Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

BALGAM VE ÖKSÜRÜK

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33041
Tarih: 08 Oca 2026 Saat 06:30


Konu: BALGAM VE ÖKSÜRÜK
Mesajı Yazan: zaracı
Konu: BALGAM VE ÖKSÜRÜK
Mesaj Tarihi: 28 Oca 2012 Saat 13:58
merhaba dr bey 9 aylık oğlumun 20 gündür geçmeyen geceleri artan balgamlı,gıcık gibi öksürüğü var aylardır sizi takip ettiğim için doktorların yazdığı antibiyotiklerin hiçbirini almadım bile.dün öksürüğü artınca aile hekimine götürdük boğazı temiz ama ciğerleri dolmuş diyerek AZOMAX,PETİDUS,MUCOLATOR VE FARHEX SPR.verdi.yine hiçbirini almadık ama eşim aylardır doktorların verdiği antibiyotikleri kullanmadığım için çocuğu zatürre edeceksin diyor.ateşi filan yok bu sefer çeyrek ölçek azomax kullnsammı diye düşünmden edemiyorum tabi önce size danışarak.
bu arada boy 71 cm kilosu 8500 gr.vitamin olarak sadece uvesterol ADEC veriyorum yeterlimi??



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Oca 2012 Saat 18:34
Sakin ha. Bir kere atesi olmayan cocukta antibiyotigin isi ne? Esas o ilaclar gogusune indirmese bile, sebep olduklari "hiriltilar" ile sizin daha cabuk kandirilmaniza sebep olacak. Boy,kilo ayina uygun. Gecirmekte oldugu Grip, hastalik iyilesirken kulagina vurabilir, serum fiz muntazam kullanin, kulak agrisindan suphe ettiginizde, hemen serum fiz. yerine Iliadin ped damla kullanin. Eski maillerde teferruati yazili.


Mesajı Yazan: zaracı
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2012 Saat 16:51
hocam oğlumun öksürüğü çok arttı.sık sık ballı limon veriyorum keçi boynuzu kaynatıp içiriyorum  dolu dolu öksürüp atamıyor balgamı sürekli hırıltı var.bide ortalıkta çok sürünüyor soğuk yerlere yatıyor ondanda artmış olabilirmi bu balgamı en iyi ne söker?


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2012 Saat 18:47
Keci boynuzunun bir faydasi olamayacak. Siz "Limonlu bal" veya portakal suyundan vaz gecmeyin. Ayrica, burnuna Serum fiz damlatin. Birde yakasina veya yastigina 2 damla ColdMix damlatin.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat