Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sola ani ağrı girmesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72031
Tarih: 23 Tem 2025 Saat 00:21

Konu: Sola ani ağrı girmesi
Mesajı Yazan: mutlu
Konu: Sola ani ağrı girmesi
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2022 Saat 11:04
Hocam merhabalar nasılsınız,   kalbe yada sol yan kalp civarına ani ağrı girmesi neden olur,  saliselik bir kere  acı girip çıkmasının nedeni ne olabilir, nabız 60 larda tansiyon, 9-6 yada 8-5 seyrediyor yıllardır. Çok teşekkür ederim kolaylıklar diliyorum 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2022 Saat 18:51
Cinsiyet??
Yas:???? 

Mesaj Tarihi: 19 Şub 2022 Saat 19:01
35 yaş bayan, fibromiyalji var denilmişti,  bir kere iş yerinde dosyaya uzandıktan sonra olmuştu, bir kere iki üç ay sonra aniden kapıya çıkınca soğuk vurmuştu ondan sonra olmuştu,  birde dün kar tipi vardı üşüttüm mü bilmiyorum eve geldikten 1 saat sonra filan oldu.en son 1 ay önce kardiyoloji herşey normal demişti, beloc kullanıyorum. Çok teşekkür ederim kolaylıklar diliyorum 

Mesaj Tarihi: 19 Şub 2022 Saat 20:41
Bir kere; KESINLIKLE kalp ile ilgili degil!! Bu sikayetler ile bir Kalp Hastaligi dusunen doktor; SAHTEKARDIR!
DOLANDIRICININ ONDE GIDENIDIR. 
Bazi virus enfeksiyonlarindan sonra (bilhassa bu sene, kis basindan beri bu sikayetler, nerede ise her hafta
 soruluyor) bu sekil "Yan agrilari" (Pleurodynia veya Devils' Grip) cok sik goruluyor.
Agri oldugunda, Novalgin veya Geralgin-M, 2 tane alin, gunde 6 taneden fazla almayin. 
Eski cevaplari da okuyun. 
Sicak kompres de iyi gelir. 

Mesaj Tarihi: 19 Şub 2022 Saat 21:03
Hocam Allah razı olsun okuyacağım inşaallah,  birde efermag magnezyum oksit 356 mg vermişti doktor fibromiyalji için,  içinde 15  tane efervesan tablet var,  kaç gün içeyim,  kas ağrıları için uygun mudur, sizin farklı bir öneriniz olabilir mi,  İyi ki varsınız. Çok çok teşekkür ederim 

Mesaj Tarihi: 19 Şub 2022 Saat 21:09
Goguste; "Fibromyalgia"????  Hadi canim sizde! 
Fibromyalgia, eklemlerde olur. Bosverin. 
Verdikleri hicbir ilaci kullanmayin. 

Mesaj Tarihi: 20 Şub 2022 Saat 10:20
Hocam onu genel kas ağrıları için verdiler,  birde neden hep sol yan acaba, sağda maşallah öyle ağrı girmesi VS olmuyor. Bunun bir açıklaması var mı yoksa tesadüf müdür. 

Mesaj Tarihi: 20 Şub 2022 Saat 18:41
Tesaduf! Sag taraf da olabilirdi. 
Eski cevaplari da okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat