Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Röntgen

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=65388
Tarih: 05 Eki 2025 Saat 19:49

Konu: Röntgen
Mesajı Yazan: tnl
Konu: Röntgen
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2020 Saat 13:51
Merhaba hocam . Annem ve eşim 1 haftadır ateşli ve çok öksürüyorlar. Bugün kan tahlili ve röntgen çektirdiler  . Aile hekimlerine şu anda sadece telefondan ulaşabiliyoruz .  Anneme iyi değil demişler , eşimin eline tutuşturup biz birşey diyemeyiz demişler . Bir göz atarmısınız 

http://m.YollaYap.com/bbtc/1585565318768.jpg" rel="nofollow">
Bu annemin 

http://m.YollaYap.com/bbtc/1585565563481.jpg" rel="nofollow">
Bu da eşimin 

Hocam laboratuvardan röntgen şüpheli olduğu için aile hekimine göndermişler . Şimdi aradı hemen amikacin igne başlasın yarın başka uzmana yönlendireceğim belki koronavirus olabilir . Röntgene bakarsak zatürre dedi. Hocam eşimde ne hızlı solunum ne de yüksek ateş kalmadı . 37.3-4 falan ateşi dünden beri. Boşuna uğraşmayalım mı? 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Mar 2020 Saat 18:21
Her ikisinin de Akcigerleri; NORMAL.. Sakin o geri zekalinin verdigi igneleri kullanmayin.
Belki, Gripal bir enfeksiyon, belki Covid-19 geciriyor, Yapilacaklar AYNIDIR!! Sakin ates dusurmesinler. Baska bir sey yapmalarina gerek yok.
Istirahat etsinler, bol sicak icecekler (Ihlamur, corba gibi) icsinler.
Icerik onemli DEGIL!! Etki eden, kaynar suyun sicakligi.

Mesaj Tarihi: 30 Mar 2020 Saat 19:00
Sağolun hocam , işleri güçleri milleti korkutmak ve ilaç aldırmak  . Anneme plevral adezyon gibi birşey demişler tam anlamamış . Ben dedim zaten boşuna röntgen çektirmeyin diye ama tutturdular öksürdüklerinde kötü koku geliyormuş diye 

Mesaj Tarihi: 30 Mar 2020 Saat 20:27
Hepsi dumen!! Yaptiklari resmen soygunculuk
Caniler; silah ile,
Turkiye'de Doktorlar; hastalik ile korkutarak paralarinizi alirlar.

Mesaj Tarihi: 30 Mar 2020 Saat 20:48
Ve düşünün hocam , direk özele gidiyorsun işin içine doktor karıştırmak istemiyorsun ama isminden aile hekimini bulup haber veriyorlar

Mesaj Tarihi: 30 Mar 2020 Saat 21:16
Bu soygun duzenini AKP peydahladi!!
Yoksa niye benim gibi doktorlara ZORLA muayenehanelerini kapattirdi!!
Allahlarindan bulsunlar. 67 yasimda beni yerimden yurdumdan ettiler. Taa Amerikalarda yeniden hayat kurmak zorunda kaldim.

Mesaj Tarihi: 30 Mar 2020 Saat 21:26
Biz Bulgaristandayız hocam burası daha da kötü hocam . Her işte bir hayır vardır hocam , ama ne yazık ki sizin gibi bir doktoru kaybetmişler ! Dediğiniz gibi herkes Allah’ından bulsun , inanın sağlığınıza ailemizden biri gibi duacıyız ! İyi ki varsınız !

Mesaj Tarihi: 31 Mar 2020 Saat 15:22
Başımıza dert açtık hocam . Bugün aile hekimi arıyor nerde kaldınız gelmediniz diye . Tehditler etti ceza ödeyeceksiniz hastalığınızı gizliyorsunuz diye,  gittik başka doktor baktı zatürre başlangıcı alt solda,  yarın hastaneye giriyorsun dedi ( aile hekiminin söylediği doktora gidiyorsun, başka seçeceğin yok)   . Kan tahlili yaptık herşey yolunda orda da . Bunlar resmen dalga geçiyor . Eşimde kuru öksürük var  ve ciğerlerim agırıyor diyor ,ama sizde gördünüz röntgende temiz tahliller de iyi . Napıcaz bilemiyorum . 

Mesaj Tarihi: 31 Mar 2020 Saat 20:36
Ates yoksa, oksuruk bir mana ifade etmez..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat