Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Şiddetli kabızlık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19595
Tarih: 30 Eki 2025 Saat 01:54

Konu: Şiddetli kabızlık
Mesajı Yazan: vethil
Konu: Şiddetli kabızlık
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2009 Saat 17:42
Cryhocam merhabalar
Öncelikle yardımlarınız için çok teşekkürler.Kızım 8.5 aylık.kilosu düşüktü.Sizinde önerinizle kutu süte başladım ve çok sevdi.Kilo alımı arttı 7.5 kilo oldu.fakat kabızlığına çare bulamıyorum.Su içiriyorum günde 5 ölçek sokol veriyorum incir haşlayıp suyunu içiriyorum kayısı ve erik haşlayarak yediriyorum ama banamısın demiyor.çok şiddetli kabız oluyor 3 günde bir lavman yapmak zorunda kalıyorum.bugün lavman bulamadığım için fitille yaptırmaya çalıştım fitille bile çok zor yaptı.Poposu kanadı.4-5 kerede yapıyor ayaklarını birbirine basıyor hatta yatağa vuruyor acısından ellerini:(Çok üzülüyorum.
Nerede hata yapıyorum bilmiyorum.Yoğurdu hazır bizim için olanlardan veriyorum ve çok yiyor acaba fazla yoğurt veya süt mü kabızlık yapıyor.gerçi kabızlığı 4. aydan beri hep var.Hocam birde ben sebze yemeklerinede biraz süt koyuyorum tadı yumuşasın diye güzel oluyor acaba çok mu süt alıyor ondan mı böyle.
sabah süt içine 4 bebe bisküvisi pekmez yum.sarısı labne peynir
arada 50 cc kutu süt
öğlen sütlü sebze çorbası karnıbahar ıspanak patatesli gibi
ikindi de bebe bisküvili yogurt
akşamda pirinç unlu muhallebi
gece de 2 kere toplam 100 cc kutu süt içiyor saat 1 ve sabah 5 te

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2009 Saat 16:56
Pirinç ununu heme kes. Daha ne olsun?? Sebze çorbası yerine kendinize pişirdiğin, kıymalı karnıbaharı ver.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat