Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hocam acıl

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29813
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 22:36

Konu: hocam acıl
Mesajı Yazan: sofialoren
Konu: hocam acıl
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2011 Saat 10:41
hocam 6 aylık yegenım dun aksam annesının yanında cekyattan dusmus bası mınderın uzerıne gelmıs hemen aglamıs annesı kucagına alıp sakınlestırmeye calısırken cocugun gozlerı kaymıs.bız yan daıredeyız bıze getırdı.ne oldugunu bılmedıgım ve cocugu o sekılde baygın gorunce cok korktum ben dusup bayıldıgını degıl allah korusun cok daha farklı bısı sandım o an kı korkumu tarıf edemem.yegenım once benım kucagımda sonra enıstesının kucagına ondan tekrar benım kucagıma verıldı ama halen kendınde degıldı.bıze geldıgınde yaklasık 1.5 annesının evde cırpınmalarıylada toplamda 2 dk baygın kaldı.sag kulagının uzerınde hafıf sıslık vardı.kucagımda dık tutunca cok az kustu ve ınıltı seklınde aglamaya basladı.hemen dr a goturduk.yolda sersem halı vardı ama uyku vaktı gecıtıgı ıcın olabılır dıe dusunduk.tomografı ve rontgen cekıldı.bıseyı yok dendı.korkudanda bayılmıs olabılır dedıler.hocam benım oglumda dıger buyuk yegenımde cok dustuler paldır kuldur tahtaların uzerıne tepe asagı yataktan cekyattan ama hıc boyle bayıldıklarını gormemıstım.aglayarak katılma gordukte bayılma gormemıstım.benım oglumda cok korkaktı oynatmak ıcın yaptıgımız el hareketlerınden bıle sıcrar aglardı.bu cocuk neden bayılmıs olabılır?atladıgımız bısı yoktur ınsallah.suanda geceyı nasıl gecırdı bılmıyorum korkudan kapılarını calıp soramıyorum...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2011 Saat 12:06
Düşer düşmez çekilen Tomografi   bir sonuç vermez. Takip edin, eğer böyle "nörolojik " arazları 48 saat içinde görürseniz, tekrar göstermeniz icap eder. Muhtemelen, darbeye bağlı, havale geçirdi..

Mesajı Yazan: sofialoren
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2011 Saat 21:07
uuuuuuu aman yarabbı bugun 2. gun bısıyı yok ınsallah tekrarlamaz

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 10:15

Geçmiş olsun....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat