Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bel ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=84622
Tarih: 23 Kas 2025 Saat 12:56

Konu: Bel ağrısı
Mesajı Yazan: sural10
Konu: Bel ağrısı
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2025 Saat 13:33
Hocam 5 yaşında kızım ara ara belim ağrıyor diyor bugünde öğretmenine sormuş belim neden ağrıyor diye biz kan tahli en son iki yaşında yaptırdık yaşına göre boy kilo az boyu 105 kg 15.5

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2025 Saat 19:22
Elle bir batin muayenesi sart. 
Dalak, Karaciger ve kitle bakilmasi sart. Gerekirse, ileri tetkikler de gerekebilir.

Mesajı Yazan: sural10
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2025 Saat 21:34
Hocam boy kilo az diye mi şimdi korktum sağlık ocağina daha önce söylediğimde d vitamini düşük olabilir demişti çok onemsemedik 

Mesajı Yazan: Dobi
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2025 Saat 22:00
İyi akşamlar Kadir bey..bunda 2 hafta önce bende aynı soruyu size sormuştum ..oğlum haftada bir ön günde bir belim ağrıyor diyip ama bir kaç dakikaya geçtiğini söylediğini yazmıştım...siz ise bana ara ara gelip giden ağrılar onemsiz sürekli gelen ağrılar önemlidir diye..siz suran10 kişisine ileri tektik demissinz bu durumda biz ne yapmalıyız ..şimdiden tesekkurler

Mesaj Tarihi: 24 Şub 2025 Saat 22:03
Uzun surenlerin bakilmasi gerekir. 

Mesaj Tarihi: 26 Şub 2025 Saat 21:40
Merhaba Kadir bey oglumdaki bel ağrısı için yarın doktora gideceğiz..sizce tomografi isterlermi isterlerse ne yapmamızı önerirsiniz ...

Mesaj Tarihi: 26 Şub 2025 Saat 21:43
Bel agrisinida sadece ara ara belim ağrıyor diyor ama herhangi bir ağlama sizlanma yok ..nasıl bir yol izlemeliyiz ..tomografiye sıcak bakmıyorum çünkü daha önceden bir tane cektirmisti oğlum ..umarım bir fikir verirsiniz şimdiden teşekkürler .

Mesaj Tarihi: 27 Şub 2025 Saat 07:39
Bilemem. Kapali kutu!!! 
2-3 gunden uzun surenlerde baktirin. 

Mesaj Tarihi: 01 Mar 2025 Saat 16:45
Tekrar merhaba Kadir bey oğlum 10 günde yada haftada bir belinin agridigini söylediği için doktora götürdüm ..doktor elle muayene ettikten sonra röntgen çekti bir sorun olmadığını muhtemelen kas ağrısı olduğunu devam ederse ortopetiye goturmemi söyledi..benim oğlum 3 yaşındayken de belinin agridigini söylüyordu o zamanda ortopedi doktoru bir sorun olmadığını söylemişti ..sizce ne yapmalıyım genel durumu iştahı hareketleri gayet iyi ama ara ara agridigini ağrının şiddetli bir ağrı olmadığı 1 yada 2 dakikada geçtiğini biliyorum..lütfen bir yol gösterin ..

Mesaj Tarihi: 01 Mar 2025 Saat 16:46
Oğlum 5 yaşında 24 kilo 121 santim 

Mesaj Tarihi: 01 Mar 2025 Saat 17:11
Kadir bey çok soru sordum ama şunu da söyleyeyim oğlum bebekliğinden beri gazlı bir çocuktur bu yaşında bile çok gazı vardır acaba bu gaz ağrısı da  sebep olabilir mi bel ağrısına

Mesaj Tarihi: 01 Mar 2025 Saat 19:56
8 yas cocuk cesametinde! 
Bu hizli buyume sonucu asiri D vitamini gerekir. 
D vitamini olcturup, bana yazin. 

Mesaj Tarihi: 01 Mar 2025 Saat 19:59
Kadir bey yazın ölçtürdüm d vitamini 53 idi size danışarak Eylül ayından itibaren 1000 ünitelik kullanmamı söylemiştiniz tekrar Aralık ayında ölçtürdüm d vitamini 53'ten 36'ya düşmüş idi bin üniteli kullanmama rağmen sizin de tavsiyeniz ve günlük 3000 ünite kullanmaya başladım 2 aydır en yakın zamanda öksürük size bilgi vereceğim teşekkür ederim

Mesaj Tarihi: 01 Mar 2025 Saat 23:51
https://hizliresim.com/5dhvqd9%20" rel="nofollow - https://hizliresim.com/5dhvqd9

Mesaj Tarihi: 01 Mar 2025 Saat 23:51
Kadir bey doktorun bel ağrısı için çektiği röntgen 5 yaşındaki oğlum için bir değerlendirir misiniz şimdiden teşekkür ederim

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2025 Saat 02:58
Akciger Grafisi cekilmis!(Sol ust kosede yazildigi gibi)
Hicbir anlami yok. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat