Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ne yapacağımı bilmiyorum

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47773
Tarih: 28 Ağu 2025 Saat 18:46

Konu: Ne yapacağımı bilmiyorum
Mesajı Yazan: Pınar KURT
Konu: Ne yapacağımı bilmiyorum
Mesaj Tarihi: 04 Şub 2015 Saat 02:02
Merhaba Hocam,
Oğlum 21 haziran 2013 doğumlu 2 aydır  geçmeyen burun akıntısı var Alerji olduğunu düşünmeye başladım.Geniz eti teşhisi konuldu .Özelden gittiğimiz en son ki doktor film çektirdi (filmde geniz eti büyük çıkmaz mı dedim oda her şeyi büyük çıkar dedi) ameliyat dedi biz karşı çıkınca ilaç tedavisi verdi nasonex 1 ay spreyi sıktık deloday şurubu kullanmadık.Evimde rutubet  oluyor .Acaba rutubet(küf) alerjisi mi diyorum.Kilosu 10.ayna  kadar  normal gidiyordu 10, ay 8600gr (2880 doğmuştu) fakat zorla aldığı gramlarıda aralık ayında grip geçirirken verdi 10,4 kg dan 9,800 gr düştü şimdi 10,200gr boyu 83 cm metabolizması hızlı çalışıyor.Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum Çocuğum ağzı açık ve horlayarak uyuyor hatta toplum içinde uyuduğunda insanlar gülüyorlar bu çocuktan bu kadar ses çıkar mı diye Bir şey izlerken ağzı açık zor nefes alarak hırıltı geliyor Lütfen yardım edin.Allah yardımcınız olsun.İyi çalışmalar

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 04 Şub 2015 Saat 16:03
Hocam ayrıca oğlumun sol kulağında doğduğunda ilk işitme testine cvp vermedi 2, sinde normaldi her kbb uzmanına  götürdüğümde sol kulakta sıvı birikmesi var diyorlar bir doktor antibiyotikle petidus verdi antibiyotiği kullandım petidusu kullanmadım ve kullanmadığımı söyleyince kızdı bana kulaktaki sıvı azalmış ama hala var demişti tekrar aynı antibiyotiği verdi bende kullanmadım.B i dahada ona gitmedim .Sizden ricam sizin gibi doktorlar yetiştirmeniz .Çok araştırmama rağmen sizin gibi doktora rastlamadım.Bizi bilinçsiz doktorlarla bırakmayın.

Mesaj Tarihi: 05 Şub 2015 Saat 00:50
Tongue

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2015 Saat 20:57
Iyide, benim usul doktorlugun, GETIRISI AZ OLDUGUNDAN, hicbir doktor benim gibi doktorluk yapmak istemez..Yoksa, istedikten sonra, azmettikten sonra, sadece kitap okusalar, benim bildiklerimi onlarda bilirlerde, niye bu kadar sikintiya girip, daha az kazansinlar!!! Birde; ustune ustluk; diger doktorlar tarafindan, "Bilmiyor" diye damgalanacak, hakaret edilecek...
Benim arkamdan, aleyhime soylenenleri bir bilseniz!!!

Mesaj Tarihi: 05 Şub 2015 Saat 22:58
Bu kadar anne ve baba sizi dinliyor ve diğer doktorlardan illallah etmişken bu söylediklerinin ne önemi var.Ben sizin Türkiye 'ye dönüş yaptığınızı duymuştum eşim iş yerinden izin ayarlamaya çalışıyordu Bursa da oturmama rağmen sırf oğlumuzu önce Allah'a sonra size güvenerek İstanbul'a Muayenehanenize getirmek istiyorduk ta ki Amerika'ya yerleştiğinizi duyana kadar.Burada o kadar çok doktor varken Neden siz?Demek ki bizlere güven veriyorsunuz ve söyledikleriniz uygulanıyor yararda sağlıyor.Siz bizim çocuklarımızı zehirlemekten kurtarıyorsunuz.Allah razı olsun.Ama ne yazık ki   Sizin gibi doktorlarımız bizim ülkemizde değer görmüyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat