Karın ağrısı mi?
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43342
Tarih: 26 Tem 2025 Saat 03:07
Konu: Karın ağrısı mi?
Mesajı Yazan: lagrima
Konu: Karın ağrısı mi?
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2014 Saat 20:53
Merhaba hocam. 24 aylık oğlum 3 gündür ara ara elini karnına götürüyor ve mızırdanıyor du. Bugün daha sık eline karnına götürüp mizirdandi. Ilk gün 6 kez cıvık kaka yaptı. 2. Gün 1 kez cıvık 1 kez baya katı yaptı. Bugunde öyle. eski mailler e baktım ama cevap bulamadım. Herhangi birsey vermedim. Sıcak su torbası koymaya çalıştım istemedi. Ayakları hep çıplak doğdu doğali çorap giymez üşüdüğü için olabilirmi? Bakteri falan midir? Dr gösterelim mi?
------------- Rabbim sana emanet!!
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2014 Saat 22:30
Yedigi-ictigi bir gidadan, mikrop almis, mikroplari ishal ile atinca, duzelir... SAKIN; ilac-antibiyotik VERMEYIN....
|
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2014 Saat 16:37
Hocam çok sık mızırdanıyor eli i karnına götürdüğü için bugün poliklinige götürdüm idrar ve kaka tahlili istediler sonuç çıkınca size yazarım. Ishali hala yok 2 kez yapıyor kakasını 1 i katı baya, 1 i cıvık.
|
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2014 Saat 20:20
Bosuna ugrastiniz, bosuna para telef ettiniz. ama genede sonuclari yazin.
|
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2014 Saat 18:06
Merhaba hocam. Idrar tahlili veremedik çünkü bir türlü erkek bebekler için olan torbaya yapmadı. Gaita tahlilide eritrosit, lokosit, kist, trofozoit ve parazit yumurtalarını rastlanmadi. Gece O torbası takip sabaha kadar birisin öyle götürüp vermeyi düşünüyorum idrarida. Karın ağrısı sık degil artik ama hala var.. ishal de yok. Dün kustu baya rahatladı günde 1 2 kez anca ağrı giriyor anladigim.
|
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2014 Saat 20:10
Erkeklerde; IYE OLMAZ!!!!!!! Birakin su sahtekari... oturun, oturdugunuz yerde, sizi luzumsuz yere bir suru masrafa sokacaklar
|
|