Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gecmeyen grip

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45277
Tarih: 28 Eyl 2025 Saat 09:28

Konu: Gecmeyen grip
Mesajı Yazan: merveg
Konu: Gecmeyen grip
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2014 Saat 07:30
Hocam oğlum 3 haftadır grip biliyorum bir ay sürer ama semptomlar azalmazmı. Tam gecıyor derken burun akıntısı durmusken yenıden basladı öksurmekten burun tıkanıklığından uyuyamıyor. Esım bana hergüm banyo yaptırıp üstünüyosun diyor. Esım 3 gun Demir damlası vermiş ondan olabilir mi?

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2014 Saat 07:59
Hocam bir de oğlum (18 aylık) ön dişleriyle soğuk bir şey kesinlikle ısıramıyor. Bu yüzden hiç dondurma yemiyor. Dolaptan meyve çıksa ısıramıyor. Bu önemli bir durum mu diş hekimi görmeli mi

Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2014 Saat 10:43
Normalde gece artıyor gündüz azalıyordu bugün gündüzde kötü hızlı ve hırıltılı nefes alıyor karnı hızlı hızlı inip çıkıyor. Yone doktora götürmekten ve bronsıolıt doye hastaneye yatırmalarından korkuyorum.

Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2014 Saat 13:29
Af ile burnu acılmayınca iladin al demiştim babası iladin sprey almış bir de 3 ke sıktı gitmedi diye. Ondan sonra öksürürken cok fena kustu. İladinden olabıiırmi hocam

Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2014 Saat 21:54
Kusmaya da başladı cok. 2 hafta önce domuz gribi demiştiniz ama onda birmez ve cok az kusmuştu. 2. Kez domuz gribi mi oluyor. Çocuğun insan gördüğü de yok neden hep hasta ben nerde hata yapıyorum hocam.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2014 Saat 23:58
Grip basladiginda, burun akintisi; "Su gibi"dir. Iyilesmeye yakin, sari-yesil, Bally manzarasi alir. Bunun arkasindan tekrar "su gibi akinti" gelmesi;2. Grip belirtisidir.

Iliadin ped DAMLA olacak, spreyi yatarak kullanamadigimiz icin, kullanisli degildir. Ayrica, cocuga ne kadar ilac gittiginide goremezsiniz.
Domuz Gribinin ozelligi; Grip arazlari yaninda, ishal, bulanti ve kusmalarin olmasidir. Oyle tek bir tane kusma ile "Domuz Gribi" tanisi konmaz.

Mesajı Yazan: FRK
Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2014 Saat 21:14
Hocam domuz gribinde grip kusma/ bulanti ve ishal birlikte mi olacak? Yoksa tek basina grip+ ishal domuz gribi belirtisi olabilir mi? Bulanti/ kusma olmadan yani.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2014 Saat 07:19
Olabilir. Domuz Gribi cocuklarda cok daha hafif seyr eder.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat