Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

OĞLUMUN GELİŞİMİ HAKKINDA

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37867
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 19:32

Konu: OĞLUMUN GELİŞİMİ HAKKINDA
Mesajı Yazan: nurgül_83
Konu: OĞLUMUN GELİŞİMİ HAKKINDA
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2013 Saat 22:59
İyi akşamlar dr.bey,benim oğlum 2 gün sonra 1.yaşına girecek.boyu 78 cm,kilosu 9.200 gr.oğlum hala sadece dönüyor,dönerek istediği yöne gidebiliyor.yürütecinde koşuyor bile.ama hala tutunarak kalkamıyor,sıralamıyor,emeklemiyor,yürümüyor.gelişimi normal mi acaba doktor bey,çok endişeleniyorum.1 yaşına girmiş bir bebeğin en azından tutunarak kalkmaya çalışması gerekmez mi,her hangi bir şey yapmalımıyız,yoksa normal mi,cevaplarsanız çok sevinirim.teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2013 Saat 01:08
1 yasini bitiriyor... 1 yasina dogdugu gun girdi. 2 gun sonra; 2 yasina girecek  ve 1 yasini bitirecek..
Bu durumda; 4cm. boy fazlasi, 500 gramda eksigi var. 1 yasini bitirince saydiginiz isleri muhakkak yapmalari lazim diye bir sey yok.... Sabirli olun.

Mesajı Yazan: nurgül_83
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2013 Saat 22:03
teşekkür ederim dr.bey.içim rahatladı,insan internette 12 aylık bebek gelişimini okuyunca ister istemez endişeleniyor ,peki bu dönemde verebileceğimiz her hangi bir vitamin var mı? biraz iştahsız bir bebek.cevaplarınız için teşekkür ederim dr.bey

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2013 Saat 22:46
Istediginiz vitamini verebilirsiniz de.... Bunun kilo almaya bir faydasi olmaz. 5 gun, gunde;2x1 olcek Sipraktin surup vermeyi bir deneyin bakalim, sonucu gorusuruz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat