Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

KKK asisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=69182
Tarih: 06 May 2025 Saat 22:52

Konu: KKK asisi
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Konu: KKK asisi
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2021 Saat 04:08
Asagidaki link'i acip okuyun!! 
Turkiye'de Tip tahsili ne durumda goreceksiniz..
Allahin ahmak doktorlari, KKK asisinin "Deri altina" yapilmasinin gerekli oldugundan haberleri yok, 1 yas 
cocugunun, ufacik omuz adelesinin icine yapiyorlar ve cocukta sonucta "Pence eli" gelisiyor. 
Yapilan tam bir TIBBI HATADIR, resmen doktor hatasidir!!  Aptallar, birde utanmadan yaptiklari halti 
marifetmis gibi yayinlamislar. 
Iste sokaklardaki DANGALAK, cocuk doktorlarini bu gibi Tip Fakulteleri yetistiriyor. 
40 senelik meslek hayatimda, hicbir KKK asisi yaptigim hastada en ufak bir yan etki gormedim.. 
Ne acidir ki,bu gibi fahis hatalari sorgulayacak ne bir Saglik Bakanligi veya nede baska bir Tip Fakultesi
 Turkiye'de bulunmamaktadir. Hicbirinin yok birbirinden farki. Al birini vur otekine!. Allah Turk milletinin
 yardimcisi olsun.
Yaptiklari asilarin kutulari ustunde NE yazar, okumuyorlar bile!! Cok biliyorlar ya!

http://m.yollayap.com/busd/1616718435803.jpg" rel="nofollow - http://m.yollayap.com/busd/1616718435803.jpg

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Eyslyrt
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2021 Saat 09:44
Hocam biz yaptrdık ne olacak. Allahım bu asılardan yıldım. Gercekten yıldım. Kime yaptrcaz bilmiyorum artık. Asm dekilere agız acılmıyor.

Mesajı Yazan: kader
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2021 Saat 19:47
Dikkat edeceğiz hocam. tanıdığım herkese sizi tanıtıyorum. kitap da çıksaydı çok iyi olurdu. yayınevini aradım fakat bir cevap alamadım.

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2021 Saat 21:42
Maalesef, 1 seneden beri kitap icin hicbir sey yapilmamis. Simdi de; editorluk icin 4 ay gerekiyor diyorlar. Ya sabir. 

Mesajı Yazan: toprak1
Mesaj Tarihi: 03 Nis 2021 Saat 01:35
Hocam kitabi bekliyoruz sabirsizlikla. Kkk asisi 9 ayda yapiliyor one cekilmis sonra 1 yasta birdaha. 9 aydakini yaptirmayip 1 yas yaptiracagim ayni riski 2 kere yasayamayacagim artik. Cok risk almis olurmuyum. 3 ay var arada. Birde hocam tedavisi olan hastaliklarda asi olmak gerekmiyor demistiniz. Kizamik kizamikcik kabakulak tedavileri var mi yapilmasa olur mu. Su cicegi  ve hepatit a yapilmasi zorunlu degil tedavisi var diye okudum  yazinizda dogru degil mi.
Hocam birde 5 li karma asinin tutup tutmadigi nasil hangi testle anlasilir. Ozellikle cocuk felci. Nereye yapilirsa yapilsin tutar demissiniz ama sanki hemsire bize 6 ayda yapilcak olani yanlislikla yapmadi karistirdi gibi geldi. 2 defa hepatit b yapti bize diyer cocugada 2 tane 5li karma gibi geldi. Icimde suphe kaldi. Kizim 9 aylik opa yaptirmamistim 5.li karmada var diye

Mesaj Tarihi: 03 Nis 2021 Saat 04:12
HIc bir risk almazsiniz. Son 10 seneden beri milletin basinin etini yiyorlar; neymis. "Suriyeliler gelmis de
 kizamik salgini varmis da" ..
HANI NEREDE??? 10 SENEDEN BERI TEK HASTA GORULMEDI  .
5'Li karma icin, 5 ayri Test yapilmasi gerekir, hic gerekmez. Supheniz varsa, ek bir doz daha yaptirin.
5'li Karma asisi olanlara OPA gerekmez... 
Asi semasini inceleyin. Turk Saglik sistemine sakin guvenmeyin.. 

Mesajı Yazan: toprak1
Mesaj Tarihi: 03 Nis 2021 Saat 08:16
Eksik oldugunu dusundugum 5.li karma asinin ek dozunu ne zaman vurdura bilirim. 15 ayda rapelden sonra  olur mu? 9 aylok bebek . Hocam sizin asi takvinizi takip ediyorum zaten burdakiyle uymuyor bazen. Her seferinde papaz oluyoruz saglik ocagi ile  adimi asi karsitina cikardilar hepatit tutmayacak  yanlis yere yapiyorsun diyorum hayir diyor. Deveye hendek atlat daha iyidir. Asi takviminde var diger asilar icin sordugum seyleri ben sizin cevaplardan cikarmistim. Su cicegi ve hepatit a yapilmasada olur diye. 5 yasindaki cocuk icinde olmasi gereken asilari yazmissiniz bu 2 asi yoktu. Yaptirmayacagim bu asilari her seferinde cocik huy suy degistiriyor yipraniyor cok hassas. Ama gerekli detseniz semada var yaptirayim. Kkk asisi 1 yasdada yaptirmasak olur mu salgin yok ama tedavisi var mi hocam inanin cok okudum bulamadim net cevAbi. Keske burda olsaniz birkac ogrenci yetistirseniz

Mesajı Yazan: Mehmet2018
Mesaj Tarihi: 03 Nis 2021 Saat 09:34
Hocam size soru soracaktım ama bir türlü nerden yazılacagını bulamadım.çocuklarla birlikte mart 22de hasta olduk 2 oğlum var biri 3.5 biri 6.5 yasında kısa olsun diye koydukları teshişleri ve ilaçları yazacagım.1. Dr nezle farenjit.büyüğe aqumentin ibufort otrivine.küçüge zimaks aferin dolven otrivine sprey.çocuklar iyileşmeyince kontrole götürdüm röntgen çekip sevketti.2.dr kan tahlili yaptı covid 19 negatif çıktı bu sefer 3.dr götürdük bu çocuk göğüs hast uzmanı muayene etti tahlillere baktı.buyugune röntgen çektirdi küçüğe malesef biz çektiremedik çok çırpındıgı için.İkisinede aynı ilaçları yazdı macrol250+ allerset şurup +nazoster sprey+otrivine sprey.küçüğü öksürürken minik ıslık sesi gibi ses çıkıyor büyük de cigerleri doluymuş gibi öksürüyor.ayrıca 2014 yılından beri yazılarınızı takip ediyorum ilk dr verdiği antibiyotiği kullandım sadece.ne yapsam bilmiyorum.bu arada hiç atesleri olmadı hocam

-------------
Mehmet

Mesaj Tarihi: 03 Nis 2021 Saat 09:37
Burun akıntıları devam ediyor iştahları da hiç yok küçüğünün özellikle iştahı çok kötü.son gittiğimiz dr nezle farenjit dedi ciğerleri temiz dedi

-------------
Mehmet

Mesaj Tarihi: 03 Nis 2021 Saat 09:40
Kilosu azaldı çocukların

-------------
Mehmet

Mesaj Tarihi: 03 Nis 2021 Saat 18:34
Lutfen eski yazdiklarimi okuyun. Her ikinizin sorduklarinin cevabi sayfalar tutar.. 
Asi semesini inceleyin. geciken asilari, diger asilarla aralari 1 ay olacak sekilde ne zaman isterseniz, yaptirin.
KKK asilarini, 1 yasindan sonra mutlaka yaptirin.
Sucicegi asisini da yaptirin.
HepatitA asisini; devlet yapiyorsa, yaptirin. 

Mesajı Yazan: afrarana
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2021 Saat 01:48
Hepatit aşısını benim 12 yaşındaki kızımda bacaktan yapıldı tutmamış sonra testlerde öğrendim gittim koldan vurdurdum tuttu
Gerçekten sağlık ocaklarına aşılarla ilgili bildiklerimizi söyleyince ilkel insan muamelesi yapıyorlar 1 yaş aşısı beni hep korkutuyordu otizm değil yanlış olmasın o aşıya karşı içim hiç rahat olmadı benim bunu onlarla konuştuğumda bana bence siz hastane ortamında yaptırın burda yaptırmayın diye tersler gibi konuştu umursarmıyım aslaa ama kızım salı günü oldu aşı ve perişan olduk kimi duysam 1 yaş aşısı ateş bile olmamış bizde yüksek ateşte yaptı iştahsızlıkta sık dışkılamada artık yoruldum hala dalga şeklinde çıkıyor ateşi aşı karşıtı asla olmadım ama kimseyede güvenim kalmadı artık bizim kkk kpa ve su çiçeği aşımızı bacaktan yaptılar koldan değil 

Mesaj Tarihi: 04 Nis 2021 Saat 04:48
Ne diyelim!!! Hele sukur. 
ASLA yilmayin, bu ahmak saglik personeli ancak kafalarina kafalarina vurulunca veya hakaret edilince 
anliyorlar! 
Hic cekinmeyin, hic olmazsa  yaptigi asinin kutusunun ustunu okumasini isteyin! 

Mesajı Yazan: Eyslyrt
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2021 Saat 00:15
Hocam merhaba, hepatit a ve b aşısının tutup tutmadgnı anlamak için test yaptrmak istiyorum. Acil baktırmalı mıyım ? Vyaza kadar beklesem sorun olur mu. 

Mesaj Tarihi: 05 Nis 2021 Saat 01:15
Hicbir sorun olmaz. 
Hepatit-B icin: AntiHbS
Hepatit-A icin; AntiHAV baktirin. 

Mesajı Yazan: monaroza
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2021 Saat 00:33
Hocam benimde 1 yaş asilariyla ilgili bir sorum olacaktı. Bebeğimin fotoğraflarını yollamistim size daha önce. Yüzünde kızarıklar oluyordu. Atopik dermatit demiştiniz. Bebeğim 1 yaşına girdi. Yüzünde kızarıklar ara ara devam ediyor. 1 yaş aşılarının alerjik bünyeye herhangi bir riski var mı? Sağlık ocağında yapılsa olur mu? Yoksa hastanede gözetim altında mı olmalı? Teşekkür ediyorum.

Mesaj Tarihi: 06 Nis 2021 Saat 02:19
Terletmeyin, sik banyo yapsin.

Mesajı Yazan: monaroza
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2021 Saat 08:53
Peki 1 yaş aşılarını sağlık ocağında yaptirabilir miyim hocam? Herhangi bir riski var mı alerjik durumundan ötürü?

Mesajı Yazan: afrarana
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2021 Saat 16:50
Hocam 1 yaş aşılarını yaptırdığımız günün akşamı ateşlendik ateşimiz 4 gün dvm etti kulaktan ölçümle 39 lara kadar çıktı sonra ishal durumu başladı aşı olalı bugun tam bir hafta geçen hafta bugun olduk dün akşam tekrar ateşlendik sizin bir yazınızda kkk aşısının ateş yaparsa 4 7 günlerde yapabileceğini okumuştum şimdi biz en başta ateşlendiğimiz için bu ateş ne oluyor iyice kafam karıştı hıcam geçen salı akşamından beri perişan olduk huzursuzluk ateş iştah gitti ishal oldu🤷🏻♀

Mesaj Tarihi: 06 Nis 2021 Saat 17:50
Takmayin kafaniza... Atesin bir zarari yoktur, ates ile ilgili makalelerimi "Yazarlar" bolumunden bulup okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat