Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

doğum lekesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18148
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 20:22


Konu: doğum lekesi
Mesajı Yazan: nurak
Konu: doğum lekesi
Mesaj Tarihi: 05 Eyl 2009 Saat 17:25
merhaba hocam benim 44 günlük bir oğlum var sağ göz kapağının üstünde hafif kırmızımsı bir leke var doğduğunda daha kırmızıydı şimdi pembeleşmeye başladı doğum lekesi olduğunu söylüyorlar gün geçtikçe bu leke kaybolur mu kaybolmazsa nasıl yok edebiliriz cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2009 Saat 11:29
Doğru, doğum lekesi ve kaybolacak... 


Mesajı Yazan: PinarTN
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2009 Saat 11:37
Bişzim de sol göz kapağında vardı ve kaybolduBig smile

-------------
http://www.glitterfy.com/">


Mesajı Yazan: rosefrom
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2009 Saat 12:13
bizim ikizlerden birininde solgöz altında gözle alakası yok solgözün altındaşakak kemiğinin üstünde bir damarsal kaynaklı hemanjiyom var kortizonlu iğn eyaptılar doğumdan sonra1 hafta ilen toplu iğne başı kadardı şimdi ise nohut bütüklüğünde pembeleşti.bizimki de geçer mi hocam


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2009 Saat 19:30
Sakın elletmeyin, zaten geçecek. Devamlı olanlar, eski Rusya devlet başkanı "Gorbachov" unki gibi olan lekelerdir. 


Mesajı Yazan: rosefrom
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2009 Saat 20:00
iğne yaptırmayalım mı


Mesajı Yazan: rosefrom
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2009 Saat 21:15
dr bey bize kızımızın yüzündeki o hemanjiyomun basit damarsal kaynaklı olduğunu bununda büyüyerek yüzde kötü görünebileceği için kortizonlu iğne yapıldığını söylediler bizde yaptırdık.tıp fakültesi hastanesinde.tekrar 10 gün sonra kontrolü var .elletmeyin derken iğnenin de mi zararı vardır.iyileşme sürecine etkisi nedir.rengi pembe dokunuca yumuşak üstü sedef gibi bi hal aldı çok az.yine de kırmızı.ağlayınca belirginleşiyor.ilk bir haftalıkken.çok azdı.nokta kadar sonradan kızla büyüdü.korktuk daha da büyür diye iğne yaptırdık.yalnız hemanjiyomun üstü yüzeysel gibi iyice bastırınca damarsal olduğu hissediliyor.çilek hemajiyomu değilmiş.dermatologa gittik hocam.kapiller hemanjiyomun damarsal basit olan lezyonu dediler.soluk bir iz kalır diyorlar .gorbaçovun yüzündeki yayılmış.bunun sıınırları belli bizimkinin. elletmeden kastiniz argon lazer vs.uygulaması mı kortizonlu iğne de mi.


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Eyl 2009 Saat 09:22
Zaten kendiliğinden geçecek.. Üzerinde beyazlıklar olması, artık hadisenin durduğunu gösteriyor. Ben olsam, hiçbir şey yaptırmam... Karar sizin.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat