Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Vitamin demir ve Omega 3 kullanimi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=45656
Tarih: 23 Ara 2025 Saat 15:43

Konu: Vitamin demir ve Omega 3 kullanimi
Mesajı Yazan: beautiybaby
Konu: Vitamin demir ve Omega 3 kullanimi
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2014 Saat 12:00
Hocam Merhabalar
Oğlum 8 aylik şuanda fer rum demir damlasi zincover çinko surubu (kilosu az diye onerdi dr kilosu 7800 g boyu 69 cm) ve supravit vitamin kullanıyorum. Yapılan kan tahlil inde değeri 10.5 çıktı ve kan damlasi nin yerine ferrosanol surup önerdi Dr . Ben kan damlasini kullanmıyordum ama bebeğim bi sure ağlarken çok katiliyordu. Dr a sordum demir eksikliği bunu yaparmis beyin ve vücut gelişimi için demir hayatı önem taşıyormus mutlaka kullanın dedi. Burada gördüğüm kadarıyla çok gerek yok gibi nasıl bir yol izlemeliyim. Omega 3 bebekler içinde çok faydalıymis ben kendim.araştırdım kullanmamızi onerirmisin iz bu arada anne sütüne devam ediyoruz . Birde Grip aşısını onerirmisiniz? 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2014 Saat 18:30
Benim yazilarimi okuyun, o sarlatan doktorun sacmaliklarinin hicbirine de kanmayin...
700gram eksigi var. Boyu tam. Eger, 3.5kg 'in altinda dogdu ise bir mesele yok.
Benim yazilarimi okuyun.

Mesajı Yazan: beautiybaby
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2014 Saat 19:04
3550 g ağırlığında doğdu oglum ilk 4 ay gelişimi hep önden gitti sonrasında yavaşladi 4 aylıkken 7380g 66cm boy idi. Bir kaç kez dizanteri atlattı Dr ona bağlı diye anne sütü dışında bişey onermedi

Mesaj Tarihi: 11 Eki 2014 Saat 23:32
Dogru soylemis, anne sutu varsa, oncelikle anne sutu son damlasina kadar verilir, ustune, kutu sutlerinden deneyin. Alirsa; istedigi kadar verin, konusalim.

Mesajı Yazan: ayemel
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2014 Saat 00:38
1 -Hocam ben kizlarima doğduğundan beri hiç ferrum damla vermedim. Rutin olarak Kilosu yla bağlantılı başlatmıştı doktoru ama benimkiler kabız oluyordu birde rengi siyahlasiyordu.  Zorlama o zaman demişti.  Bi sorun olmaz di mi
2- hocam 2 yaşındaki kızımın birkaç gündür büyük tuvaletini yapınca altında böyle tuz gibi putur putur birseyler oluyor. Hem d iski sinda var sanırım birde ben silerken popuna da bulaşmış oluyor.  Nedir acaba

Mesaj Tarihi: 12 Eki 2014 Saat 06:52
1- meslek hayatim boyunca; 1 yasindan kucuk hicbir hastamda, ANEMI gormedim... VE bu yastaki hicbir hastama demir ilaci vermedim...
Butun bu sacma uygulamalari baslatanlar, bebeklerdeki HGb degerlerini Eriskin HGB degeri ile ayni zanneden, AHMAKLARDIR...

2- O gordukleriniz, kalitesiz "Cocuk bezinin" su tutucu kristallerinin dokulenleridir. Onlar cocugunuzdan cikmiyor, bezden dokuluyor. 7-8 sene evvel, bazi kiz cocuklarinin vajinasinda bu maddeleri gorunce, bu cocuklari "Jolemsi idrar" yapiyorlar, hic bilinmedik bir hastalik kesfettik diye ta Ingilterelere idrar numunelerini gondermislerdi de, Turkiye butun dunyaya rezil olmustu..
Eski gazete arsivlerine erisme imkani olanlar, bulabilir..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat