Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

WBC 25, CRP 26

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41750
Tarih: 14 Kas 2025 Saat 09:10

Konu: WBC 25, CRP 26
Mesajı Yazan: pkahya
Konu: WBC 25, CRP 26
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2013 Saat 03:32
Merhabalar,
3,5 yaşındaki oğlum perşembe günü 40 dereceye varan ateşle ateşlendi. Öksürüğü, burun akıntısı, bir süre gözde yaşarma, halsizlik ve iştah kesikliği de vardı. Biz de acile götürdük. Doktor ateşi yüksek diye iğne yaptırdı. Ateş düşürücü şurup verdirdi. Hatta bir de fitil verdi ama onu kullanmadık. Sonra kan değerlerinde baktı. Ve WBC 25, CRP 26 çıktı. Multisef im 600 mg dozunda sabah ve akşam olarak yaptırmamızı bu arada ateş düşürücü minoset 150 mg verdi onu da günde iki kere kullanmamızı istedi. Ben istemeye istemeye iğneyi kabul ettim çünkü yatırılması gerekebilir dedi. Şu ana kadar 3 doz iğne yaptırdım. Ateşi yok ama öksürük devam ediyor. Esasında 2 hafta kadar öncede ateşlenmişti ve ben o zaman ısrarla doktora gitmemiştim. Ateşi düşmüştü ama sonrasında öksürüğe çevirmişti. Ne önerirsiniz?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2013 Saat 05:15
Bir alavera-dalavera donmus!!! Hem;WBC:25 olacak, hemde; CRP:26 cikacak, bir yamukluk var. Bana kalirsa, WBC: 15.5'un altinda, Isterseniz bir baska yerde daha(sadece kan sayimini) yaptirin.. Agizdan ilac alabilen bir cocukta, IGNE GEREKMEZ!!!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat