varmış gözlerinde kaşıntı ve göz altında morluk olduğundan dolayı doktora gidiyor ve maalesef 3.5 yıldır bu çocuklara ventolin, nasonex Flixotide ve natto diye bir hap vermiş ve hocam kışın teşhis konulmuş ve bu yüzden güneş gören bir eve çıkın demişler birde hocam verdiğiniz cevabı göstereceğim şimdiden çok teşekkürler iyiki varsınız sayenizde o kadar bilinçleniyoruzki Allah razı olsun.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2014 Saat 23:40
Kaziklaniyorlar... Hele; Nasonex ve Flixotide gibi "Kortizon"lu ilaclari kullanabilenlerin, bu "sahtekarlik cemberinden" kurtulmalari zordur. Allahtan onumuz yaz, deniz kenarina gittiklerinin ertesi gunu duzelirler. Benim yazilarimi okusunlar. Yedikleri kaziklar, kulaklarindan cikmis, hala heberleri yok...
|
|