gelişim-iştahsızlık
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24901
Tarih: 11 Eki 2025 Saat 17:11
Konu: gelişim-iştahsızlık
Mesajı Yazan: papatyam13
Konu: gelişim-iştahsızlık
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2010 Saat 17:58
hocam merhaba! benim 9 aylık bir oğlum var.bu ay hiç kilo almamış ama boyu uzamış 2,5 cm kadar.son ölçümleri: kilo:9100 kg boy:73 cm değerleri nasıl sizce?kilo almaması normal mi? son 1 haftadır verdiğim gıdaları reddetmeye başladı.kahvaltı istemiyor,çorba istemiyor.anne sütü alıyor. onu da başka şeyler yememesine rağmen fazla emmiyor.günü meyve püresi ve yoğurtla geçiyor. ne yapmalıyım? hocam bir de doktr sol gözünde biraz içe kayma var gibi dedi.her zaman olmuyor bazen fark ediliyor.1 yaşına kadar geçmezse o zaman dktra götürün dedi.sizin fikrinizi alabilir miyim?, TEŞEKKÜRLER...
------------- - üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2010 Saat 09:45
10 aylık cesametinde.. Bu yaşta göz kayması BARİZ ve DEVAMLI olmadıkça çok önemli değildir, Çocuk gözlük takması gerektiğinde , takabilecek yaşa (2.5yaş) gelince göz doktoruna gidin.. Hiçbir şey görmeseniz bile yuvaya başlarken göz doktoruna gidin..
|
Mesajı Yazan: papatyam13
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2010 Saat 12:08
hocam peki bu iştahsızlık sürerse ne yapmalıyım?şimdilik çok dert etmiyorum.sıcaklardandır,geçicidir diye.hiçbir çocuğun açlıktan ölmeyeceğine inanıyorum.ama annelik içgüdüsü bir yerde bunu dinlemiyor
------------- - üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Tem 2010 Saat 10:18
Yaşından sonra düzelmezse, Sipraktin verebiliriz...
|
|