Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

zatürre baslangici

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49501
Tarih: 17 Kas 2025 Saat 19:40

Konu: zatürre baslangici
Mesajı Yazan: hilallhilall
Konu: zatürre baslangici
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2015 Saat 19:24
Iyi günler hocam. 11 aylik oglum antalya tatilinde hastalandi. Zaten oksurugu vardi dogal yollarla hafifletmistik ama antalyada artti burnundan yesil renkli akintilar geliyordu halsizdi arada atesi oluyordu atesi icin pedifen veriyordum onu alinca rahatliyordu.antalyadan donuste oksurugu ve atesi icin dr.a gittik dr ciger filmi istedi ve zatürre baslangicindan supheleniyorum dedi igne verdi. Arada atesi oluyor ama 38 dereceyi gecmiyor halsizlesirse pedifen veriyorum kendine geliyor nefes alis verisi dakikada 34. Ne yapmalıyım hocam dr un verdigi  igneleri ve şurubu kullanmalimiyiz yardimlarinz icin simdiden teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2015 Saat 20:33
1- "Zaturre baslangici" diye bir teshis veya hastalik yoktur... TURK doktorlarinin uydurmasidir, sakin inanmayin.. Onlar Grip teshis etmemeye yeminli olduklarindan, boyle sacmalarlar..
2- SAKIN; Verdigi hicbir igne veya ilaci kullanmayin. Ates:4-5 gun, oksuruk ve nezle hali; 2-3 hafta surecek, sakin bu cakallarin elin dusmeyin.. Hicbir dediklerini yapmayin.
Sadece; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Mesajı Yazan: hilallhilall
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2015 Saat 21:49
Cok saolun hocam zamaninizi ayirp cevap verdiniz. Dr Filme falan bakip zatürre den supheleniyorum deyince ister istemez korkuyor insan. Iyi aksamlar dualarimiz sizinle

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2015 Saat 06:39
Sakin bu palavracilara inanmayin. Sakin verdikleri ilaclari da kullanmayin. Goreceksiniz, hicbir sey olmayacak.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat