Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kabızlık:(

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34382
Tarih: 10 Kas 2025 Saat 17:16

Konu: kabızlık:(
Mesajı Yazan: eflalim
Konu: kabızlık:(
Mesaj Tarihi: 06 May 2012 Saat 23:57
İyi günler dr bey oğlum üç gündür kakasını yapamıyor yapmaya çalışıyor ıkınıyor gözlerinden yaş geliyor bugün ilk defa ağladı yapmaya çalışırken,bir yaşına yeni girdi ve biz inek sütüne başladık korktuğum  başıma geldi kabız oldu bende süt içince kabız oluyorum ben kabızlıkla çok uğraştım oğlumda benim gibi mi olacak patates,muz,pirinç üst üste verince kaka yapma süresi uzuyordu zaten ama sonunda yapıyordu şimdi yapmaya çalışıyor yapamıyor ben şimdi süt vermiyeyim mi bir mesajda süte şeker katın demişsiniz öyle mi yapayım bu seferde şekere alışmaz mı birde duphaloc demişsiniz ondan vereyim mi ne yapabilirim kabızlığına?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 May 2012 Saat 05:49
Duphalac veya Activa yogurt deneyin.

Mesaj Tarihi: 08 May 2012 Saat 08:01
Teşekkür ederim dr bey,peki sütü nasıl vereyim siz 500 ml dediğiniz için her gün tamamlıyordum daha önce devam sütü kullanıyordum ve geçen ay uzun bir aradan sonra süt sayesinde 700 gr aldı:) artık diyorum süt temel besin diğerleri adı üstünde ek besin yanlış yapmıyorumdur umarım daha sonra yemek sevmeyen bir çocuk olur mu diyede endişeleniyorum,bir yaşında 9700 gr 75 cm, süte aynı şekil devam mı?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 May 2012 Saat 20:20
Hic merak etmeyin, gelismesi gayet iyi. Beslenmesine de aynen devam edin. Kabizligi icin, biraz yag-seker oranlarini arttirabilirsiniz. Activa ve Duphalac da ihtiyac oldukca kullanin.

Mesaj Tarihi: 09 May 2012 Saat 10:29
Çok teşekkür ederim iyi ki tanıdım sizi

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat