Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Göz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48521
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 21:44

Konu: Göz
Mesajı Yazan: ayemel
Konu: Göz
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2015 Saat 07:16
Merhaba hocam 
benim kızımın 1 hafta önce gözünde capaklanma başladı göz komple kapanmış ve kızarmıştı. 2 yas 6 aylik .Önceki yazılarınıza istinaden tobrased damla başladım buarada abla sinda da  oldu ona da başladım.  Fakat hafta sonu ilacı okulda unutmuslar bi dozu geç verdim yenisini alınca 3 saat falan geç.  Bu gece göz yine kızarmış göz kapağının üstü de baya kızarıp şişmis. ilaca pazartesi başlamıştım.  Hala devam ediyorum. Şimdi ne yapmalıyım aynı gözü bu arada. Acaba çok kullanıp gerekli bakterileri de mi yok ettim korkuyorum hocam yardım edin. 
Göstermem gerekirse de göz doktoruna mi çocuk doktoruna mi götürme liyim. Sizden cvp bekliyorum.  Bu halde okula ds almıyorlar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2015 Saat 18:32
ara verdiginiz icin, mevcut bakteriler direnc kazanmis olabilirler, Tobrased'i birakin, Netira goz damlasini ayni sekilde damlatin. 5 gun!!

Mesajı Yazan: ayemel
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2015 Saat 00:17
Hocam sadece 1 doz geciktirmekle  böyle olurmu 3.5 yaşındaki ablasınınkide tekrar kızarıp şişmeye başladı. Bu sefer capaklanma yok ama. Korkulacak bişe var mıdır hocam biraz tirsmaya başladım.  Sabah hemen dediğiniz damlaya baslicam her ikisinede. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat