Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bronkopnömoni teşhisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=79264
Tarih: 06 Ara 2025 Saat 13:42

Konu: Bronkopnömoni teşhisi
Mesajı Yazan: İpekcic
Konu: Bronkopnömoni teşhisi
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2024 Saat 17:22

Değerli hocam merhaba https://hizliresim.com/5n3kte6" rel="nofollow"> " border="">. Kızım iki haftadır rahatsız. Kendisi Mart 2017 doğumlu. 120 cm 22 kg. Burun akıntısı öksürük gibi belirtileri olduğu için illiadin pediatrik damla, coldmix, ballı limon, ibufen şurup ve serum fizyolojik ile süreci atlatmaya çalıştım. Geçmediği ve ateş eklendiği için aile hekimine götürdüm. Kendisi sırtını çok sağlıklı dinleyemedi. Boğaz muayenesinde sıkıntı olmadığını sadece kulağında yoğun enfeksiyon gördüğünü söyledi ve 7ml augmentin başladı. Bir hafta sabah akşam kullanımın sonucunda dün iki kere kusunca ve çocuğun yüzünün rengi çok açık beyaz ve sarımsı hale geldiği için bugün çocuk doktoruna götürdüm. Ayrıca halsizlik var ve uykusunda hırıltılı nefes alıp veriyor. Sırtını dinleyip röntgen istedi ve bronkopnömoni teşhisi koydu. Tedavi olarak tekrar günde 2x7ml augmentin artı 250lik Macrol günde 2x7ml ek olarak ise ventolin inhalasyon 100mcg 4 saat arayla başlamak suretiyle chambet ile kullanmasını söyledi. Kan testi yapılmasını istediğimde (size wbc atmak istedim) , hasta olduğu için yıpratmayalım dedi. Röntgen görselini umarım ekleyebilirim. Bana yardımcı olursanız minnettar olacağım. Sevgiler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2024 Saat 21:09
SAKIN Turk doktorlarina inanmayin!! 
Bu assagilik sahtekarlar, dune kadar HER oksurene; Astim diyorlardi, ve ASLA Grip teshis etmiyorlardi!!
Onca hakaretlerimden sonra  nasil oldu ise;  "metaforfoza" ugradilar ve sekil egistirdiler! Simdi hic Astim
teshisi koymuyorlar, daha karli olan; her oksurene, (gene asla grip demiyorlar)  Zaturre deme sahtekarligini 
yapiyorlar! 
Rontgen; piril piril! Zaturre ile en ufak bir alakasi YOK!  
SAKIN verdigi ilaclarin HICBIRINI kullanmayin ve sadece benim anlattiklarimi uygulayin/.
Kulak agrisi YOK ISE; sakin kulak icin uydurduklarina da inanmayin. 
SAKIN kulagi agriyan bir cocuga; Iliadin harici hicbir ilac/antibiyotik kuallanmayin.
Zaten kulak hadisesi olsa, siddetli kulak agrisi olurdu! 
Turk doktorlara INANMAYIN!!!

Mesajı Yazan: İpekcic
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2024 Saat 22:30
Çok teşekkür ederim hocam. Sizi okudukça benimde hiçbirine güvenim kalmadı. Yarın 
kan testide yaptırmayı düşünüyorum ama renginde oluşan solukluk ve halsizlik hali
uzun süren grip sonrası normal mi ? Şu an öksürük yada burun akıntısı kalmadı. 
Sadece çok koşamıyor, yoruluyor. Ve bir anne olarak korkuyorum. 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2024 Saat 00:13
Bildigin Grip! 2-3 hafta surecek. 
Zaturre olsa; degil kosmak, ayakta duracak hali olmazdi!! 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat