Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bilgi rica

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=66507
Tarih: 06 Eyl 2025 Saat 22:56

Konu: bilgi rica
Mesajı Yazan: egtuna
Konu: bilgi rica
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2020 Saat 16:56
Kadir hocam merhaba, biz müstakil bir evde kalorifer (kömür+odun+tahta) ile ısınıyoruz ve alt katımızda kazan dairemiz var kaloriferi de kendimiz yakıyoruz. Bazen baca dolduğunda kazan dairemizde duman oluyor ve eminizin içine bile cam aralarında ince toz şeklinde is giriyor. Mesela bugün kazana bakmaya gittiğimde kazan dairesi duman içindeydi hemen ağzımı kolumla kapatıp bahçe kapılarını açtım, arkasını açmamızla bir sürü kurum aktı. Bir dakika da olsa oradan geçip giderken o dumana maruz kaldım bazen kalorifere kömür atarken bile duman soluyoruz ister istemez. Bu durumun ilerde akciğerlerimize bir zarar olur mu?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2020 Saat 19:15
Seneler icinde olabilir.

Mesaj Tarihi: 09 Nis 2020 Saat 20:05
Hocam 10 senedir bu şekilde dönüşümlü yakıyoruz. Maske kullansak bir fayda olur mu? Ya da bununla ilgili bir zarar olup olmadığını önceden tesbit etmek adına yapılacak bir test vs varmıdır? çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız

Mesaj Tarihi: 09 Nis 2020 Saat 20:34
Maske, faydali olabilir. Gerisini ben bilemem. Bir Akciger hastaliklari uzmani o arastirmalari yapabilir.

Mesaj Tarihi: 09 Nis 2020 Saat 22:47
Hocam çok sağolun izninizle son bir şey sormak istiyorum şirketimizde her yıl akciğer filmi ve nefes testi yapılıyor eğer bir sorun olsa burada belirti verirdi değil mi

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2020 Saat 02:02
Kesinlikle belirti verir ..de….. EGER, sonuclari inceleyen, bu islerden anliyormu, anlamiyor mu, ona gore degisir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat