Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

KABIZLIK

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34696
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 15:41

Konu: KABIZLIK
Mesajı Yazan: fatihkazdal
Konu: KABIZLIK
Mesaj Tarihi: 30 May 2012 Saat 14:09
MERHABA KADİR BEY,

IRMAK ADINDA 2 AYLIK BİR KIZ ÇOCUĞUM VAR.IRMAK DOĞDUĞUNDA İTİBAREN İLK 20 GÜN ANNESİNİ EMMEYEN GENELDE MAMA İLE BESLENEN BİR BEBEKTİ.TABİ BİZ SAĞIP ANNE SÜTÜNÜDE VERMEYE ÇALIŞIYORDUK ANCAK ANNENİNDE SÜTÜ YETERSİZ KALIYORDU.
20 GÜNDEN SONRA BEBEK ANNESİNİ EMMEYE BAŞLADI ANCAK SÜT TAM YETERLİ OLMADIĞINDAN MAMA TAKVİYESİ HALA YAPMAKTAYIZ.
BİZİM BEBEĞİN SORUNU İLK BİR AY KAKASINI YAPARKEN NORMAL SIKLIKTA YAPABİLİYORDU ANCAK 1 AYDAN SONRA HAFTA DA BİR KAKA YAPMAYA BAŞLADI. BİRÇOK FARKLI DOKTORA GÖTÜRDÜM EN SON BUGÜN ÇOCUK CERRAHINA GÖTÜRDÜM CERRAH KONTROL ETTİKTEN SONRA BENLİK BİR DURUM YOK ÇOCUĞUN KAKASININ KIVAMININ YOĞUN OLDUĞUNU VE ÇOCUK GASTROENTROLOJİDEN RANDEVU ALIP KONTROL ETTİRMEMİZİ SÖYLEDİ.
ÇOÇUK HAFTADA BİR KAKA YAPTIĞINDAN BAZEN AŞIRI HUZURSUZ OLUYOR.BU KONUDA NE YAPABİLİRİZ.TAVSİYE VE YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM.
HAYIRLI GÜNLER.

-------------
FATİHKAZDAL

Cevaplar:
Mesajı Yazan: maper
Mesaj Tarihi: 30 May 2012 Saat 17:08
benim kızımda 3 ayakadar böyle oldu merak etmeyin bende ilk duyduğumda çok panik yaptım doktor doktor dolaştım bazı bebeklerde böyle olabiliyormuş özellikle anne sütü alanlarda 7-8 gün yapmaması normal poposunu kulak çöpü yada derece ucuyla uyarın buda olmuyorsa gliserin fitil kullanın doktorunuzda bunları söyleyecektir.geçmişolsun.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 May 2012 Saat 05:03
Bu konuyu cok anlattim, Bu aylarda cocuklar bu sekilde kaka yaparlar. Bizim doktorlar; Normal cocugu degil de hep HASTALIKLARI bildiklerinden sizi hep hasta olarak gorurler ve gereksiz tedavi ve uygulamalar yaparlar. Kulak cubugu ile uyarmayi, kaka yapma gunu gecti diye degil, cocuk ikinip-ikinip kaka yapamadiginde kullanin.

Mesajı Yazan: fatihkazdal
Mesaj Tarihi: 31 May 2012 Saat 09:18
Hocam teşekkür ederim.Şimdi onu deneyelim.Peki bir sorum daha olacak. bebeği çocuk cerrahı çocuk gastroentrolojisine sevk etmişti,götürmelimiyim?sormamdaki amaç hep farklı dallara sevk ediliyoruz. bunun sonu yok mu?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 May 2012 Saat 18:16
Yoktur. Siz bikana kadar bu "turnikelerden" gecersiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat