Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bebeğimin eti nasıl yapılmalı???

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=6246
Tarih: 25 Kas 2025 Saat 23:59


Konu: bebeğimin eti nasıl yapılmalı???
Mesajı Yazan: yıldız78
Konu: bebeğimin eti nasıl yapılmalı???
Mesaj Tarihi: 18 Mar 2008 Saat 21:50
 Merhaba doktor hanım. Bebeğim 7,5 aylık çorbalarına eklemek için iki kez çekilmiş kıyma ve tavuk göğsü aldık. Ancak o gün pişiremedik. Dondurucuda sakladık. Dondurucudan çözdürdükten sonra pişirip tekrar dondurarak çorbalarına birer yemek kaşığı koyduk. Aklıma takılan şu: dondurulduktan sonra çözülen, sonra pişirildikten sonra tekrar dondurulan bu et ve tavuk sağlıklı mı?? şimdiden teşekkürler.

-------------
OĞLUŞUM HAYATIMIN ANLAMI..



Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 19 Mar 2008 Saat 12:39
Merhaba...
Dondurucudan çıkarılan besinlerin çözüldükten sonra hemen tüketilmesi sağlıdır. Tekrar dondurulması sakıncalı bulunuyor Sevgiler...



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat