vitiligo olabilirmi?
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26790
Tarih: 13 Kas 2025 Saat 20:06
Konu: vitiligo olabilirmi?
Mesajı Yazan: mukadder
Konu: vitiligo olabilirmi?
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2010 Saat 19:00
Hocam merhaba, eşimde vitiligo var, ilk belirtisi 25 yaşındayken oldu. Oğlumuz 32 aylık ve sağ dizinde 4 tane yanyana beyaz leke var, çok küçükler, belki pirinç tanesi kadarlar. Önceleri oluşan bir yaranın izleri diye düşünmüştüm ama uzun süredir geçmeyince, bugün eşim de "acaba mı?" diye bana sorunca endişelendik, vitiligo ise eğer onun psikolojik destek almasını sağlamaktan başka elimizden bişey gelmez ama çok meraklandık, vitiligo bu kadar erken yaşta belirti verir mi?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: papatyam13
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2010 Saat 22:09
hocam benim oğlumun dasırtında boynunun altında beyaz şekilsiz leke var.oğlum 13 aylık bu lekeyi 2-3 aylıkken fark ettim.şimdi o leke bir o kadar daha genişledi.o zamanlar doktora götürmedim çok küçük olduğu için ilaç kullanmak istemedim.şimdi bir cildiyeciye götüreyim mi? ben de vitiligo diye korkuyorum.bunun bir tedavisi var mı?yüzünden de çıkar mı? ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM!..
------------- - üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Kas 2010 Saat 15:16
|
Vitiligo'nun tedavisi yoktur, niye bu kadar üstüne düşüyorsunuz?? eğer çok kafaya takarsanız ve çocuğun psikolojisini bozarsanız daha beter sarar.. Yok farzedin, nasıl olsa yapabileceğiniz bir şey yok..
|
|