Grip
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43104
Tarih: 16 Şub 2026 Saat 18:25
Konu: Grip
Mesajı Yazan: ELİF ebru
Konu: Grip
Mesaj Tarihi: 15 Mar 2014 Saat 23:59
|
Kadir bey 7 aylık kızım var 2 gündür burun akıntısı öksürük balgam var ateşi 38 Dr a götürdüm ricanyl Cafnef zatiten verdi içirmezsen ciğerine inmek üzere dedi korktum vermelimiyim hocm
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2014 Saat 00:42
SAKIN HA!!! : Esas korkmaniz gereken o ilaclar...
Iki durum var...
1- Ya tam bir sahtekar, bu ilaclarin olcek kasigi ile verildiginde olan zararlarini bildigi icin, "cay kasigi" ile ilaclari vermistir, bu miktardaki ilaclar, degil zarar vermek, hicbir ETKI gostermezler...(Zararsiz sahtekar)
2- Ya zir cahil, 7 aylik bir bebege, yukardaki doktorlara ozenip oda bu ilaclari vermek istiyor, ama "olcek kasigi" (5ml) ile veriyordur..Cocuk icin zararlidir.. Cocukta, asiri yan tesirleri gorulur (Tehlikeli sahtekar)...
SAKIN; Bu tip doktorlarin boyle basit Griplerde verdikleri hicbir ilaci almayin-kullanmayin... Boyle Gripli bebeklere, boyle ilaclar verenlerin, tumu sahtekardir. Sadece, benim Grip icin anlattiklarimi kullanin.
|
Mesajı Yazan: ELİF ebru
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2014 Saat 11:12
|
Peki 7 aylık bebeğe bal nekadar koymalıyım
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2014 Saat 18:29
|
Bir fincan'in yarisina su koyun, 1 tatli kasigi bal ve ustunu limon suyu koyup tamamlayin, karistirin. Oksurdukce; 1-2 tatli kasigi kadarini icirin.. Tamamini degil. Artarsa, ertesi gun yenisini hazirlayin.
|
|