Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Burun kanaması

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=79285
Tarih: 25 Eki 2025 Saat 14:27

Konu: Burun kanaması
Mesajı Yazan: Deryaydn
Konu: Burun kanaması
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2024 Saat 09:19
Hocam sabah oğlumun yastığında ve yorganında kan lekesi gördüm

https://hizliresim.com/3qvxopq" rel="nofollow">

Dün ya da ondan önceki gün (tam kendisi de hatırlamıyor) abfen sinus rinse şişesi vardı banyoda içinde kaynamış soğumuş su vardı ama tuzlu karbonatlı tozunu koymamıştım 1 haftayı geçkin o su duruyordu gribi geçtiği için lazım olmadı öylece de kaldı. Sabah burnu tıkalı hissetmiş o Sudan sıkmış sade su olunca yakmış bırakmış bana daha yeni söylüyor. Dün mü  yaptım ondan önceki gün mü hatırlayamıyorum dedi. O su belki 1 hafta belki 10 gündür öyle o şişede duruyordu. Dün sabah ya da bir önceki gün o suyla tahriş etmiş bir de dün gece uyumadan sinomarin deniz suyu sıkmıştı. Mikrop falan üremiş midir hocam ya da tahriş kaynaklı bir kanama mıdır

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2024 Saat 09:20
Ketılda kaynatılıp soğutulmuş arıtma suyuydu

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2024 Saat 19:22
SADECE; Serum Fiz damla kullanin!! Bunun haricindeki zirvalari kullanmayin!! 
Tuzu anladik da, "karbonat" NE OLUYUR??  
Sabit forum dan; "Alkali su sahtekarligi" yazimi okuyun. 
Merak etmeyin, kanamanin arkasi gelmez. Yazilarimi okuyun. 

Mesaj Tarihi: 01 Şub 2024 Saat 19:31
Hocam sodyum klorür ve sodyum bikarbonat var poşetlerin içinde temiz duya poşetleri karıştırıp bi burundan çocuk kendisi sıkıyor diğer burundan akıyor. Normalde tahriş etmiyor ama o toz karışım olmayınca acıttıpını söylüyor sade suyun. Ben zaten toz koymamışım arıtma muslupından aldığım kaynamış soğumuş suyu doldurmuştum lazım olmadı arrık tıkanıklığı geçmişti boşaltmamışım çocuk da 1 hafta sonra sıkası tutmuş burnunda tıkanıklık hissedip. Tahriş etmesi neyse de o suda mikrop bişi üremiş midir diye kendimi yedim sabahtan beri. Google a yazınca direkt naegleria fowleri diye bi amip türü çıktı anksiyetem tuttu

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2024 Saat 20:05
Siz; burun icinin STERIL oldugunu mu zannediyorsunuz??
Burun ici, zaten en mikroplu bolge! 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat