Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Hocam Yardım Edin Lütfen (öksürük)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47800
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 00:04

Konu: Hocam Yardım Edin Lütfen (öksürük)
Mesajı Yazan: unal
Konu: Hocam Yardım Edin Lütfen (öksürük)
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2015 Saat 17:27

Hocam Merhaba, Oğlum 21.05.2009 doğumlu anaokuluna gidiyor. 2-3 hafta oldu öksürüyor. Gripleri tam geçiyor derken tekrar başlıyor.Yemek yerken öksürüğü çok, normaldede öksürüyor bazen kuru bazen balgamlı.Ateşi 4 gündür gündüz 37,5-38 arasında gidip geliyor.Akşamlarıda ateşi aynı bazen 38,2 falan oluyor. Ateşine müdahale etmiyorum her yerim ağrıyor dediği zaman dolven 1,5 ölçek veriyorum.Bugün çocuk doktoruna götürdüm ciğerleri fena değil fakat hava yolları daralmış dedi.Ventolin şurup2xyarım ölçek, perebron şurup 2xyarım ölçek kullanın dedi.İlaçları vermedim ventolin şurup tehlikeli biliyorum.İki el tırnağı dibinden beyazlaşıp inceldi  zamanla düşücek gibi duruyor.Sizin yazılarınızdan okumuştum ateşli hastalıklardan olur demişsiniz bir üyeye bizimkide ondan olabilirmi.Kan değerlerini birde siz değerlendirirmisiniz hocam ilaç kullanmalımıyım??? Çok teşekkür ederim.

http://i.hizliresim.com/DE5oOo.jpg

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2015 Saat 17:37
Hocam bu kan sonuçlarına göre demiri düşük diyor doktoru. Kırmızı eti fazla yedir yanında portakal suyu olsun diyor. Ben bunlara zaten dikkat ediyorum. Siz ne dersiniz????(Oğlum 23 kilo boy 116) Değerli vaktinizi aldım teşekkür ederim.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Şub 2015 Saat 01:18
Tuzaga dusmemissiniz, IYI...
Sakin; Ventolin'i vermeyin. Eve dahi sokmayin, iade edin. Sirf, namussuz GSK firmasindan rusvet alabilmek icin, her hastaya yaziyorlar.. Esas domuzun basi, doktorlari rusvetlerle ikna eden bu namussuz firma.
Sadece benim; Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Bu doktor ya cok cahil, yada anasinin gozu bir sahtekar...
5 yas cocugunun, HGb degeri: 11.5-13.0g/dL dir. Sizin cocukta; 14.7g/dL yani, zehirlenme sinirina yaklasmissiniz.

SAKIN DEMIR ILACI KULLANMAYIN, Su anda, Demiri zaten ust siniri asmis durumda ve bu geri-zekali, hala Demiri dusuk diyor.
Boy-kilo icin, ilk sayfadaki; Boy-Kilo cetvelini kullanin.

Mesaj Tarihi: 06 Şub 2015 Saat 21:04

Mesaj Tarihi: 06 Şub 2015 Saat 21:06
Hocam tekrar merhaba oğlumun kan sonuçlarını size göndermiştim ve hgb değeri sınırda demiştiniz.Eşim bugün bir başka doktora daha göstermiş sonuçlarını hgb yüksek çocukta kalbin fazla çalışmasını ve buna bağlı yorgunluk ve halsizlik yapar.Bunun için hematoloji ve kardiyolojiye bir gösterin diyor.WBC değerinede yüksek çocukta enfeksiyon var diyor.Benim oğlum bu aralar özellikle sabahları yorgun ve halsiz.Okula götürmek için kaldırıyorum heryerim ağrıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum diyor.Biraz koştursa bakıyorum kalbi küt küt atıyor.Bunlar beni bugün çok düşündürdü.Sizcede hematoloji yada kardiyolojiye gitmelimiyiz.?? Akşamları pazartesiden bu yana 5 gündür 38 i geçen ateşi oluyor. Gündüzde 37,5 larda oluyor.Hocam Allah aşkına bana yol gösterin viral enfeksiyon bu kadar günlerce ateş yaparmı yoksa WBC yüksekmi ?? hgb için ne yapmalıyız???Cry                   Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2015 Saat 00:02
Evet, sinirda demistim!!! Dikkatli okuyun.... ZEHIRLENME SINIRINDA demistim...
WBC yuksek degil, Eriskin referanslarina gore bile yuksek degil!! Bu doktor, sasimi? Yoksa, kormu??

WBC yuksek degil, HGB ust sinirda, sakin Demir ilaci kullanmayin...
HICBIR SEY YAPMAYIN... HATTA DOKTORA BILE GITMEYIN...
Grip geciriyor, benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Mesaj Tarihi: 07 Şub 2015 Saat 10:19
Bizi nasılda mahvediyorlar insan olmadıklar.......... İçim rahatladı hocam çooookkkk teşekkür ederim sağolun varolun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat