Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yeni bir vitamin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3695
Tarih: 01 Kas 2025 Saat 08:28

Konu: yeni bir vitamin
Mesajı Yazan: nisanaz
Konu: yeni bir vitamin
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2007 Saat 21:59
MRB BENAL HOCAM BENİM 4 BUÇUK AYLIK BİR KIZIM VAR BUGÜN RUTİN AŞILARINDAN BİRİNİ VURULDUK VE BİZE SAĞLIKOCAĞINDAN DEMİR İLE İLGİLİ F..... SAN... ADINDA BİR İLAÇ VERİLDİ AKŞAMLARI 5 SABAHLARI 4 DAMLA KULLANMAMIZ SÖYLENDİ. SİZCE DEMİR EKSİKLİĞİNDEN DOLAYIMI YOKSA BÖYLE Bİ İLACIN VERİLMESİ DOĞRUMU.
BU ARADA KIZIMIN KİLOSU 6.600 BOYU 65 CM VE BAŞ ÇEVRESİ 40 OLMUŞ NORMALMİ.
DOKTORUMUZ PİNOMOKOK AŞISINI OCAK AYINDA YAPMAYI ÖNERDİ VE 3 DOZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ .
İYİ ÇALIŞMALAR SORULARIMIZI CEVAPLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.....Smile

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2007 Saat 22:25
Merhaba...
4-6 ay arasında bütün bebekelrin demir takviyesini öneriyoruz. Bu nedenle verilmiş size de demir . Endişe edilecek bir konu değil. Boyu-kilosu normal. Sevgiler...

Mesajı Yazan: zeynepceren
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2007 Saat 22:34
merhaba,bahsettiğiniz demir damlasını biz de bu ay kullanmaya başladık(kızım 5 aylık oldu)doktorumuz(hilal mocan)damlayı öğlen 12 ye kadar iki öğün arasında vermemi söyledi.Akşam vermeniz konusunda bir daha düşünün bence.5 damla veriyorum bu arada.Fikir vermek istedim.

Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2007 Saat 01:48
Merhaba...
demir damlasının öğlen 12'ye kadar verilmesinin sihirli bir tarafı ve özelliği yok. Sabah ve akşam da verilebilir. Öğünden bir kaç saat sonra verilmesi uygundur.

Lütfen, annelerin doktorlarına inançlarını etkileyebilecek yönde yazışmayalım. Ben sorun olsa zaten belirtirim. Yorum yaptığınız konu çok detaydır. Hiç de önemi yoktur. Ancak annenin hekimine güvenini olumsuz etkileyebilir.  Sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat