Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ultralan pomat

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=55528
Tarih: 04 May 2025 Saat 01:21

Konu: ultralan pomat
Mesajı Yazan: selamet
Konu: ultralan pomat
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2017 Saat 20:50
kadir hocam merhaba, hocam benim 16 aylık oğlum günlerdir geçmeyen pişikle uğraşıyorum. söylediğiniz gibi günde iki kere ultralan krem kullandım ama geçmedi hatta elimdeki ultralan da bitti. eczaneye gitti eşim hiçbir yerde bulamadık ne ultralan pomat nede ultralan krem ikiside bulunduğum ildeki bütün eczanelerde yok hocam. şuanda ben ne kullanmalıyım hocam. zaten elimdeki ultralan kremde geçirmedi. önereceğiniz başka krem varmı hocam. artık alt değiştirmek oğlum için çok kötü canı yanıyor temizlerken çok ağlıyor. şuan söyleyeceğiniz herşey için çok teşekkür ederim. allah razı olsun,her daim dualarımdasınız, rabbim size hayırlı,sağlıklı bir ömür versin,sizi başımızdan eksik etmesin inşallah.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2017 Saat 22:59
5 gunu gecmemek sarti ile; Hipocort krem, gunde:2x1 surebilirsiniz.

Mesajı Yazan: plazma
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2017 Saat 10:02
Hocam merhaba,
Benimde 18 aylık kızım farklı bez kullanımından dolayı sanırım pişik oldu. Ama bizim popo kısmında değilde ön kısmında kızarıklık. Kasıklarına kadar bacağa taşacak şekilde kıpkırmızı. Bunada pişik diyebilirmiyiz?Bir süre doktorun verdiği Eumovate i kullandık ancak bir faydasını görmedik. Sizin yazılarınızı okuyup Borik asitli su hazırlattım eczaneye (sizin tarifinizle tabiiki yoksa bildiklerinden değil), desitin aldım, ultralan satılmıyormuş artık hipocortu deneyeceğim ama pişik oldugundan da çok emin değilim açıkçası. Başka bir şey olabilirmi ki?

Mesajı Yazan: plazma
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2017 Saat 13:22
Hocam, sabah sabunlu su ile yıkayıp desitini sürünce birdenbire o bölge çok kabarmış, daha çok kızarmış ve çok ağlamış kızım. neden olabilir? Yakın zamanda 3 gün iğne ve 14 günlük antibiyotik kullanmıştık. O sebep olmuş olabilir mi?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2017 Saat 19:58
Pisik: sadece bir tek sebep ile OLMAZ!!!
1- Idrari yakabilir. (Amonyak yanigi)
2- Kaka yakabilir.
3- Mantar enfeksiyonu olabilir..
4- Bir de eskiden, "deterjan" ile yikanmis bezler yapardi...
Bunlar farkli tedaviler ile iyilesirler.. Bu sebeple,bazen, uzun surenlerde, resim gonderin diyorum.
 Bunlari Turk doktorlar ile tartismayin...
Onlar her dokuntuye "Allerji" derler....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat