Merhaba yeniden hocam,
Grip için söylediklerinizi harfiyen uyguluyorum bugün grip olduğu dahada belirginleşti. Gece neredeyse hiç uyumadık. Hocam ısrarla bizden sağlık ocağı kan testi istiyor bense sağlıklı bir bebeğe kan testi yapılmasına karşı çıkarak yaptırmıyorum. 7. Ayından bugüne kadar düzenli olarak hergün 50-60 gr kırmızı eti çorbalarıyla karıştırarak veriyorum ve düzenli hergün 100 gr yakın mevsime göre meyve salatası veriyorum. Sağlık ocağının verdiği demir ilacınıda sizin yazılarınızı okuduğumdan vermedim bugüne kadar vermekte istemiyorum açıkçası. Çok gerekli olmadıkça ilaç kullanımı desteklemiyorum ne kendim kullanıyorum nede oğluma vermek istemiyorum. Hastanelerede gitmiyorum çünkü sağlık için değil ticari amaçlı olduklarını düşünüyorum. Size 2 sorum olacak cevaplarsanız memnun olacağım. 1- Kansızlık olduğunu anlayabileceğim net bir belirti varmıdır, yoksa kan testini yaptırmalımıyız. 2- Oğlum alkış, el sallama yada el kol hareketlerini hiç yapmıyor. Otistik olabilir dediler ama ben çok araştırdım yazılarınızıda okudum böyle olmadığını düşünüyorum. İsmine seslenince bakıyor çok güleryüzlü bir çocuk oyunlar oynuyoruz, Cee yaptığımda gülüyor. Geliyor geliyor dediğimde koşup gülüyor gerçekten otistik olabilirmi hocam bu konuda beni aydınlatırmısınız.
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim hocam.
|