Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gece uyanmaları

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18581
Tarih: 11 Eyl 2025 Saat 22:41

Konu: gece uyanmaları
Mesajı Yazan: efsunlu_bulutum
Konu: gece uyanmaları
Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2009 Saat 01:01
hocam,kızım 11 aylık,geceleri en fazla ıkı saate bır uyanıyor. emerek tekrar uyuyor,hiç mama almayan buyukler gıbı yemek yemeye alıstırdıgım bı beslenmesı var,(sut urunlerı yogunluklu beslenıyor fakat bır turlu meyve yedıremedıgım bı cocuk.) bu uyanmaları aclıktan mı alıskanlıktan mı? bazı kaynaklarda guvensız baglanma fılan dıyor (?),kendı kendıne uykuya dalabılen bır cocuk degıl,acaba yanımızda mı yatırsak,calısmıyorum da artık benı kaybetme korkusu da yasamaması lazım ama bılemıyorum ne yapacagımı,bu ek besınlerı alayım tok hıssetsın dıye ama hıcbırını begenmıyor,yemıyor.ne yapmalıyım?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2009 Saat 11:46
Kilo alımı iyi ise, önemli değil. Gece uyanmaları bir müddet olacak, sakın yanınıza almayın, tam ESİR olursunuz. Sabırlı olun.

Mesajı Yazan: efsunlu_bulutum
Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2009 Saat 12:06
doğum kilosu 3900.dü. su an 11 aylık ama hala 8850 neredeyse yasına gırecek.gecen ay da kılo almamıstı?sankı bu ay evdekı tartıda baktıgımda 100 gr almıs gıbı ama 12.aya kadar moralım bozulmasın dıye gıtmek ıstemıyorum kontrole.elımden gelenı yapıyorum,hıc aksatmıyor 2 satte bır kalkıyor

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Eyl 2009 Saat 13:54
11 aylık zaten o kiloda oluyor. Eksiği yok, ilerki aylarda bu standartın altına inerse önemli..Şimdilik dert etme. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat