Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Isilik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40071
Tarih: 23 Eki 2025 Saat 23:37

Konu: Isilik
Mesajı Yazan: Canata
Konu: Isilik
Mesaj Tarihi: 05 Eyl 2013 Saat 00:30
Kadir bey,9aylik oglum bir grip gecirdi 5.gunu gibi atesi yukselmeye basladi ilk gun hic mudahalede bulunmayip takip ettim sizin yazilarinizdan okudugum kadariyla ama 2.gunu cok yukselince once calpol o dusurmeyince de ibuprofen verdim 3 kez cunku dusup tekrar 39-40 a cikiyordu bu sabah artik atesi yok yalniz vucudunda kirmizi kabartili isilik gibi seyler cikti.tum govde,yuz ve kafasinda var kol-bacaklarda yok..acaba yan etki mi?atesten mi alerji mi ya da sizin eski maillerinizde gecen 6.hastalik mi bilemedim?bir doktora gorunmeli miyiz buradaki doktorlara da cok gitmek istemedigim icin sizin yorumunuzu almak istedim.
Tesekkurler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Eyl 2013 Saat 01:00
Eger, elinizi surdugunuzde, elinize "purtukler" geliyorsa,biraz kasidiginizda eliniz nemleniyor ise ISILIKTIR. Elinize bir sey gelmiyorsa; 6. HASTALIKTIR. Allerjik dokuntu bu sekilde olmaz, alan seklinde genis dokuntuler olur.

Mesajı Yazan: Canata
Mesaj Tarihi: 05 Eyl 2013 Saat 02:58
Cookk cok tesekkurler hocam iyi ki varsiniz.bebek sozkonusu olunca guvendigim tek kisisiniz..demekki oglum 6.hastalik gecirdi peki son olarak benim bu asamada yapabilecegim bir sey var midir?
Tekrar tesekkurler
Iyi calismalar

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Eyl 2013 Saat 06:10
Hicbir sey yok, zaten dokuntu ile birlikte cocuk iyilesmistir. Yeni yetme doktorlarin; 6. Hastalik, Enfeksiyoz Mononukleoz, Sucicegi gibi hastaliklardan hic haberleri bile yok. Bunlari bir yana birakin, enfeksiyonlarda niye ates cikar bundan bile haberleri yok...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat