Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ANNEM

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Astrolog Gamze Özşahin
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2867
Tarih: 05 May 2025 Saat 23:35

Konu: ANNEM
Mesajı Yazan: burcuyk
Konu: ANNEM
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2007 Saat 23:17
MERHABA GAMZE HANIM. ANNEM 13.10.1968 KAHRAMAN MARAŞ DOĞUMLU. FAKAT SAATİNİ BİLMİYORUZ. ANNEMİN KİŞİLİĞİ İLE İLGİLİ YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

-------------
http://www.youngnutrition.net" rel="no follow">

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Gamze Özşahin
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2007 Saat 16:18
Orjinalini yazan: burcuyk burcuyk Yazdı:

MERHABA GAMZE HANIM. ANNEM 13.10.1968 KAHRAMAN MARAŞ DOĞUMLU. FAKAT SAATİNİ BİLMİYORUZ. ANNEMİN KİŞİLİĞİ İLE İLGİLİ YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Merhaba,

Anneniz bir Terazi burcu insanı. Başkalarıyla işbirliğine yatkın, onaylanmak kendisi için önemli olan bir kişi. Onun için takım çalışması, birlikte hareket etmek, uyum, huzur, işbirliği, tarafsızlık, adalet ve barış çok önemlidir. Arabuluculuk yeteneği olduğu için bir kavgada her iki tarafı da tarafsız bir şekilde dinleyip uzlaştırabilir. Geretiğinde adalet için savaşabilen bir yapıdadır. Ancak sorunları kavga gürültü  patırtıyla değil, diplomasiyle halletmeyi tercih edecektir. Herhangi bir konuda yargıya varmadan önce enine boyuna düşündüğü için kararsızmış gibi bir izlenim verebilir. Oysa sadece adil olmaya çalışmaktadır. Çok fazla uyuma endeksli olması, sorunlarını hasır altı etmesine, gündeme getirmemesine neden olabilir. Bu da kendine yapabileceği en yıkıcı davranış şekli olur. Zira sürekli barışı ve huzuru korumak için yüzeysel bir pembe dünya yaratmak günün birinde içinde biriken öfkenin patlamasıyla sırça saray gibi yıkılıverir. Sosyal konumunu önemsediğini söyleyebiliriz. Güzellik, estetik, zarafet hep onun konularıdır. Çirkinliklere olumsuzluklara dönüp bakmak istemez bile. Teraziler bu dünyaya dengeyi bulmaya gelmiş insanlardır. Ama bunu bulabilmek için epeyce bir savaşım vermeleri gerekebilir.
Bütün bu bilgiler elbetteki genel geçer Terazi burci bilgileridir. Tam bir çalışma yapılabilmesi için kişinin doğum haritasını çıkartmak gerekir, takdir edeceğiniz gibi. Ancak ben annenizin doğduğu tarihte gezegenelerin durumunu GökGünlüğünden inceledim. Ay burcunun da Yengeç olduğu anlaşılıyor. Çok hassas, kırılgan, zarif, herkese koşan bir insan olduğu anlaşılıyor. Sizleri, ailesini, hatıralarını çok önemsiyor olmalı.
Anneniz ve tüm sevdikleriniz ile birlikte size uzun ve mutlu yıllar diliyorum. Sevgiler.

Mesajı Yazan: burcuyk
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2007 Saat 01:33
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GAMZE HANIM...SmileSmileSmile

-------------
http://www.youngnutrition.net" rel="no follow">

Mesajı Yazan: Gamze Özşahin
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2008 Saat 12:10
Orjinalini yazan: burcuyk burcuyk Yazdı:

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GAMZE HANIM...SmileSmileSmile

Rica ederim. Mutlu yıllar sevgiler hepinize.Smile

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat