Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlum kendi kendine uyuyamıyor...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24964
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 02:28

Konu: oğlum kendi kendine uyuyamıyor...
Mesajı Yazan: esraseyhan
Konu: oğlum kendi kendine uyuyamıyor...
Mesaj Tarihi: 24 Tem 2010 Saat 19:31
merhaba hocam..oğlumun uyku zamanı çok zor oluyor ve gece uyanınca da beni istiyor..ben kendş kendiine uyuyabilmesini istiyorum. bana bir yol gösterin lütfen..

-------------
toprak

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Tem 2010 Saat 09:37
İşinize hangisi gelirse... Ya devam, yada birkaç gün ağlatmayı göze alacaksınız... Hele ilerde "kardeş" düşünüyorsanız, bu işi hemen halledin..

Mesaj Tarihi: 27 Tem 2010 Saat 13:46
hocam ağlatmayı deneyim ama kaç dakika?oğlum öyle çok ağlıyor ki sanki canından can kopartıyorlar..ben de bir derdi var heralde diye alıyorum..kaç dakika ağlatmak doğru?uyku zamanları kabur gibi, artık..bir de oğlum çok hareketli uykuya bir türlü dalamıyor..yatırıyorum gözlerini kapatıyor sıonra tekrar açıyor birden...bütün emekler çöpe...hadi baştan uyutmaya çalış....

-------------
toprak

Mesaj Tarihi: 27 Tem 2010 Saat 13:48

hocam bir de çok ağlayınca bebeklerde bir  sorun olur mu?fiziksel ya da psikolojik olarak..etrafımda çok söylüyorlar bebekler çok ağlayınca bel fıtığı olurmuş diye..bana saçma geliyor ama yine de anne yüreği dayanamıyorum..

-------------
toprak

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2010 Saat 11:07
Ağlamakla hiçbir şey olmaz... Bel fıtığını da kim uydurmuş... Öyle 2-3 dakika ağlaması ile pes edeceksen, işin zor...

Mesajı Yazan: piar
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2010 Saat 13:14
Aynı şeyi bende düşünüyorum,yani ne kadar ağlatmak gerektiğini.İlk çocuğumda çok sorun yaşamamıştım.Kendi kendine uyuyor ama 11 aylık kızım emmeden yada kucağa gelmeden uyuyamıyor.Bende ağlatarak uyutsammı diyordum.Bikaç kez denedim.10dk. fazla ağlattım:(Ama yok susmadı.Hıçkıra hıçkıra bağırarak ağladıkça ağlıyor.Bu seferde kardeşini uyandırıyor,o zamanda 2siyle uğraşmak daha zor oluyor.Nasıl alıştıracağımı şaşırdım bende.İlkte kolaydı kimse olmayınca ama bu zor olacakUnhappy

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2010 Saat 13:17
Sizlere herzaman "-yersen-"  numarasını çekeceklerdir... Dirayetli olun, kararlı olduğunuzu anladıklarda diğer hususlarda da söz geçirebilmeniz daha rahat olacaktır.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat