Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ZYMAFLUOR İLE İLGİLİ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36599
Tarih: 19 Eki 2025 Saat 23:26

Konu: ZYMAFLUOR İLE İLGİLİ
Mesajı Yazan: elif-naz
Konu: ZYMAFLUOR İLE İLGİLİ
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2012 Saat 00:49
     Merhaba doktor bey. Size bu sefer sadece bilgilenmek amacıyla bir soru sormak istiyorum ama inşallah kıymetli zamanınızı gasp etmiş olmam. 
    Ben sizin önerinizle kızıma zymafluor kullanıyorum.tabletin reçetesinde formülünde yardımcı madde olarak sorbitol (E420) içermektedir yazıyo. İnternette bazı yazılarda E420 yi sağlık açısından tehlikeli katkılar grubunda belirtmişler.ben sizin bilginize güveniyorum tabiki ama bende acaba tehlike boyutu ne diye bir merak  uyandı ister istemez.  Bu ilaç uzun süreli kullanım gerektirdiği için bende içim rahat olsun diye size sormak istedim. ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ŞİMDİDEN

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2012 Saat 02:37
Sorbitol; bildiginiz armut sekeridir.. Armut meyvasi, diger meyvalardan farkli olarak, Glikoz veya Fruktoz degil, Sorbitol ihtiva eder. Sorbitol'un ozelligi, yendiginde agiz icinde bir ferahlik hissi yaratmasidir. Bu sebeple, pek cok jiklettede vardir, hemde Zymafluor dakinin nerede ise 100 misli miktarlarda.  Neyin ne oldugunu bilmeyen "ahmaklarin" internetteki yazilarina itibar etmeyin...

Mesajı Yazan: elif-naz
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2012 Saat 00:18
 Gerçekten çok teşekkür ederim doktor bey beni çok rahatlattınız. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat