Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

geniz eti ve kulak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35002
Tarih: 20 Eki 2025 Saat 04:13

Konu: geniz eti ve kulak
Mesajı Yazan: mavi
Konu: geniz eti ve kulak
Mesaj Tarihi: 27 Haz 2012 Saat 17:47
iyi günler  kadir bey kızım 36 aylık 16 kilo 101 cm getiğimiz iki hafta önce geçmeyen öksürükten dolayı götürdüğm çocuk doktoru kızımda röntgen çektirirek geniz etinin oluşmaya başladığını söyledi. bugün kbb doktoruna götürdüm geniz etinin ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi kulaklarına basınç testi yapıldı sağ kulak temiz çıktı .sol kulakta sıvı birikmesi nedeniyle tüp takılması gerektiğini söyledi geniz eti amaeliyatı hemen yapalım dedi yazın denize filan girince kulaktaki sorunun daha da büyüyebileceğini söyledi.ne yapmalıyım bilemedim.ameliyat fikri hiç sıcak gelmedi sonuçta daha üç yaşında...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Haz 2012 Saat 03:26
Her iki doktordan da uzak durun. Sadece cocugu herkeze opturmeyin, kalabalik yerlere(kres, yuva, dugun, kabul gunu) sokmayin.  

Mesaj Tarihi: 28 Haz 2012 Saat 20:24
teşekkür ederim kadir bey dün götürdüğüm kbb kameralı sistemle bakıp ve yine röntgen çektirerek böyle bir teşhiş koymuştu ameliyat ve kulağa tüp , bugün başka bir kbb uzmanına götürdüm oda hiç sıkıntı yok herşey normal dedi kamera ile bakmadı röntgen yok...sadece kulaktaki kiri temizledi....

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Haz 2012 Saat 20:33
Show-men lerden uzak durun. O aletlerin parasi nasil cikacak yoksa.... Akilli olun. Yaz geldi, bir firsat yaratin, atin cocugu denize, hicbir seyi kalmaz. Son gittiginiz doktorun adini yazinki millet de ogrensin; boyle duzgun doktorlar da var.  

Mesaj Tarihi: 29 Haz 2012 Saat 17:20
tam denize gitme planları yaparken ilk doktordan dolayı vazgeçiyordum ama şimdi rahatım ikinci doktor izmir karşıyaka da opr. dr. Bülent CAN KBB uzmanı sizede çok teşekkürler iyiki varsınız bu ülke saçma sapan sağlık politikaları sürdürdükçe bizler sizin gibi gerçek doktorları kaybetmeye devam edeceğiz...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat