Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kesik ve zınklar şekilde öksürük.

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35984
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 00:27

Konu: kesik ve zınklar şekilde öksürük.
Mesajı Yazan: Şehnaz
Konu: kesik ve zınklar şekilde öksürük.
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2012 Saat 07:19
Hocam Merhaba 
uzun zamandır size yazmıyordum oğlum hasta olmadığı için değil hep sizin eski maillerinize bakarak yada bana önceden söylediğiniz doğrultudaki tedavilerinizi yaparak doktora bile gerek kalmadan hep iyileşti.
Yalnız İrfan bu sene kreşe başladı bir ayı geçti. Ve malumunuz hastalıklarda peşin sıra geldi. İlk hafta grip oldu. Bal ve limonla ökrüğünü, cold mix, meyva suyu takviyeleriyle atlattık. Bir hafta öncede ateşlendi sadece kuru bir ateş vardı inat olmayan bir hafta kreşe göndermedim ve geçti. Hafta içinde kesik gıcık şekilde öksürük ve ifrazatı bol hapşırık oldu. Öksürüğünü hep limon ve bal ile keserken bu sefer hala devam ediyor. Bir haftadır kesik kesik gıcık şeklindeki öksürüğü dün gece sabaha kadar bu şekilde ve aralardada zınklar derecede olmaya başladı. Bazende sanki boğazında balgam var gibi oluyor. Ateşi yok, hastalık halide yok, hareketli, iştahı yerinde...
Bir arkadaşımın kızıda bu şekilde oldu alerjiye götürdü birşey çıkmadı ama doktor kreşden dolayı demiş ilaçlar,antibiyotikler verdi yalnız bir hafta geçti oda şu anda aynı bu şeklide öksürüyor. 
Yardımınız için çok teşekkür ederim. 

İrfan 18 kilo 105 boy. 

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2012 Saat 18:40
Bu yasta; Allerjik veya Antibiyotik gerektirecek hastaliklar nadirdir. %90; virutiktir. Buna mukabil, bizim doktorlar virusleri bilmedikleri icin; oksuren butun hastalar ya Allerjik, yada antibiyotikliktir. Hic cocuklara, Grip tanisi koyan bir doktor gordunuzmu? Sizin cocuk ve arkadasi basit bir Grip geciriyorlar. Eger arkadasiniz, o doktora, "-oksuruk gecmedi-" diye bir daha giderse, doktorun igne(ler) verecegini adim gibi biliyorum. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi kullanin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat