Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ANILAR

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: Önerileriniz & Şikayetleriniz
Forum Tanımlaması: (TV Programımız, internet sitemiz veya gazete sayfalarımız için her türlü öneri, sorun ve şikayetleriniz)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17821
Tarih: 19 May 2025 Saat 07:40

Konu: ANILAR
Mesajı Yazan: ALPELLA
Konu: ANILAR
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2009 Saat 14:36
Sitede tanıştığımız arkadaşlarla, birbirimizle aramızda geçen diyalogları anıları anlatabileceğimiz bir topik olsa nasıl olur?
Şimdi Hülya için açılacak  topikte aklıma geldi İrme ile anılarım düşündüm de hoş olurdu aslında Wink

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Siddartha
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2009 Saat 15:04
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

Sitede tanıştığımız arkadaşlarla, birbirimizle aramızda geçen diyalogları anıları anlatabileceğimiz bir topik olsa nasıl olur?
Şimdi Hülya için açılacak  topikte aklıma geldi İrme ile anılarım düşündüm de hoş olurdu aslında Wink

Günlük bölümünün olduğu yere anılarımız diye başlık da açabiliriz... İstediğiniz bu tarz bir şey mi?

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2009 Saat 15:09
Bilmem siz nasıl uygun görürseniz Wink 
Ben şu an sadece İrme ile olan komik anılarımı yazmak istedim. Eğlenceli de olur okuyanlar için LOL

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2009 Saat 15:10
Hey gidi heyLOLLOL''saten''muhabbetinide unutma yazarkenLOLLOLLOL

Mesajı Yazan: Siddartha
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2009 Saat 15:20
Dediğim yere "Anılar" diye yeni bir alt başlık açıyorum... 

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2009 Saat 15:32

sitede buna benzer bişi vardı galiba (siteden tel ile ilk konuştuklarımız mı falan) yanlış hatırlamıyosam.

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2009 Saat 15:42
Vay deryam hemen icrata geçmiş.LOLLOL iyi yapmışsın canım.keyifle okuycam irme ile ilgili anılarınıLOLLOL teşekkürler Haluk Bey, yeni topic içinClap

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat