Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gögüsler de süt ?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26245
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 07:12

Konu: Gögüsler de süt ?
Mesajı Yazan: peperutka
Konu: Gögüsler de süt ?
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 17:05
Yine bennnn LOLLOL

Gögüslerde nekadar zaman sonra süt olmaya başlıyo kızlarBig smile

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 17:06
ayyy zeyneep valla ben pes ediyorum yetişemiyorumm senin hızınaaaaa

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 17:08
Orjinalini yazan: cansuarda cansuarda Yazdı:

ayyy zeyneep valla ben pes ediyorum yetişemiyorumm senin hızınaaaaa
İnanılmaz meraklıyım sorma sanki tek benim oluyo LOLLOLLOL

Napim ya idare ettBig smile

-------------

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 17:57
Valla güzelim aklına her gelen soruya bi topik açarsan bu iş çığırından çıkacak LOL
en iyisi sana toplu bi topik açalım da sen orda çalış habire LOL
Topiğin adı da "peperutka ve bilimum soruları" olsun LOL LOL

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 17:58
Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

Valla güzelim aklına her gelen soruya bi topik açarsan bu iş çığırından çıkacak LOL

LOLLOLLOL iyi fikir

Yaseminnnn nerdesinnn yetiş peperutka ve bilimum soruları topiği aç bana LOL

-------------

<

Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 18:45

kevserrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLvalla çok güzel dedin bacımmmm diline sağlık LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLbencede önceki açılan topik hemen arkasından şak diye gelen topikle beraber hooopppp uçuyor cevapsız kalan o kadar çok topik var kiiiiLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))

Mesajı Yazan: bertobat
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 18:56

internette gerekli bilgileri bir tıklamayla bulabilirsin......... eğer deneyim soruyosan......benim 9. ayda gelmeye başlamıştı

-------------
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 18:57
ay bana fenalik geldiLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLkiz gene topic oy ben topic adin dan fenalik geciriyomaaaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLkiz zeynep sen hic yemek yemiyonmu yiyorsanda bunlarami kada yoruyorsun yerken LOLLOLLOLLOLdur azicik bebek gelsin sut o zaman dolarLOLdaha bebegin senin sinek gibi bir sey .hissedemezsin o ses etmezLOLLOLLOLLOLkiloda alamazsin birden bebek yapmi bunlari sen aksam dan yediklerini hazmedememis olabilirsin ondanLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLher gun zeynep ne topigi acdi aca diye acar oldum gözlerimi forumaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOLLOLsenin o mod oldugun yerdede yapiyonmu bunlariLOLmerka ettim ciddiyim bakLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 19:00
evet canım yapıyorum ay napim işte tekım canm sıkılıoLOLLOL

-------------

<

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 19:05
kiz senin evde kocan yokmuLOLustelik o kadar komsualr icin topic acdin nerde bu komsualr cocuklari onlara gediverrrrrrrLOLLOLLOLsen 9 ay bosunca topic acarsan isimiz var vallahi eski modum yeni modlar gelirse sana bu dunyayi dar ederler bilesinLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 19:06
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

ay bana fenalik geldiLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLkiz gene topic oy ben topic adin dan fenalik geciriyomaaaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLkiz zeynep sen hic yemek yemiyonmu yiyorsanda bunlarami kada yoruyorsun yerken LOLLOLLOLLOLdur azicik bebek gelsin sut o zaman dolarLOLdaha bebegin senin sinek gibi bir sey .hissedemezsin o ses etmezLOLLOLLOLLOLkiloda alamazsin birden bebek yapmi bunlari sen aksam dan yediklerini hazmedememis olabilirsin ondanLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLher gun zeynep ne topigi acdi aca diye acar oldum gözlerimi forumaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOLLOLsenin o mod oldugun yerdede yapiyonmu bunlariLOLmerka ettim ciddiyim bakLOLLOL

al bendende okara yasemşncim banada fenalık geldi kevserin dediği gibi zeynep sen bir soru listesi hazırla sonra hamilelik ve bebek ile ilgili sorularım başlığı altında topik aç herkes yazsın LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 19:06

kiz senin evde kocan yokmuLOLustelik o kadar komsualr icin topic acdin nerde bu komsualr cocuklari onlara gediverrrrrrrLOLLOLLOLsen 9 ay bosunca topic acarsan isimiz var vallahi eski modum yeni modlar gelirse sana bu dunyayi dar ederler bilesinLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Açmam bende okadar napim tmm LOLLOLLOL

-------------

<

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 19:08
Orjinalini yazan: Ayşegül Tuğşat Ayşegül Tuğşat Yazdı:

al bendende okara yasemşncim banada fenalık geldi kevserin dediği gibi zeynep sen bir soru listesi hazırla sonra hamilelik ve bebek ile ilgili sorularım başlığı altında topik aç herkes yazsın LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
en guzeli budur sen kendine göre bir topic ac 9 ay boyunca arkadaslar oradan cevaplasinlar biz bunlari gecdik yaw baska sorularla gel zeynepLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 19:09
Orjinalini yazan: peperutka peperutka Yazdı:

Açmam bende okadar napim tmm LOLLOLLOL
sen simdik hamilesin mod oldugun yerde bu haberi verdinmi verdinse orada topic aciyonmu bu kadar merakla bunu bekliyom LOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 19:09
sormuyom işte hıhLOLLOLLOL

-------------

<

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 19:50
yasemiiiinnnn öldürdün beni   
içerde kayınbaba var gülemiyom daaaaa Tongue

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 19:52

yasemiiiinnnn öldürdün beni   
içerde kayınbaba var gülemiyom daaaaa Tongue
zeynep söylemiLOLillaki isimi ver bende gelem mod oldugun yere bakam decem onaaaaaaaaaLOLLOLLOLsizede haber verecegimLOLLOLLOLLOLLOLacmismi acmamismi topic diyeeeeeeeeeLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 19:56
ben de merakla bekliyom yasmiişşş LOL hadi bi öğreniver gözünü sevem 
ben korkmaya başladım, bu zeynep gün gün karnının fotosunu çekip gönderecek diye LOL
yani hergün bir adım daha ileriye gidiyo bu sorular
Yaw ben şimdi nerdeyse 7 aylık hamileyim, onun merakının binde biri yokmuş bende, ya rabbim bu nasıl araştırıcı bir kadın LOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 19:59
o sordukca ben forumda hamile kisi yok saniyomLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLbana özelden yazacak o mod oldugu yeri ablasi bakacagimLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLben zeynepe dedim ac bir topic senin gunlugun olsun oradan devam et bilende cevaplasinLOLLOLLOLyoksa dokuz ay 10 gun LOLLOLLOLLOLLOLkiz senin ikinci beben ben hic duymadim sendenLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 20:28
ben de başlayacam bundan sonra LOL LOL
doğum yaklaştıkça korkanınız oldu mu?
son günlerde ne giydiniz?
bu ay kaç kilo almalıyım?
sebze yemezsem bişey olur mu?
göbeğim dışına doğru fırladı yoksa hasta mıyım? LOL
doğuma giderken ne götürdünüz?
doğumda psikolojiniz ne kadar bozuldu?
..........
.................
......................
benim topiklerin isimleri de böyle olacak LOL LOL LOL

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 20:38
kiz zeynepin bu sorulari sormasi icin daha cok erken ama sana guveniyom zeynep topic acdikca sen 3 dogurcaksin eminim bundanLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 20:40
ben hamileyim de doğuracam, ama hamile olmayanı bile doğurtur bu sorulaarrrrr Tongue   

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 20:41
sonra zeynep bak dogum ne zaman olacak diye de topic acabilirrrrrrrrrrrLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 20:45
o topiği bebesine açsın LOL LOL
onu tek o bilir LOL LOL LOL

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 20:50
simdik zeynep gelir  baska topic acar demedi demeLOLburayida sildirir bizeeeeeeeeeeLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 21:07
sen de, başka topik açarsan silmem deeee LOL LOL LOL tehdit et LOL LOL

Mesajı Yazan: kerem-irem
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 21:59
ay öldürdünüz beni gülmekten akşam akşam evdeki herkes bana bakıyo bu niye gülüyo böyle kendi kendine diye

Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 22:46
Aynen kırıldım gülmekten

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 22:48
Ay bu telefon beni öldürecek kendi kafasına göre ekliyor smileslari

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 22:51
herkes kendi kafasına göre bişey ekliyo da, senin telefonun eksiği ne? LOL bırak biraz da o eklesin, sorun değil, alışığızzz LOL LOL

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 23:34
kızlar maşallah konu gayet güzel gitmiş ama benim misafirim vardı yeni okuyorum gülmekten deli oldum LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLzeynep sende yeter açma topik yav daha dayanamıyomLOLLOLLOLLOLdoğumdaykende elinde laptopla nasıl ıkınacam diye sorarsan ne olacak yahu LOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: Aslı
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2010 Saat 23:54
Orjinalini yazan: Ayşegül Tuğşat Ayşegül Tuğşat Yazdı:

kızlar maşallah konu gayet güzel gitmiş ama benim misafirim vardı yeni okuyorum gülmekten deli oldum LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLzeynep sende yeter açma topik yav daha dayanamıyomLOLLOLLOLLOLdoğumdaykende elinde laptopla nasıl ıkınacam diye sorarsan ne olacak yahu LOLLOLLOLLOLLOL
ayyyyyyyyyyyLOLLOLLOLgüldüm güldüm aha şükür bitti dedim senin yazdıkların iyice kopardı beni ayşegüllLOLLOLLOLgözümde canlandırdımda epey komik oluyo elinde laptopla doğurmaaya çalışan kadınLOLLOLAlllah iyiliğinizi versin emi gece gece güldürdünüz beni Allahta sizi güldürsünLOLLOL

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 00:45
oy bittimeeeeeeeeeeLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 01:00
alla sizi napmasın emi ...LOLLOLLOL LOLbittim bee nefes kalamdı valla ...
zeynepi tek topik altına alalım bence bu böyle olmaz her yerde bitmeye başladı, ve eminimki daha önce de sorulan, açılan topikleride mevcut olan sorular, ve herkesin paylaştığı deneyimlerin olduğu konular bundan eminimBig smile

zeynepcim kızma bize güzelim seni kırmak istemiyoruz... ve seni çok iyi anlıyoruz bundan da emin olEmbarrassed

-------------

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 08:46

aha burasıda kaynamışBig smile

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 12:49
zeynepcim arkadaşlara bende katılıyorum inan çok kargaşa oluyor sürekli üst üste
topic açıldığı için.bari bir topic üzerinden bize sor sorularını merak etme biz oradann da
yanıtlarız sorularını.

Mesaj Tarihi: 18 Eki 2010 Saat 12:56
ayyy kızlarr valla bende öldümm gülmektennnLOLLOLLOL

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat