düşmeyenn ateş
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38614
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 12:32
Konu: düşmeyenn ateş
Mesajı Yazan: bedriye
Konu: düşmeyenn ateş
Mesaj Tarihi: 20 Nis 2013 Saat 15:22
merhaba hocam,kızım 4 yaşında.6 gündür ateşi düşmüyor,özelllikle öğleden sonra başlıyor gece artıyor.3 kez acile gittik.ateşi 40 a çoktı.serum taktılar,sonrasında 2 bacağından iğne oldu.bactirim ve novasef 1000 lik 3 iğne oldu ama düzeimedi hala.başka bir dr 3 iğne daha verdi,azeltin şurup verdi.şimdi ateşi 38-39 arası.sürekli ateş düşürücü kullanıyoruz.kan tahlilinde WBC 12.7 HCT 31.7 MCV 74.6 MID 27.9 çıktı.
yorum ve yardımlarınızı bekliyoruz.şimdiden teşekkürler...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Nis 2013 Saat 18:47
Bir cins GRIP (Virutik hastalik) geciriyor, butun antibiyotikler, igneler ve ilaclar BOSUNA VERILDI... Atesi toplamda; 4-5 gun surecek. Bugun nezle hali ve oksuruk baslamis olabilir. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin,verilen butun ilaclari da cope atin. Bu cahil doktorlardan da uzak durun.
|
Mesajı Yazan: bedriye
Mesaj Tarihi: 20 Nis 2013 Saat 20:37
Dr.KadirTugcu Yazdı:
Bir cins GRIP (Virutik hastalik) geciriyor, butun antibiyotikler, igneler ve ilaclar BOSUNA VERILDI... Atesi toplamda; 4-5 gun surecek. Bugun nezle hali ve oksuruk baslamis olabilir. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin,verilen butun ilaclari da cope atin. Bu cahil doktorlardan da uzak durun. |
ilginize çok teşekkür ederim,2. konu yanlışlıkla oldu,hata yazınca.
bugün 6. gün ama henüz düşmedi,tavsiyelerinize dikkat edeceğiz,tekrar teşekkürler...
|
|