kusma
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18149
Tarih: 05 Kas 2025 Saat 23:44
Konu: kusma
Mesajı Yazan: zeynep82
Konu: kusma
Mesaj Tarihi: 05 Eyl 2009 Saat 18:22
|
hocam oğlumu 2 gün önce parka götürdük dönen bişeyler vardı bindirdik sonrada arabaya bindi o gün akşam çok kustu heralde başı döndü araba tuttu ondan oldu dedik dün iştahı yoktu yine ama kusmadı bugün sabah mamasını yedi 10 dk sonra yine kustu başka bişey yedirmedik 2 saat sonra yine kustu başka bir rahatsızlığı yok iştahsızlık dışında daha önceden de böyle olmuştu arkasından boğaz iltihabı olmuştu acaba yinemi iltihap varki? buralarda meşhur acı yavşan otu vardır çocukların bu tür rahatsızlıklarını geçiriyormuş ondan versekmi ki bir bilginiz varmı hocam zararı varmıdır ve kaç yaşında verilmeye başlanabilir?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2009 Saat 11:31
|
Bahsettiğiniz otu ilk defa duyuyorum, hiçbir bilgim yok...
|
Mesajı Yazan: zeynep82
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2009 Saat 20:01
|
peki bu rahatsızlığın yani kusmanın nedeni ne olabilir hastanede hemen ilaç veriyorlar diye götürmek istemedik size danışmadan iştahı hala yok hiç birşey yemiyo iltihap falan olabilirmi?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2009 Saat 10:06
|
İltihabi bir durum olsa, ateşi çıkardı. Belkide ishal olacak... Bekleyelim, ishal olursa tedaviye gerek yok. İshal ile beraber kusma devam ederse, "Rotavirus" olabilir, o zaman sıvı kaybına dikkat etmek gerekir.
|
|