Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Surekli bogaz enfeksiyonu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80202
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 16:06

Konu: Surekli bogaz enfeksiyonu
Mesajı Yazan: toprak1
Konu: Surekli bogaz enfeksiyonu
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2024 Saat 01:42
Hocam iyi bayramlar. Kizim kasim ayindan beri her ay hastalaniyor. Bogaz enfeksiyonu geciriyor. Opturmuyorum ama yinede ayda 1 bademcikleri intaplaniyor. Cogunda bademcik uzerinde beyaz top gibi seyler var. Beta da bademciklerde beyazlik olmaz demistiniz burdaki dr lar beyazlik varsa betadan supheleniyorlar. Beyazlik varsa beta olma ihtimali yok degil m8 hocam.
Birde dr cok sik hasta romatolojiye gotur ayrintili incelesinler dedi gerek varmi hocam. Son 6 aydir hep hasta.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2024 Saat 02:44
Boyle SALAK bir toplumun, boyle salak doktorlari olur! 
Streptokoklar ile ilgili yazilari, bugunden geriye giderek (10 gunluk) okuyun.
O kadar sik ve o kadar tafsilatli anlattim ki, artik GINA GELDI!! 

Mesajı Yazan: toprak1
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2024 Saat 07:17
Hocam ben agizda pas pis koku ates o kismi biliyorum sormak istedigim neden son 6 ayda her ay hasta oluyor. Bu sıklik normal olabilir mi. Okula gitmiyor temmuzda 4 yas olacak. Bazen dilde pas pis koku ates isminda tereddut yasiyorum cunku agzinda pis koku oluyor. Her defasinda kan aldirmak yerine eger bademcik uzerinde beyazlik varsa beta degildir diyerek bu kriterlere bunuda ekledim. Son segerinde beyazdi ve test yaptirmadim beyazlik var beta olamaz diye. Ateslenince havale geciriyor zarari yok ogrendim ama 6 kez gecirdigi gozukunce sistemde tepkikeri degisiyor biraksam cocugumu mahvedecekler o yuzden gitmek istemiyorum hastaneye

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2024 Saat 18:56
Insan temasina bagli! Yoksa oyle; nazar degmekle, usutmekle, ceryanda kalmakla filan olmuyor. 
Turk doktorlardan cocugunuzu uzak tutun. 
Yazilarimi okumaya devam edin. Bu sarlatanlar, hergun yeni bir sahtekarlik uyduruyorlar!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat