Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Zymafluor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=74719
Tarih: 17 Ağu 2025 Saat 18:55

Konu: Zymafluor
Mesajı Yazan: Seraa
Konu: Zymafluor
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2022 Saat 23:48
Hocam merhabalar. Eski konularınızi okudukça diş için zymafluor önerdiğinizi okudum. Bir tanıdık eczacımız bu ilacı bulmanın mümkün olmadığını söyledi. Burada ilacı sabitlenen link var ordan da olmadı. Bu ilacın muadili yok mu? Kızım üç yaşına girecek dişleri çok ince geliyor ve bazen ağız kokusu alıyorum. Ailede eti sorunu var. 26 yaşındaki kız kardeşim de diş kemik erimesi bende ve diğer kardeşim de diş eti çekilmesi var annemde çok gençken dişlerini kaybetmiş diş kemik erimesi mevcut dis hekimi genetik olma olasılığı yüksek çocukların diş temizliğine dikkat etmem gerektiğini söylüyor. Bir diş hekimi sadece kuru fırça ile günde iki kere macunsuz fırçalamam gerektiğini florürlü diş macununu onermezken yutabilir diye diger diş hekimi öneriyor. Bu durumda hangisini dinlemem gerekiyor ve diş konusunda önerileriniz var mı?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2022 Saat 01:44
Bu "Fluor dusmani" assagilik sahtekar discilerden uzak durun. 
Getirtebilirseniz, Almanya'dan;" Zymafluor0.5mg tabletten" diye getirtebilirsiniz. Gunde 1 tane alacak. 
Ilac gelene kadar da, Fluorurlu Dis Macunlarindan kullanin. Macun agizda 4 dakika kalsin. 
Sizlerin de; muntazam Dis temizligi yaptirmaniz sart. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat