kabız
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22782
Tarih: 30 Kas 2025 Saat 21:19
Konu: kabız
Mesajı Yazan: FILIZ
Konu: kabız
Mesaj Tarihi: 15 Mar 2010 Saat 23:44
|
hocam kızım 10 gun sonra yasına gırecek kızım kakasını yaparken cok zorlanıyor kendini sıkıyor bagırıyor bazen gunde ıkı kere cok cıvık bezınden cıkacak kadar ama ertesı gun yıne bagırarak bezını actıgımda yardımcı olmak ıcın makatının ucunda oluyor makatı buyumus bu durum benı korkutuyor makatı yırtılacak dıye.bugunde uc kere farklı saatlerde hep sert ve zorla yaptı neden boyle oluyor ne yapmam gerekıyor onunla beraber bende oturup aglıyorum ıcım acıyor artık hocam
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2010 Saat 11:41
|
Pirinç,patates, muz ve elmayı kesin, yağ ve şeker oranını arttırın, Activa yoğurt yedirin.
|
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2010 Saat 13:14
|
hocam zaten cok yıyen bır cocuk degıl gun ıcınde yedırdıgım herseyı kar sayıyorum bazen gunu sadece 200ml sutle kapatıyoruz danıno yogurt yıyor bır tane onu actıvıaya cevırım danıno yogurtun normal yogurt kadar besleyıcı degerı varmıdır kızım 7850 boy 72 cm bırde cok ozur dıleyerek makatının cok zorlanması cunku kakasının boyutu buyuk oluyor kan gormedım ama bır sorun olurmu h
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2010 Saat 19:12
|
Danino yoğurdun, normal yoğurttan ne farkı olabilirki?? Activa özel bir yoğurt, mayası farklı, barsak yumuşatıyor.Kilosu az, 7.5 aylık çocuk kilosu.. Kabızlıkla ilgili mailleri okuyun..
|
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2010 Saat 19:58
|
COK TESEKKUR EDERIM HOCAM AGZINIZA SAGLIK CEVABINIZ ICIN BEN ALISTIM ARTIK KIZIM BOYLE ZAYIF BUYUYECEK YETERKI SU KABIZLIGI HALLEDELIM IYI AKSAMLAR
|
|