Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Cilt kuruluğu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43547
Tarih: 29 Ağu 2025 Saat 22:41

Konu: Cilt kuruluğu
Mesajı Yazan: Aslı
Konu: Cilt kuruluğu
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2014 Saat 01:08
Kadir bey merhaba;
Daha öncede bu konuyla ilgili yazmıştım hatta resimde ekledim.4.5 yaşındaki kızımda aşırı cilt kuruluğu başladı son zamanlarda.kolları ve bilekleri kıpkırmızı yara gibi ve kaşınıyo çok fazla.ıchthyosis adlı bi hastalık demiştiniz ve vazelin önermiştiniz.vazelini nerdeyse hergün sürüyorum ama kaşınmaya ve yara yapmaya devam ediyo.
Birde bu hastalık önemli bi hastalıkmıdır. ?doktora görünmelimiyiz hangi bölüme göstermeliyim ?hastalık önemli bi cilt hastalığı değildir inşallah çok endişeliyim:(şimdiden teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2014 Saat 03:25
Cildiye'yi ilgilendirir...

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2014 Saat 09:05
Kadir bey saolun .peki bu önemli bi hastalıkmıdır .?

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2014 Saat 18:38
Yok, sadece; CAN SIKAR....

Mesajı Yazan: febaa2
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2014 Saat 10:04
hocam şimdi bana kızacaksınız ama bir cilt profesörü bayağı bir para alarak bir tavsiyede bulunmuştu bir tanıdığımızın kızındada aynıya benzeyen sorunlar vardı ben sizden yeri gelmişken doğrusunu öğrenmek istiyorum küvetin yarısını doldurun sonra içine yaklaşık bir paket kadar mısır nisaştası koyun çocuk orada biraz beklesin durulamdan çıkarın bu cildi bayağı yumuşatıyormuş birde haftata yada iki haftada bir sabunlu banyo önerdi hergün sadece su ile ovalarak duş aldırın demişti
şimdiden teşekkürler

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2014 Saat 04:50
O kadar bilgim yok.

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2014 Saat 21:28
Kadir bey değerli vaktinizi alıyorum ama bikaç sorum daha olucak:(kızımı bugün cildiyeye götürdük egzama teşhisi koydu.deloday şurup locoid lipokrem verdi.birde babe ürünlerinden yıkama yağı ve kremini.(oldukça pahalılar babar ürünleri bu arada)şurup ve kremi kullanayımmı sizce .çok teşekkür ediyorum şimdiden sabrınız ve cevabınız için.iyi ki varsınız

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2014 Saat 22:08
"Bebe urunlerine" gerek yoktur...
Digerlerini bir verin bakalim..

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2014 Saat 23:56
Kadir bey babe ürünlerini eşim almış bana sormadan.bi kereliğine kullansam zararı olurmu.öbür şurupla kremi bitene kadarmı kullanıcam..herhangi bi zararı olmax değilmi.çok oldum farkındayım hakkınıızı helal edin nolur.sizden çok şey öğrendim size çok güveniyorum .iyi ki varsınız.

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2014 Saat 02:13
Cocuga bir zarari yok, babasina 'zarar'!! Kullanin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat