Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Hülya'nın sizlere mesajı!...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: Haberler & Duyurular
Forum Tanımlaması: (AOA hakkındaki son haberler ve diğer duyurulması gereken herşey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10167
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 02:20

Konu: Hülya'nın sizlere mesajı!...
Mesajı Yazan: Siddartha
Konu: Hülya'nın sizlere mesajı!...
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2008 Saat 15:07
Sevgili anne arkadaşlarım;

Ocak 2007'de bu siteyi açtığımız günden veri verdiğiniz gönülden destek, ilgi, sevgi ve samimiyet sayesinde bugünlere geldik. 2008 Ocak ayından beri TV programı yapamıyor olmak beni de üzüyor, çünkü tam 8,5 aydır her gün sizlerden bu konuda yüzlerce mail aldım. Yoksa ille de ekranda olayım, diye bir derdim yok!
Fakat medya, mafya olmuş; malum ben de programın enerjisinden ve içeriğinden ödün vermek istemiyorum. Eh, ünlü de değilim, ya da ünlü birinin karısı da değilim; hal böyle olunca kalite, içerik, bilgi, emek, paylaşım bizler kadar TV yöneticilerini pek ilgilendirmiyor, hatta benim programımın formatını 2 ünlüye yaptırmanın hazırlıkları içindeler. TV8'deki taklit program ise hala sürüyor.

Ben ise AOA'nın rayting de yapacağına inanıyorum; çünkü siz sevgili AOA annelerine inanıyorum. Daha önce 27 hafta boyunca AOA'nın nasıl izlendiğini bizzat deneyimledim. Bu nedenle, çalışmalarımdan ve inancımdan asla vazgeçmeyeceğim, söz, siz bu programı ekranda görmek istediğiniz sürece ben de TV'lerle görüşmelere devam edeceğim.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, iyi ki varsınız...
Hülya Yıldırım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2008 Saat 15:08
Hülya Hanım,
Ben bir gün, bu eğitimci çizginizle, bilgi paylaşım arzunuzla, deneyimlerinizle istediğiniz yere geleceğinize gerçekten gönülden inanıyorum ClapClap 
TV ler biz annelerin neye ihtiyacımız olduğunu, eksiklerimizin ne olduğunu, hangi bilgilere aç olduğumuzu soruyor mu ya da böyle anketler yapıyor mu, varsa yoksa magazin, birbirini yiyen insanlar ... vs. Her kanalda aynı programlar, tek fark sunucular, açıkcası artık hiç TV izlemiyorum, bana bir şey katmayacak programları izleyip, boş yere kafamı gereksiz bilgilerle doldurup, bu tür programlara prim vermek istemiyorum Dead

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2008 Saat 15:12
sizde iyiki varsiniz hülya hanim umarim en kisa zamandfa sizi ekranda görecegiz bunu tum kalbimle hissediyom

-------------

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2008 Saat 15:13
hülya hanım..
bizim size vereceğimiz destek herzaman her koşulda sürecektir,ve ben böyle kaliteli bi programın mutlaka ama mutlaka tv de yayınlanacağına eminim,size olan güvenimiz sonsuz,sizden çok şey öğrendik ve daha öğreneceğizClapClapClap

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2008 Saat 15:14
Hülya  Hanım,

Biz size doyamadık,çok güzel bir proğramdı...Evet bir çok benzer proğramlar yapıldı ama hiçbiri AOA kadar güzel değil,hiç bir sunucu sizin kadar içten ve doğal değil...Biz her zaman sizinleyiz,yanınızdayız...

Size ve proğramımıza tekrar kavuşacağımıza inanıyorum!!!

Sevgiler,

Mesajı Yazan: nilay
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2008 Saat 15:19
Hülya Hanım

Yeni programınızı dört gözle bekliyoruz, iyi ki sizlerde varsınız iyi ki sizleri tanıdık ki,dolayısıyle bu vesile ile birçok faydalı bilgiye ve birçok dosta ve arkadaşa sahip olduk, çok teşekkür ederiz

Saygılarımla

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: begumfunda
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2008 Saat 15:20

Hülya hanim

bencede iyiki varsiniz ben sunu belirtmekte istiyorum ben sizin tv programi sayesinde kesfettim burayi zaten internet falan da yoktu sizin program bitince bende almaya karar verdim cook tesekkürler
ben inaniyorum ki sizi tekrar ekranda görecegiz ogünü iple cekiyorum ....
sizi begenerek izliyordum umarim kisa zamanda tekrar izleyecegiz.....

-------------

Mesajı Yazan: HaYaL
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2008 Saat 15:23
taklitler aslını yaşatır derlerya gerçekten çok doğru bir söz.
tanıdığım birkaç arkadaşım AOA yerine konulan programdan bahsettiler geçenlerde yeni görmüşler ama tabiki AOA gibi olamayacağınıda söylediler. inşallah biz asıl programımıza kavuşuruz taklitlerden kurtulup

-------------
http://yusufbarankoksal.blogspot.com/ - http://yusufbarankoksal.blogspot.com/

Mesajı Yazan: MySons
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2008 Saat 15:43
Hülya hanim,
sizin yaptiginiz kaliteli program sayesinde ben bu forumla tanistim ve okadar cok sey ögrendim ki...bu nedenden dolayi cok ama cok mutluyum!!! Sizin yapacaginiz programi bende bütün diger arkadaslarim gibi dört gözle bekliyorum!!! Güzel seyler emek ister...biz sizin yapacaginiz güzel programinizi bekleyecegiz!!!Thumbs%20Up

-------------

Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2008 Saat 15:44
Hülya hanım A.O.A ne kadar eğitici,büyük ve güçlü bir aile olduğunu er geç farkediceklerini düşünüyorum..Bizler çocukları için en iyisini,en doğrusunu yapmaya çalışan anneleriz..Bu anlamda sizin bu bilgi yüklü projenizle çok fazla şey öğrendik ve halada öğrenmeye devam ediyoruz.....Bilgi içeriği olmayan,taklit programlarla kim sunarsa sunsun,insanların yüreklerine hitap etmedikten sonra biryere kadar gidileceğide kesin...Medya dünyasının unuttuğu şey "annelik YÜREKLE" yapılan bi iştir,benim yüreğime hitap etmedikten sonra gerisi boş..Kime program yaptırırlarsa yaptırsınlar memnun olunmayacağı kesin..Biz sizleri çok özledik belki ama bu haklı duruşunuzu da gönülden destekliyoruzClapClapbirgün görüşeceğimiz kesin..Herşey dilediğiniz gibi olsun..Big%20smile

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...

Mesajı Yazan: gülce
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2008 Saat 16:17
ben program yayındayken hamile bile değidimCrybu yüzden kendimi çok şanssız hissediyorum.ne yazık ki faydalanamadımCry
ancak bir gün kanalları gezerken;Hülya hanımla karşılaştım(tabi bunu şimdi anlıyorum;o zman tanımıyordumEmbarrassed)telefonla katılan bir anneye normal doğumdan bahsediyordu;son ana kadar ayakta dolaştığını hatta doktora gidip gidip hala gelmedi mi doğumum dediğini söylüyorduSmileo kadar içten;samimi anlattı ki yürekten söylüyorum işte o an doğurasım geldiLOLLOL
sonra da günlerce aradım;sonradan öğrendim kaldırıldığınıAngry
umarım istediğiniz şartlarda bir kanalla anlaşır;programınıza kaldığınız yerden devam edersiniz.zira ben hiç doyamadım daSmile
sevgiler.... 

-------------

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2008 Saat 16:24
Sevgili Hülya Hanım..

Sizi ilk keşfettiğimde Showmax deydiniz,ve kızım Zuhal 3 aylıktı ve ben sanki 3 ay önce neden yoktunuz diye size hep sitem ederek izledim:)Gecelerim uykusuz gecerdi ama kızım uyuduğu halde ben sabah sırf sizi izlemek için kalkardım..O zamanda program ismi ve sunucusu değiştiğinde çok sinir olmuştum o sunucular bana düşmanım gibi geldi çok iticiydilerDeadSizin yerinizi dolduramadılar asla..

Diğer kanala gectiğinizde çoğu arkadaşıma tavsiye edebiliyordum artık çünkü bi platforma bağlı olmayan bi kanaldı ama ordada sevincimiz kursağımızda kaldıCry

Ben inanıyorum sizi en kısa zamanda tekrar tvde göreceğiz hakkettiğiniz yerdeThumbs%20UpVe üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız çocuklarımızı sizsiz büyütüyoruzCryCryCryİsterseniz burdan protesto yapalım siz tv ye çıkmadan ikinci bebekleri doğurmayalımBig%20smile

Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2008 Saat 16:30
Hülya hanım ,
Siz nasıl bu projeyi yürekten istiyorsanız, bizde aynı duyguları paylaşıyoruz inanın.Herşey en başta yavrularımız için.Attığınız her adımda yanınızdayız.Hiç merak etmeyin...Bir seslenin yeter Smile

Bir gün yine televizyonu açtığımızda :

''MERHABA SEVGİLİ ANNELER VE ANNE ADAYLARI, MERHABA SEVGİLİ BABALAR VE BABA ADAYLARI, BİR ANNE OLUNCA ANLADIM PROGRAMINDA DAHA BİRLİKTEYİZ.''Smile                         sözleriyle karşılaşacağımızı biliyorum Smile

Sevgiyle kalın...

-------------
http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)

Mesajı Yazan: _bilge_
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2008 Saat 23:28
en kısa zamanda hep beraber nice programlara inşallah....

Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 17 Eyl 2008 Saat 23:40
sizin sayenizde burdayız, kendimi bu yüzden çok şanslı hissediyorumSmile
hepimiz tek yürek olarak arkanızdayızSmile

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2008 Saat 01:20

elbet bir gün sizi bizi anlayan,kaliteli program yapabildiğinizi bildikleri halde bizler bu programdan sizden yoksun bıraktıkları için pişman olacaklarını çok iyi biliyorum.elbette bir gün yine karşımızda sizi göreceğiz ekranda sizden ne kadar yararlandığımızı görüpte izleme oranının çok üzsütnde olduğunuzu gördüklerinde kafalarını hangi taşlara vuracaklarını şaşıracaklar er yada geç bu olacak ben buna canı gönülden inanıyorum ve size sonsuz sevgilerimi gönderiyorum iyi yürekliliğiniz karşısında kimse kayıtsız kalamayacaktır.

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesajı Yazan: iremnur
Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2008 Saat 01:37
arkadaşlara katılıyorum en kısa zamanda sizin o güler yüzünüzü ve bizlere verdiğiniz bilgileri  tekrar ekranda görmek istiyoruzSmile

-------------

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2008 Saat 08:54
Hep destek tam destek Wink Her zaman yanınızdayız Hülya hanım ,kocamann anne yüreği ile...

Leonardo Da Vinci nin bir lafı vardır çok severim Engeller beni durduramaz, her bir engel kararliligimi daha da guclendirir diye. Ben kendi adım kadar eminim ki siz kalitenizden ödün vermeyerek yine ekranların karşısında olacaksınız

Ve John Ruskin in sözü ile sözlerimi tamamlıyorum . Wink 
Kalite asla bir tesadüf değil, daima akıllı bir gayretin sonucudur.

Sevgi ve saygılarımla.................

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2008 Saat 09:30

Hani başınıza birşey gelince t.v'lerde o olayla ilgili ne kadar çok program olduğunu anlarsınız. İşte hamile kaldığım günden itibaren t.v'lerde hamilelik konusunun sık işlendiğini, internet'tede  sayısız sitelerin varlığı olduğunu öğrendim.

Bu yüzden Tv8'de yapmış olduğunuz programı maalesef izliyemedim. Ama şu anda kafama birşey takıldığında siteye bakıyorum onunla ilgili bir konuyu muhakkak işlemişsiniz. Mesela aşıyla ilgili kafama çok takılan şeyleri sizin yapmış olduğunuz programda siteden izledim ve kafamda oluşan tüm soruları cevapladım. Gerçekten çok faydalı bir program yapmışsınız. Evet bahsettiğiniz programı izledim daha önce dediğim gibi sizin programınızı izlemediğim için o program için yaptığım yorumla siteden sizinle programınızı izledikten sonra farklılaştı. Çünkü sizin programın neredeyse aynısı sadece sunucular farklıConfused.
Hep okuruz bu renkli ekran çok farklı diye.
Her zaman nedense iyiler geri planda kalıyor. Eğer arkanda ADAM GİBİ ADAM varsa reytinge bile bakmadan uzun zamanlar program yayında oluyor. Halk istiyor, halk bekliyor deniliyor ama Halka kimse sormuyor "ne istiyorsun ne bekliyorsun" diye. Ama ben şunu çok iyi biliyorum. Beni hiç ama hiç ilgilendirmeyen Artistlerin, mankenlerin özel hayatı ilgilendirmiyor. Kendi meraklarını gidermek için saçma salak program yapıp Halk istiyor deniliyor. Biz bize yararlı program istiyoruz.
Kusura bakmayın her zaman şikayetçi olduğum bu konuyu sizin gibi medyayla ilişkisi olan biriyle paylaşmak istedim.
İnşallah yine sizi ekranda görür. Sizinde bu çabanız iyi bir netice vererek ekranlarda yerinizi alarak o renkli cama kaliteli bir program daha katmış olursunuz.
Başarılarınızın devamını diliyorum.

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2008 Saat 10:15

Merhaba Hülya Hanım,

Benim bıcırık oğlum sizin programla yaşıt sayılır. İlk programınızdan beri izledim. Her gün başka bir konuda bilgilendim... Hatta öyle tesadüflerle karşılaştım ki... Bebeğimin aşı günü, aşı konusunu; bebeğimin yemediği bir gün iştah konusunu; bebeğimin ateşlendiği bir gün ateş konusunu işlediniz. Yani ne zaman ihtiyacım olsa yanımdaydınız :)

Taklit programlardan ilkini bir süre takip ettim. Ekran başında dellendim, çıldırdım. Sanki annelerin tek sonunu sarkan göğüsleri gibi her hafta göğüs kremi satıcısı, dökülen saçlarıymış gibi saç mezoterapisti, kilolarıymış gibi akupunktur uzmanı, çatlaklarıymış gibi güzellik uzmanı unvanlı kişileri çıkardılar ekrana. Reklam kokan programlar yaptılar. Belli ki aralarında bir çıkar ilişkisi var. Ben sürekli aynı göğüs kremi satıcısını aynı programda görüyorsam bunun başka açıklaması olamaz... İşte annenin adını geçirip böyle programlar yaptılar o ekranda. Çok üzüldüm. İlgili yerlere defalarca mail attım. Geri dönüş yapmadılar. Yapamadılar demeliyim belki de...

Sonra TV8'de sizi görünce o kadar sevindim ki. O zamanlar işe başladığım için pek izleyemesem de, çevremde izleyen, bilgilenen anneleri gördükçe sevindim. Kısa sürede çocuk sahibi herkes sizi tanıdı. Hatta gelip bana sizden ve programınızdan bahsettiler. Fakat sonra yine hevesimiz kursağımızda kaldı. İkinci takliti ekranda görünce gözlerime inanamadım. Dekor hatta logo bile taklit! Sadece sunucu soldan sağa geçmiş. Gerçekten inanılmaz. Acaba kimi kandırdıklarını düşündüler? Bizi mi? Kendilerini mi? Bu manzara karşısında da dayanamayıp kanalın izleyici temsilcisine bir sürü mail attım. Madem benim temsilcimsiniz, iletin yetkililere bu yazdıklarımı dedim. Ama oradan da geri dönüş olmadı...

Ne olursa olsun ben adalete inanıyorum. Bir gün herkesin hakettiği yeri bulacağına inanıyorum. Bu kadar anneyi bilgilendiren, bilinçlendiren,  %100 doğal, içten, samimi biri mutlaka değerini bilenlerle çalışacaktır sonunda.

Yine ekrandan sıcak gülümseyişinizle bizi karşılayacağınız,
Konuğunuzu pür dikkat dinleyip, ona tam da bizim merak ettiğimiz şeyi sorduğunuz,
Ekranın taa karşısına geçen gözlerinizdeki samimiyet ve sıcaklıkla sunduğunuz,
Herşeyden önce bir anne olarak hiç bir menfaat düşünmeden seçtiğiniz konu ve konuklarla gerçekleştirdiğiniz programları yine izleyebileceğime sonsuz inanıyorum.

Sevgiler...

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2008 Saat 14:17
daha yeni bebek beklediğim için programın varlığından haberim yoktu ama çoğu arkadaşımdan ve çevremdeki büyüklerimden duymuştum sizin programınızı keşke o eksikliğimi sizin güler yüzünüz ve bilgilerinizle giderebilsem. Ben inanıyorum ki ben ve diğer anne adayları ve anneler önümüzdeki günlerde tekrar sizi tv lerde görücez Clap

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesajı Yazan: zeyno18
Mesaj Tarihi: 18 Eyl 2008 Saat 23:24

merhaba hülya hanım

malesef bende sizi çok geç tanıyanlardanımConfusedama yinede bir kaç ay kesiintisiz izlemişimzir programnızı ve önce yeni bir anne adayıyken sonraysa yeni bir anneyken çok ama çok şey öğrendim inanın hatta birşey itiraf edeyim bazen okul öncesi 5-6 yaş çocuklar üzerine konu olduğunda of ya hülya hanım neden bebeğimle ilgili değil diye üzülürdümLOLLOLama şimdi her yaşa ait bilgilere ihtiyacım olduğunu çok daha iyi biliyorum zaten sitenizide son programlarınızda duymuştum 1 sene oldu demiştiniz site kurulalı nasıl duymamışım dedim kendi kendime sonraysa siteyi birgn incelerken programın yayından kaldırıldığı yazıyorduConfusedkonsept değişikliği diyorduConfusedConfusedama bir müddet sonra sizinkine benzer taklit program geldiğinde nasıl bir konseptmiş anlayamadımConfusedben gerçekten sizin çok güzel seviyeli bir program yaptığınıza inanıyordum ve sizi keşfettiğim günden beri mümkün olduğunca izlemeye gayret gösteriyordum inşallah hülya hanım inşallah yine bir öğle kuşağında sizin güzel sunumunuzla hasret kaldığımız programa kavuşucaz bende tüm kalbimle inanıyorum
sevgilerSmile

Mesajı Yazan: yeliz
Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2008 Saat 11:59
Hülya Hanım umarım bu dileklerimiz en kısa zamanda gerçekleşir. sizin sıcaklığınız ekrana öyle yansıyor ki bunu başka hiçbir programda bulamadım. ben tekrar sizi ekranda göreceğimize inanıyorum.... sevgiler......

-------------

Mesajı Yazan: apolat
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2008 Saat 02:35

Ağlama duvarına yazacakken sizin yazınızı gördüm ..10 yılı aşkın süredir kadın doğum dr uyla beraber çalışıyorum..dr um 4 te geliyor muayenehanede TV var ama 1 kere açtığım olmadı neden açayım ki..açsan karşında ağlayan zırlayan 2 dk sonra elde mendil oynayan kadınlar ..kiminin kucağında çocuk takmış takıştırmış hanım 10 sn TV de gözükürüm umuduyla çocuğu etkilenirmi psikolojisi bozulur mu bu izlediklerinden algılayan yok..Dedim ya 10 yıldır çalışıyorum ve Ne insanlar gördüm ne olaylar aşadım tahmin edersiniz..Daha bugün 2 hasta kendi aralarında konuşurlarken işittim ..Sabah programlarının birinde aldatılmış bir kadın zırıl zırıl ağlıyor akabinde çocuğu alıyorlar sahneye baban seni döver miydi şöyle miydi böyle miydi anne arkada babaya lanet ağdırıyor..çoğucu ağlatana kadar sorguluyorlar muhtemelen...reyting tavan yapıyor tabii..resmen dumur oldum...bu kadınları evden servisle alıyorlarmış her sabah ..benim işyerimin karşısında TRT binası var inanın bir keresinde sabah programı için seyirci azmış diye yoldan geçen insanlara teklif ediyorlardı 2 saat programımıza gelir misiniz diye..Niye geleyim ki..Yatak çarşafı çeyiz seti mi veriyorsun neyleyim kuru bilgiyi...smear ne işe yarar tarama testi ne demek bilen duyan yok sonra bebek dünyaya gelince dr un yakasına yapışıyorlar benim çocuğum neden down sendromlu doğdu diye...sen 1 kere git dr a dr sana iyi desin 9 ay öyle gidecek farzet nasılsa kalp atışı var ne olacak ki..Geçen bir hasta geldi ki irmeye de anlattım gerçi burad paylaşmam ne derece doğru bilmiyorum..Genç kız hamile annesi iki gözü iki çeşme aldırmaya gelmişler kız dünyadan bi haber tabi ayakları yere basmıyor ..annesi soruyor bana ki inanın her kelimesi doğru..Hemşire hn kızım benim çamaşırlarımı giyiyor bazen acaba ondan hamile kalmış olabilirmi? PESSS dedim ya hakkaten PESSS ve o dk itibariyle bu insanımıza kızmaktan vazgeçtim..herkezin özel dr a gitmeye imkanı yok SSk lar malum 1 dr a bi dünya hasta ..o kısıtlı zamanda ne kadar bilgi verebilirsin bebek ii mi ii başka bişi yok..İmkanı yok para versin ama hiç olmazsa TV yi açtığında birşeyler öğrensin değil mi ya..Ama o da yok..Sabah şekerleri,sabahların sultanı,gel sana da koca bulalım, dobra dobra konuşalım..BBG evleri bile tarih oldu bunlar hala zirvede ..E ben izlemiyorum sen izlemiyorsun peki kim izliyor bu programları ..öyle hayatımıza girmişler ki aile içi sohbetlerde bile akrabalarımızmış gibi konuşulup pür dikkat dinleniliyor..Bence önce annelerimizi uyarmalıyız bu hususta...

Şİmdi Sizin formatınızdaki programı 2 ünlü sunacak öyle mi..hangi bilgi birikimiyle merak ettim açıkçası..Sizin gibi donanımlı bir değer dururken bu mevzuuda magazine kurban gitti yazık ki ne yazık...Ama en azından sizin gibi bilgili azimli doğrusundan şaşmayan çizgisinden çıkmayan bir insana sahibiz bu bile bir umut bizim için İYİ Kİ VARSINIZ HÜLYA HANIM..Bir gün hakettiğiniz yere geleceğinize yürekten inanıyorum ..gerçi biizim hayatımızda hakettiğiniz yerdesiniz...ClapClap

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat